Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szop wrote:
    Ja wózek i łóżeczko też już upatrzyłam. Miała mieć po bracie ale jednak stwierdziłam, że jest zbyt styrany... Żule wożą czasem swoje bambetle w nowszych 😅 Gdy zauważyłam, że przy nóżkach już się wydziera i nie mogłam znaleźć pokrowca na gondolę, tę część na zamek, to stwierdziłam, że kupię nowy. To czwarte dziecko, ale to nie znaczy, że już naprawdę musi być traktowane po macoszemu 😂 Dostanie nowe rzeczy. Stare już wyrzuciłam aby nie mieć zagwózdki.
    Zakupy będą u mnie we wrześniu. Do końca października jadę z koksem jeśli chodzi o sprzątanie i wyrzucanie wszystkiego co było odkładane na "może się przyda". Mąż jest przerażony. Raczej był bo zauważa, że robi się ładnie w piwnicy, w szafach. Aż miło popatrzeć. Boże, nigdy nie miałam tak uporządkowanego mieszkania.
    Mała ma już swoją komódkę z rzeczami. We wrześniu stanie w sypialni łóżeczko i w piwnicy wózek. Wszystko zaplanowane. Miało być ciasno a okazało się, że jest lżej wizualnie i ładnie.
    Kurczę, muszę założyć firmę odgracajacą ludziom przestrzeń życiową. Wyrzuciliśmy masę rzeczy. Sąsiadka pytała czy się wyprowadzamy...🙈 A ile zapominanych fajnych rzeczy się znalazło. Dzieci mówią, że mają wigilię w lipcu. Tyle nowych rzeczy i niespodzianek 😁 A ile poszło na Vinted!!! Zarobiłam na wózek prawie 😅😅😅

Mnie też rzuciło na generalnie porządki!! Ostatnio mega odgracilismy dom i kupa rzeczy poszła na śmieci. Nie dość, że więcej miejsca się zrobiło, to i w głowie jakoś lżej. I też powstawiałam mnóstwo pierdól na Vinted i wpadły już ponad dwie stówki. A to rzeczy typu stara waga - dobra, ale porysowana. Albo za małe na psa kagańce. Powystawialam po 5-10 zł i prawie wszystko zeszło 😀 nawet nie planuje tej kasy wypłacać z vinted, będę miała na kolejne pierdoły dla małego 🤭

Uszyłam wczoraj pierwszy kocyk dla Bobaska 🥺🥺
    W planach mam jeszcze rożek i kokon 🥰 i pewnie jakieś ozdóbki do pokoju, typu girlanda albo może jakiś organizer i ochraniacz na łóżeczko.

IMG-0228.jpg

Biochemiczka, Beezi, Szop, Anett9300, Kleo10 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 35 / 35
    🍀 19 cs - 5x stymulacja

💔 02.25 - CP
    💔 09.25 - CB

💉trombofilia, immunologia, kariotypy, drożność, MUCH - ok

📆 01.26 IVF -> 10x ❄️🥺 (5x4.1.1, 4x3.11 i 1x4.33)

🍍02.26 FET -> 5dpt ⏸️ 🤞-> 7dpt 54,3 -> 10dpt 324 -> 12dpt 940 -> 19dpt 14720

preg.png

bądź dobrej myśli, bo po co być złej ✨🤞
  • Beezi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karczoch, ale piękny kocyk 😍

Ja z porządkami czekam na wyprowadzkę, zamierzam wtedy zrobić ostrą selekcję 🙈

Alicee, jaki wózek zamówiliście? 😁

Mnie teściowa wczoraj pytała czy ona moze kupić wózek. Ja mówię, że przecież mamy, nie zamierzamy kupować. Ale mamy miętowy, a ona by kupiła w jakimś dziewczęcym kolorze 🤡😅 Powiedziałam, żeby lepiej zostawiła na szczepionki dla dziecka 😉

U mnie TSH 3,64, może to dlatego tak bardzo nie mam siły. Wyczuwam Euthyrox na horyzoncie. Wyniki TRAbów w następnym tygodniu. 🤞🏻

Dark, udanego urlopu! Czekam na relację po powrocie 😁🥶

Szop lubi tę wiadomość

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo

Choroba Gravesa-Basedowa

2cs ?

preg.png
  • Kleo10 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odliczam, blancaa gratulacje udanych połówkowych 💜

Dark, udanego urlopu! Też nie mogę się doczekać relacji jak wrócisz!

Karczoch, przepiękny ten kocyk 😍 masz talent!

U nas też szał na odgracanie i planujemy przemeblowanie sypialni, żeby już powoli kupować komodę dla małej i mieć gdzie trzymać jej rzeczy.
    Ostatnio też dużo się edukujemy, bo mamy przyszpitalną szkołę rodzenia (bardzo ciekawie prowadzą zajęcia, tylko wkurza mnie, że często są odwoływane i przekładane) i zajęcia z położną środowiskową (polecam już się zapisać, od 21 tc można mieć położną i jest właśnie ta edukacja przedporodowa w ramach NFZ. Nam się udało znaleźć świetną położną i jesteśmy bardzo zadowoleni).

We wtorek idę na OGTT, którąś z Was też czeka w przyszłym tygodniu?

I jak tam Wasze brzuszki na tym etapie ciąży? Mój już spory, okrąglutki i nie da się ukryć, że to ciąża 😅 już mi coraz ciężej na co dzień

🙋🏼‍♀️ 30 l. 🙋🏻‍♂️33 l.

⏳ 12.2024

04.03.2026 - beta 171,00 mlU/mL (13dpo)
    06.03.2026 - beta 402 mIU/mL (15 dpo)
    09.03.2026 - beta 1577 mIU/mL (18 dpo)
    02.04.2026 - CRL 1,4 cm bobasa z serduszkiem
    23.04.2026 - CRL 5cm, FHR 166/min
    🥹🍀

preg.png
‹‹ 173 174 175 176 177
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ