Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamuśki-listopadówki.!!
Od 3 dni wychodzą mi pozytywne testy ciążowe, mam nadzieję, że tym razem się uda, ponieważ miesiąc temu straciliśmy jedne dzieciątko... Mam rocznego synka i chciałabym ,aby miał już rodzeństwo Może tym razem dziewczynka.? Termin według ovu 1 listopad, więc otwieram listę listopadówek 2014, mam nadzieję, że szybko dołączą do mnie nowe ciężarówki i będziemy mogły dzielić się swoimi troskami, problemami, chwalić się brzuszkami i zdjęciami pociech z usg.:*
Pozdrawiam,
mama Marcelka (19 luty 2013)
Lista listopadowych mamusiek 2014
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvTygpcuiDwwdFVjMVJLZEwyMVJCbHdzMTJqX1A0ZUE&usp=sheets_web#gid=0
A tu lista rzeczy potrzebnych dla Naszych dzidziulków
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f1-w9tNKTTgAgosXQUJMkAUrAHELCctn4ibdn7jJDxA/edit#gid=0
Nasze prywatne forum
www.listopadowki2014.fora.plWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 22:17
Kajaoli, Aga89, anusiaa90, MartaR.., Reverie, Marzena27, Idia, alka89, alka89, sisiiii, asia099, Eve, mada1, desou, ewelinka_shn, e_v_e lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Mam nadzieję, że dołączą do mnie szybko następne mamusie
Pozdrawiam i mam nadzieję, że może w tym tygodniu ujrzę wyczekiwaną fasolinkę na usg
Gdybyś nie ujrzała, to absolutnie się tym nie denerwuj, jest jeszcze bardzo wcześnie . Życzę powodzenia i trzymam kciuki za listopadowe mamy! -
Martynika w pierwszej ciąży pierwszą wizytę miałam w równo 8 tygodni skończone zero testów lajtowe podejście i po prostu czułam, że to jest to i jeszcze koleżance mówię, zobaczysz za parę miesięcy będę miała syna (kobiety jednak to czują) a po drugie okresu od dwóch miesięcy nie miałam, ale wtedy inne podejście mieliśmy wszystko było na spontanie i udało się po 7 cyklach bez zabezpieczenia, zero nerwów zero stresów i od razu zobaczyłam prawie 2cm szczęścia z bijącym serduszkiem a tym razem to już 10cs i ja świrować zaczynam, czy wszystko w porządku będzie, no i czy, aby znowu cykl się nie skończy tak jak ostatni, mam nadzieję, że ten cykl będzie moim szczęśliwym, a później już tylko do listopada przebrnąć, bądź października, bo pierwszy syn przed terminem urodzony No i oby zobaczyć fasolinkę, ale wiem, że nawet jeżeli w tym tygodniu nie ujrzę jeszcze to może w następnym i oby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 21:18
Livia
Nela
Marcel
-
Makcza ojej, nie, literówka mi się wkradła w maju zaczęliśmy po pierwszej normalnej @ (mały miał prawie trzy miesiące) i ten teraz to 10 cykl, za bardzo roztrzepana ostatnio jestem na niczym się skupić nie mogę hehe
niunia jeszcze miesiąc a grudniówki zaczną się pojawiać i zamkniemy 2014 póki co czekam na następne listopadowe mamusieLivia
Nela
Marcel
-
hehehe Gratulacje toż to juz listopadówki!! ja niby miałam na 4 grudnia ale 19 listopada zostałam mamą więc trzymam za was kciuki! szybkich i bezproblemowych ciąż!!
xpatiiix3, Idia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Ja dziś rano ujrzałam piękne 2 kreseczki Belly wyliczyło mi termin na 2 listopada. Na potwierdzenie czekam aż do 22 marca bo dopiero na wtedy mam wizytę ale mam nadzieję że wszystko będzie w porządku
-
camille jeszcze jakies mamusie się zgłoszą także sama zaglądam sobie i czekam na jakąś mamusię czy możliwe żebym na tym etapie miała już mdłości, czy któraś z mamuś tak miała.? ja w pierwszej ciąży może z tydzień miałam delikatne przez godzinke rano w 8 tc, a teraz 5 i już chyba się zaczęło dzisiaj tak źle się czułam jakbym miała wymiotować...Livia
Nela
Marcel
-
czarna no to super jest już Nas dwie gratulacje czyli oklepałyśmy już początek miesiąca ja na wizyte jutro dopiero się zapiszę, dzisiaj już byłam taka zmęczona ,że prosto do domu poszłam, minęłam tylko przychodnię, nawet mi się tam zachodzić nie chciało hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 19:51
Livia
Nela
Marcel
-
pati ja również gratuluję jeśli chodzi o mdłości to mi od paru dni dokuczały delikatne po każdym posiłku, do tego przy każdym nawet mniejszym wysiłku mi się słabo robiło a to bardzo wcześnie bo dziś u mnie zaczął się 5 tydzień a takie dolegliwości miałam już od kilku dni