Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej to pewnie możliwe, że już mdłości się mogą zacząć, ja gdzieś od trzech dni dzisiaj po śniadaniu miałam, ale mocniej niż poprzednie, duszno mi ciągle i zawroty głowy mam paru dni, od tego także się zaczęła moja pierwsza ciąża zawroty głowy i sikanie ciągle, teraz latam nawet co pół godziny i potrafię z dwa razy w nocy wstać na siusiuLivia
Nela
Marcel
-
ja w sumie tam narazie jem normalnie hehe ale jakieś zapotrzebowanie mam na banany jak na razie o i z tym pragnieniem to i ja mam, np tak za parę zajęć co w szkole siedze to pije ok 1,5l mineralki a w domu staram się już mniej a zwłaszcza wieczorem od paru dni praktycznie nie pije i nie wiem skąd to tak ,że i tak muszę w nocy wstawać na sikanieLivia
Nela
Marcel
-
nie pewnie, a na pewno ja już się nie mogę doczekać następnego piątku, ale cały czas mam stracha, że @ przyjdzie... a ja oprócz tej to następna już u swojego ginka na 20marca mam jeszcze hehe więc jeżeli na tej wizycie nie będzie widać serduszka to już na tej 20 marca musi być widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 18:09
Livia
Nela
Marcel
-
no widzisz a ja muszę prawie miesiąc czekać to sobie wyobraź jak ja się niecierpliwię hehe Ja też mam takiego stracha, co chwila do łazienki biegam. Jutro zrobię jeszcze jeden test innej firmy i zobaczę co wyjdzie Staram się nie cieszyć za bardzo dopóki nie potwierdzę u gina ale nie da się hehe
-
Hej może za tydzień dołącze do waszego grona narazie wszystko ładnie się zapowiada no chyba że małpiszon przyjdzie
pozdrawam listopadowe mamusie
i mam nadzije dozoabaczenia na tym forum
Pozdrawam:* -
czarna ja dzisiaj to kupiłam takie z rossmana check & go (2 w opakowaniu) hehe i wyszła od razu druga ciemna krecha równocześnie z ta kontrolna a z popołudniowego sikania i uspokoiłam się za 2-3 dni chyba powtórzę, bo mam jeszcze jeden i taki stres non stop, że @ się pojawi hehe ja też latam często do wc, ale ze względu na to, że co chwila sikam (co 30min-1h) hahaha i zgage mam okropną, no nie da się wytrzymać
okti89 czekamy i trzymam mocno kciukaski za Ciebie i fasolinkę wysyłamy do Ciebie ciążowe wiruskiLivia
Nela
Marcel
-
pati u mnie nie ma takich w rossmanie ;P ja dzisiaj zrobiłam drugi i kreska jest dość wyraźna ale miałam nadzieję że będzie ciemniejsza niż poprzednio a nie jest. Może sobie wkręcam bo to innej firmy niż pierwszy i może dlatego mi się tak wydaje ale się martwię. Tym bardziej że na moim teście do kreski kontrolnej to bardzo dużo brakuje a Tobie wychodzi taka ciemna a jesteśmy prawie w tym samym momencie ;(
-
Witajcie, dziś zrobiłam test i jest druga kreska nie tak ciemna jak kontrolna ale dość wyraźna a okres terminowo powinien być w sobotę. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i okres się nie pojawi:) Termin na 6 listopad:)
Trochę się boje bo już raz miałam zabieg usunięcia ciązy tzw. puste jajo płodowe:(Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:) -
xpatiiix3 wrote:karol gratulacje witamy w Naszym gronie :*
czarna no u mnie ciemna ale jeszcze w sumie nie taka jak kontrolna ale dużo ciemniejsza niz wcześniej bo dzisiaj rano robiłam
No a u mnie z dzisiaj jest jaśniejsza ale to też może dlatego że test innej firmy bo niby jaka inna przyczyna... -
czarna nie martw się tym nawet, u mnie było tak hmm w 29dc chyba a już 34dc i ciemnieje ładnie a w pewnym momencie przez ten codzienny ból jajnika myślałam, że gdzie jakaś pozamaciczna, że ciut za wolno kreska ciemnieje, ale odpuściłam sobie te durne myśli, żeby się nie stresować, bo fasolka musi być szczęśliwa i śniło mi się, że będzie tym razem córcia i będę miała parkę, fajnie by było ,bo mam już rocznego synka a tak samo miałam przy pierwszej ciąży ,że wyśniłam sobie synka
masakryczne mdłości dzisiaj rano miałam, śniadanie dopiero o 12 zjadłam, bo inaczej bym zwróciła je chyba, no i ta zgaga... szok, że tak szybko i oby równie szybko ustąpiły, bo już dziwnie się na mnie patrzą w domu, a dopiero po wizycie, kiedy serduszko będzie biło, chcę powiedzieć im, póki co czekam z niecierpliwością do wizyty.. na szczęście jutro wolne mam i sobie odpocznę, bo zaczęłam sypiać w dzień już z synkiem i dzisiaj przez jakąś godzine może dwie miałam takie pikanie jajnika tego co owu była, normalnie co pare sekund delikatny ból...Livia
Nela
Marcel
-
Też mam właśnie te kłucia jajnika, najpierw się trochę martwiłam ale widzę że nie tylko mnie one dotyczą, wiele innych kobiet również.
xpatiix dość szybko zaczęły ci się mdłości! Ja póki co mam bardzo wrażliwe na dotyk piersi.Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:) -
pati ja gdzieś czytałam że jak męczą mdłości to trzeba rano zjeść coś jeszcze leżąc w łóżku i poleżeć jeszcze 10 minut Życzę Ci tej dziewczynki
karol ja też miałam tak wcześnie mdłości, jeszcze za nim się dowiedziałam że zafasolkowałam, ale teraz jakoś ustąpiły za to w to miejsce pojawiły się zmęczenie i senność
A jeśli chodzi o jajniki to ja nigdy ich nie czułam i nadal nie czuję -
Czarna no chciałabym córeczkę mieć, więc oby się spełniło no też gdzieś to czytałam, dzisiaj chyba nie będzie tak źle jak wczoraj, jesteśmy z synkiem po śniadanku już, zjedliśmy nawet sobie po pączku, bo mama moja wczoraj narobiła i na razie jest ok tylko zgaga męczy jakoś mi lżej hehe a jak tam u Was mamuśki.? ja dzisiaj mam dzień lenia ,tylko na bilans roczniaka i szczepienie musimy iść obok do przychodni
To i pochwale się moim kawalerem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca50cb0ca3c82602.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:46
Livia
Nela
Marcel