Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje wszystkim rozpakowanym
Dzieciątka przesłodkie
Tym w trakcie - szybkich i bezbolesnych.
Ja dwupak bezobjawowy. Nawet wczorajsza Pełnia i termin niewiele zdziałały.
Załamany bo od wczoraj w domu prądu brak - czekamy na pana od przyłączeń od wczoraj... "może dojdzie dziś do 16:00 - niestety nic się nie da przyspieszyć, bo pani z centrali nie ma kontaktu z monterami, a monterzy po mieście jeżdżą z listą zleceń [Q...va!!!!!]
Remont zastygł w bezruchu, wieczór wczorajszy przy świecach, lodówka popłynęła...
Płakać mi się chce.
Jedyny plus - z tej bezczynności pojechaliśmy wczoraj po wózek - piękny jest
ps. Bateria w laptopie zaraz mi padnie - zapasu już nie mam, więc pewnie odezwę się po przyłączeniu prądu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:32
-
ÓptimusPrime wrote:Hej Laski,
Od 9.21 jestem szczesliwa mama mojego kochanego Synka-pilkarzyka,Erika.
Rikki ma 56cm i wazy 3820
Jest cudowny i taki cieplutki
Kocham Go nad zycie :-
Foty pozniej bo dochodze do siebie po cc
Jestem mega zakochana
GRATULACJEÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Hehe od mamy sciagnelam czy ja wyglądam jakbym nie spała prawie wcale parę dni i rodziła prawie 20h.? hue hue malutka ma tu 3-4h na neonatologii jeszcze
I druga doba juz ze mną
I z babcią kuleczka
I stopka hehe ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:13
Strupka, niecierpliwa21, santoocha, blue00, Isia14, misiaczk25, zupaztytki, Viviana, Agusia ;), lkc, Fidelissa, Lafar_ra, Dotty84, Goplana, Marzena27, Madlen222, Papi, Ninusia, ChciałabymJuż, Florentine, Rybka Nemo, Ewelin lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Optimus gratulacje!
Fidelissa super wyglądasz, i pokoik też piękny. Nic tylko rodzić
Mam nadzieję, że dziś przyjda moje literki, lampka i żyrandol, jutro mąż zamontuje i też w końcu zrobię zdjęcie całości.
Zjadłam już 2 naleśniki, więc bez żalu mogę rodzić.
Ale się nie zapowiada.ÓptimusPrime, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdolę...
Odebrałam wyniki cytomegalii.
Mam świeże zakażenie
Czyli Mały może być zarażony śródmacicznie...
Goplanka, Ty pewnie będziesz bardziej w temacie. Bać się bardzo, czy tylko trochę?
Pomyliłam Ig, w tym momencie nie mam infekcji, ale musiałam przejść zakażenie w ciąży, bo na początku miałam ujemne IgG i IgM.
EDIT: Chryste Panie, ale się zestresowałam... Przejrzałam wyniki z początku ciąży i nie miałam badanej cytomegalii. Czyli jest szansa, że przechorowałam przed ciążą.
Kurna, ale się strachu najadłam... Już zaczęłam czytać o upośledzeniu słuchu, niedorozwoju mózgowym itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:05
-
Urodziłam o 11.15 bez znieczulenia ) haaa!! Było naprawdę ok!!!)))
blue00, Fidelissa, Strupka, zupaztytki, santoocha, Evik, ewelina_d, Agusia ;), Lafar_ra, Dotty84, ÓptimusPrime, Marzena27, marynka, Lavendula, FK81, Madlen222, xpatiiix3, misiaczk25, Ninusia, KUNIAK, Paju, ChciałabymJuż, Agata92, Florentine, Rybka Nemo, Viviana, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Opti kochana
Ale nas wzięłaś z zaskoczenia.
Zabieg tak niewinnie brzmi:)
Gratulacje. Piłkarzyk jest z Toba:)
Santoocha dont't stres.
Jadę dobszpitala na ktg. Cos tam ględzą ze mnie chcą zatrzymać.
Nie ma bata na długi weekend nie zostaje. Za dobre rzeczy mam pogotowane:)
Wcinam makaron z łososiem i jadę.
Cieszę sie, ze sie królestwo Jasia sie podoba.
Obrazek malowałam ten z misiami kosztem bólu kręgosłupa.
Trzymajcie kciukasy.ÓptimusPrime, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySantoocha, może rzeczywiście przechodziłaś przed ciążą, no i jak wygląda IgM?
Nata, szybko Ci poszło, gratulacje!
Fidelissa, zrób mi tam miejsce na tym liściu, bo nie mam zamiaru rodzić przed moim wyznaczonym terminem
Ciekawe jak tam sisiii.Fidelissa lubi tę wiadomość