Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ChcialabymJuz wiem, zadzwonie jutro do mojej lekarki, niepokoj minal mala wyraznie zasugerowala ze ma sie dobrze teraz mi sie wydaje ze za duzo sobie naraz rzeczy wkrecilam:P
tak czy siak wizyte mam 12 listopada i sie wszystkiego dowiem a wczesniej telefonicznie porozmawiam z gin na temat twardnienia.
wcinam jogurt i ide spac bo padam na twarz...
powodzenia dziewczyny w rodzeniu!!!!! coraz krotsza liste macie a tu dopiero poczatek miesiaca
piekne dzieciaczki wszystkie by sie chcialo schrupac normalnie!!!!
Buziaki i dobranoc!ChciałabymJuż, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
I buziaczek Ninjy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 22:38
Madlen222, ewelina_d, santoocha, Lafar_ra, zupaztytki, lkc, Ninusia, blue00, Fidelissa, Mag.1990, ChciałabymJuż, marynka, misiaczk25, Paju, Agusia ;), Limerikowo, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, aNiLewe, Paula44, Evik, kittykate, Viviana, Marzena27, ap1526, Goplana, Lavendula lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ChciałabymJuż wrote:aaa jeszcze jedno. wiem, że już był ten temat na tapecie, ale chcę się dopytać.Mówiłyście, że puchną wam czasem dłonie i że bolą przy zgięciu (zaciśnięciu w pięść). Czy tak was bolą np. tylko po nocy czy cały dzień? Bo mnie początkowo tylko po nocy bolały, ale widzę, że im bliżej porodu tym bardziej zaczęło boleć również w ciągu dnia. A dłonie no mam lekko opuchnięte. Ale dziś pani doktor mówiła, że to raczej przez ciążę. Tylko zastanawia mnie czy ten ból pojawia sie też u was? aa ciśnienie mam ok.
Chciałabym, ja też tak mam... mam opuchnięte...i jak zginam to bolą - przez cały dzieńChciałabymJuż lubi tę wiadomość
-
Nina sliczna.... ale gdzie czaszki? )
Slucham muzyki.. komputer wylaczy sie za godzine.. ciekawe kto odpadnie pierwszy ja czy komp;))
Rano pobudka skoro swit i zaczynamy dlugi weekend )
KolorowychAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 22:53
santoocha, ChciałabymJuż, Lafar_ra, Fidelissa, lkc, Mag.1990, Agusia ;), sylvi, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Paula44, xpatiiix3, Evik, blue00, Viviana, Dotty84, Ninusia, Lavendula lubią tę wiadomość
-
A jaka niewinna ta Ninja Taka na biało słodziuchna
Ninusia czyli to taka przypadłość ciążowa.. ech..
Właśnie się rozebrałam do majtek bo mi gorąco. Stópki i dłonie pomoczyłam w lodowatej wodzie i na chwilkę było lepiej, a teraz znów płynie mi lawa, a nie krew w żyłach.. Kto by pomyślał.. ja?? taki zmarzluch??
Mąż się śmieje, że jeszcze do tego dojdzie, że w listopadzie będzie mi musiał wentylator rozłożyć -
Śliczna Ninja
Cukry dzis ok.
Agusia najgorsze mam po śniadanku.
Ja tez mam wziąć glukometr na porodówkę.
Jutro jedziemy na ktg. Pierwszy raz jeszcze nie miałam...
Siostra dała znać ze te zdjecia mojei M z zeszłego tygodnia sesja brzuszkowa w większości złe wykadrowane. Brak głowy, ręki, stopy....ale podobno kilka sie znajdzie. Szlak mnie trafia juz trochę spokojniej...ale trafia....tyle wysiłku. Szkoda, ze sama nie mogłam ich zrobić....
Jak bedzie ładna pogoda w poniedziałek to moja mama zrobi kilka jak M sie zgodzi....
Zbieram sie do łóżka.
Obraz skończony:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 22:59
ÓptimusPrime, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Dobra ja zadzwoniłam po mojego M.
Skurcze mega bolesne aż mi ciepło się robi, po 1:10 trwające.
Przerwa od końca "bólu" do początku 6 minut.
POwinnam pewnie jeszcze w domu posiedzieć, ale jakoś boję się być sama i bez kontroli co tam się dzieje.
ÓptimusPrime, Rybka Nemo, lkc, ewelina_d, santoocha, Dotty84, zupaztytki, Fidelissa, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam...spac nie moge dziecko mi marudzi ale jeszcze nie placze...a wszytlstkie dookola raczej sie zanosza...jutro do domum..jutro do domu....Ninja dziekuje za komplememty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 02:06
aNiLewe, ÓptimusPrime, xpatiiix3, ewelina_d, kittykate, Agusia ;), Paju, ChciałabymJuż, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Agatko u nas poszły ploty ze sa zdjęcia wiec szybciutko na listopadowki i proszę jest maluszek ale pyzka bardziej jak drobinka na tych zdjęciach.
Niech was jutro szybko wypisza bo i my czekamy na jakas relacje.
Pozostałym mamom gratuluję również. -
nick nieaktualny
-
Chyba jednak sie zacZeło... Wzięłam gorący prysznic i nie przeszło. Zaczynam mierzy skurcze. OptImus ja jesCE przedwczoraj pytałam co to skurcz. Ale tak jak gdzieś wycYtałam tego nie da sie przeoczyć szkoda ze pospałam tylko 2 h. W sumie dzis 7 to moja data porodu, młody wstrZeliłby sie idealnie...
ÓptimusPrime, lkc, ewelina_d, Rybka Nemo, Paju, misiaczk25, zupaztytki, Ninusia, Fidelissa, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od wtorku w szpitalu, bo mi serducho troche akurat podczas wizyty kolatalo. Nic sie nie zapowiadalo, a tu od 20 mam takie skurcze i nie przechodza. Mam sprobowac zasnac, bo jeszcze rozwarcia nie ma. No chyba ze sie nie uda i skurcze beda sie nasilaly to pojde na blok porodowy. Zobaczymy jak sie potoczy dalej akcja:)
ÓptimusPrime, lkc, Rybka Nemo, santoocha, Dotty84, Marzena27, zupaztytki, Ninusia, Lafar_ra, Fidelissa, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
Powodzenia
My po karmieniu:) niunia spi słodko:)
Chciałabym małej założyć konto oszczędnościowe, lokatę....orientowalyscie sie moze kt bank ma najlepsza ofertę?
Jakis czas temu czytałam, ze w PKO maja dobre warunki...
Dzis idziemy na morfologieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 04:05
ÓptimusPrime, Paju lubią tę wiadomość