Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pierdziele w szpitalu szał.. ze 32tydzien przyjechał.. przyszełd ordynator podjal decyzje zatrzymania BEZ BADAŃ! :o jestem juz pod ktg,.. skurcze przy tych pasach wydaja sie jeszcze gorsze niz byly!
-
Blue i no tycnelam jednak tam... I jest kawalek niby jakis tam, chyba ten co był i mała trzyma dłoń na głowie bo pierwsze co czuć to głowę a nie szyjke, ma paluszki jak zapałki;( i bałabym się ją rodzić teraz taka drobniutka jest jeszcze.. Kuuuuuuu**wa czemu skurcze są na noc silniejsze, za nic ja się nie ruszam dzisiaj z domu... Sory już za słownictwo ,ale tyle godzin ,że ja odpadam, chciałabym się wyspać... Nie chce znowu nocki zarwać... A póki co nie da mi to spać..
Jula zaciskamy nogi i nie rodzimy ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 23:15
Jula222, AgataP, blue00 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
o matko! Madlenn kochanie gratuluję szybkiego i szczęśliwego porodu! Fajnie, że masz już "to" za sobą w sensie bóle itd teraz tylko sama radość z dzieci
czekamy na zdjęcia. Jula no wiesz, tak pozazdrościć Madlenn? a tak na serio to trzymaj się dzielnie kobieto, mam nadzieję że to jednak fałszywy alarm, niech młoda jeszcze siedzi w brzuszku!!
Jestem troszkę przerażona że to wszystko się tak szybko dzieje...ja też bym chciała urodzić 14.11.14termin wg OM mam na 10.11.14 syn Kazik(tzn imię jeszcze nie na 100%)
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Nie no ona grzeczna jest słucha się
hehe tylko mój organizm mógłby wyluzować z tymi skurczami ,bo są teraz takie już mocniejsze jak na bolesny okres to samo co wczoraj, ehh.. Cos czuje nie dane mi będzie się wyspać przed porodem... Trzeba by było chyba otumanić się czymś tylko czym.?? Melisa..??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 23:22
Livia
Nela
Marcel
-
skurcze 80-tki.. rzadko ktory wchodzi nizej.. wrr.. nie nawidze wenflonu
juz mam na ręce.. jakies dziwne zbiorowisko lekarzy w pokoju lekarskim, kurwa nie chce rodzic w 32 tyg!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
O kurde ,a ja wybuchne zaraz tzn mój brzuch ,drugi już z krzyża był... Powtórka z rozrywki ,czemu ja się wyspać nie mogę... Tylko się krzywie wszyscy śpią w domu już...
Jula też miałam nawet 100 nie martw sięja nie urodziłam jeszcze z takimi ;**
Livia
Nela
Marcel