Szop wrote:
Ja wózek i łóżeczko też już upatrzyłam. Miała mieć po bracie ale jednak stwierdziłam, że jest zbyt styrany... Żule wożą czasem swoje bambetle w nowszych 😅 Gdy zauważyłam, że przy nóżkach już się wydziera i nie mogłam znaleźć pokrowca na gondolę, tę część na zamek, to stwierdziłam, że kupię nowy. To czwarte dziecko, ale to nie znaczy, że już naprawdę musi być traktowane po macoszemu 😂 Dostanie nowe rzeczy. Stare już wyrzuciłam aby nie mieć zagwózdki.
Zakupy będą u mnie we wrześniu. Do końca października jadę z koksem jeśli chodzi o sprzątanie i wyrzucanie wszystkiego co było odkładane na "może się przyda". Mąż jest przerażony. Raczej był bo zauważa, że robi się ładnie w piwnicy, w szafach. Aż miło popatrzeć. Boże, nigdy nie miałam tak uporządkowanego mieszkania.
Mała ma już swoją komódkę z rzeczami. We wrześniu stanie w sypialni łóżeczko i w piwnicy wózek. Wszystko zaplanowane. Miało być ciasno a okazało się, że jest lżej wizualnie i ładnie.
Kurczę, muszę założyć firmę odgracajacą ludziom przestrzeń życiową. Wyrzuciliśmy masę rzeczy. Sąsiadka pytała czy się wyprowadzamy...🙈 A ile zapominanych fajnych rzeczy się znalazło. Dzieci mówią, że mają wigilię w lipcu. Tyle nowych rzeczy i niespodzianek 😁 A ile poszło na Vinted!!! Zarobiłam na wózek prawie 😅😅😅
Mnie też rzuciło na generalnie porządki!! Ostatnio mega odgracilismy dom i kupa rzeczy poszła na śmieci. Nie dość, że więcej miejsca się zrobiło, to i w głowie jakoś lżej. I też powstawiałam mnóstwo pierdól na Vinted i wpadły już ponad dwie stówki. A to rzeczy typu stara waga - dobra, ale porysowana. Albo za małe na psa kagańce. Powystawialam po 5-10 zł i prawie wszystko zeszło 😀 nawet nie planuje tej kasy wypłacać z vinted, będę miała na kolejne pierdoły dla małego 🤭
Uszyłam wczoraj pierwszy kocyk dla Bobaska 🥺🥺
W planach mam jeszcze rożek i kokon 🥰 i pewnie jakieś ozdóbki do pokoju, typu girlanda albo może jakiś organizer i ochraniacz na łóżeczko.
🙎♀️🧔♂️ 35 / 35
🍀 19 cs - 5x stymulacja
💔 02.25 - CP
💔 09.25 - CB
💉trombofilia, immunologia, kariotypy, drożność, MUCH - ok
📆 01.26 IVF -> 10x ❄️🥺 (5x4.1.1, 4x3.11 i 1x4.33)
🍍02.26 FET -> 5dpt ⏸️ 🤞-> 7dpt 54,3 -> 10dpt 324 -> 12dpt 940 -> 19dpt 14720
bądź dobrej myśli, bo po co być złej ✨🤞