Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pospane...zerwał mnie straszny ból, chuj wie czy to skurcz...nie okresowy tylko taki jakby nóż w dół brzucha wkładali, wstałam siedze boję sie tego bólu dziwny jest. Oh cholera wezmy i urodzmy juz wszytskie nie bedzie tych rozkmin:D
kittykate, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGo,Nata!
No ja tez o tym koncie myslalam,ale w walucie,moze we frankach,bo zl nie ufam.Bede sie tez dowiadywala,ale jak juz bede po
Laski,trzymam za Was kciuki!
Ja spalam az 2h dzis...
To co,mam nadzieje,ze dzis sie rozpakuje.Trzymajcie za mnie kciuki,zeby to bylo dzis.Jade na zabieg.
Tylko nie panikujcie tam,co u mnie: jak urodze - dam znac
Milego dzionka!lkc, zupaztytki, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny oby to było to, lekkich porodów życzę!
Wskoczyłam wczoraj na męża i.... spałam dziś ciągiem całą noc (od 1 do 7)
może raz się obudziłam, nawet nie zmieniałam boku- non stop na lewym
lkc, Dotty84, Rybka Nemo, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Dziewczyny oby to było to, lekkich porodów życzę!
Wskoczyłam wczoraj na męża i.... spałam dziś ciągiem całą noc (od 1 do 7)
może raz się obudziłam, nawet nie zmieniałam boku- non stop na lewym
) nie ma innej rady.. codziennie tak trzeba;)Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Hahah santoocha,maz dziala lepiej niz inny srodek usypiajacy trzeba bylo tak wczesniej
Dziś mój mały leniwy, chyba go tata ululał.
Lecę ogarniać się do pracy.
Dobrego dnia! -
Zaraz jedziemy do szpitala Jestem głodna i śpiąca chociaż całą noc spałam jak zabita Trzymajcie kciuki
santoocha, Marzena27, ewelina_d, Paju, xpatiiix3, Rybka Nemo, lkc, zupaztytki, Viviana, Ninusia, Lafar_ra, Isia14, Fidelissa, ChciałabymJuż, Agusia ;), Lavendula, Madlen222, Agata92 lubią tę wiadomość
-
Amnezja, Sisii dajcie znak jak wrażenia z Salve ! pewnie już tulicie maluszki.
Ale z tymi nockami przerąbane macie, ja to padam o 22 i śpie do 7, czasem wstaje na jedno sikanie ale to tylko wtedy jak się napiję czegoś na noc.
Zawsze śpiochem byłam -
Viviana wrote:Hej moja usypia po kolejnym karmieniu. Duzo się budzila na sanym cycu. Muszę zapyrac położną. Ewidentnie jej sam cyc nie starcza bo jest dalej glodna. Musze rozkrecac laktacje ale i młodej nie chce się tyle ssac i usypia.
Ja teraz mam wrażenie, że Mały siedzi mi przy cycku non stop , ale póki co przybiera godziwie, więc pokarmu raczej mam dosyć, tylko taka pirania z niego... Z czasem dzieci mają coraz większe przerwy między karmieniami, przynajmniej szczerze w to wierzęMarzena27, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Hehe moja to juz żarłok niezly się zrobiła je i je dziaj na śniadanie cycek 10min konkretnego ssania i 90 z butli ;o i jeszcze 5min cycek.. I leży sobie zasypia moje mleko to oleiste jakieś jest ;P butelki strasznie tłuste są jak do mycia wrzucam normalnie oliwa się osadza.. To co mam mniej tłustego jeść.? Żeby ona gruba potem nie była.. ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:59
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel