Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wczoraj kupiłam w pepco jedno body za 2,99 bo dałyście cynk że jest promocja, niestety więcej mi się nie podobało :p i kupiłam pieluszkę bawełnianą w sowy
fajna, duża i 100% bawełna :p u mnie też upał dzisiaj jak cholera
nie chce mi się wyłazić no ale niestety będę musiała, ehhh.
-
ło kurcze ale macie tempo
no więc ja się witam z kawą
widzę że mamy podobne typy wózkoweno zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie najbardziej skłania mnie ku sobie riko nano ale jedyny minus w nim jaki dostrzegam to krótkie oparcie w spacerówce bo m atylko 41cm. a w większości jest po 49cm. niby to mało nie jest, ale.. no właśnie ale czemu tak?!
Lavendula no właśnie jak po sklepie się wózkiem jeździ to jak by sam się prowadził a pytanie jak będzie po chodniku i pod górkę?
Nata, Agusia koniecznie dajcie znać na który się zdecdujeciea co do podnóżka właśnie to w tym riko jest pokryty folią. pan w sklepie chwalił że łatwy u utrzymaniu ja znów czytałam opinie że latem parzy w nóżki
FK81 nie przejmuj się ciśnieniem ja ostatnio na wizycie miałam 80/50to u mnie standard, moja gin mówi że lepiej tak niż za wysokie. Ale jak tak ekstremalnie spada to właśnie uszy mi zatyka i w glowie się kręci
najlepiej mi przy 95/60 teraz
codziennie rano piję kawe i jest ok, moja gin mówi że spokojnie nawet dwie sobie mogę pić przy takim ciśnieniu
a i puls też mam wysoki
w granicach 90-100
madalena ten wózek też fajny ale nie widziałam go na żywo :)taki podobny do tych
Viviana i dobrze zrobiłaś że się wykłóciłaśja raz tak miałam u lekarza czekam pierwsza w kolejce byłam na 8 zapisana, ale lekarz się spóźniał, przyszła kolejna baba i nic nie pytając siada do kolejki. lekarz spóźnił się pół godziny otworzył gabinet a ona hyc do środka! a ja za nią i się pytam co wyprawia przecież ja byłam pierwsza! a ona na to że była na 8,30 i jest ta godzina i ona wchodzi! nosz jak mnie wkurzyła! na szczęście lekarz zorientowany wziął kalendarz sprawdził kolejność i mnie poprosił i przeprosił za spóźnienie.. a tamta baba wyszła ofochana i nic nawet przepraszam nie powiedziała! bezczelna taka!
ewelina ja bym nie dała rady już 2km przejść
maaartinka a czemu bebetto odpada? co wiesz o nim?
efors dzięki za opiniecoraz bardziej zawęża mi się opcja wózka
i dobrze
pinsleepe wypoczywaj! kurcze należy Ci się!Viviana lubi tę wiadomość
-
Viviana wrote:Ewelina daj znać jak u ortopedy, co się dowiedziałaś. Mnie cały czas boli, ćmi kość ogonowa, częśc krzyżowa, da się znieść, ale czasem ból jest rozlewający, niepokojący.
Nata mój mąz też potrafi sobie dlugo pograć na komputerze, mówi, że go to relaksuje
Wiecie co już chyba nie zamówię w Smyku, jestem niezadowolona, zamówiłam towar, zapłaciłam, za drugi dzień okazało się, że nie wszystko mają na stanie, ok spoko, mają mi zwrócić kasę, musiałam podawać znowu konto i dane, wczoraj mieli wysłać, ale nie wysłali i dziś też nie wyślą, bo nie mają kolejnych produktów, w poniedziałek nie dostanę, wtorek też nie wiadomo, a wysyłka pisze 24h, dobre sobie, ostatecznie na 8,9 produktów, anulowali 1 a 3 nadal też nie wiadomo czy będzie, pierwszy raz zamawiałam u nich, taka firma, ale zawodzą a ciekawe co ostatecznie mi wyślą i kiedy oddadzą kasę.
wyczytalam jeszcze, ze majac tylozgiecie macicy odczuwa sie bole kregoslupa ledzwiowego bardziej. Tadaaam!
Mój mąż gra praktycznie codziennie zwykle jak ja juz ide spac, on ma w ogole mnostwo hobby.. perkusja, bas, gry komputerowo-konsolowo-planszowe, maluje figurki do planszowek... bardzo zajety czlowiek:) jakos udaje nam sie spedzac czas ze soba i wcale nie narzekam. gram z nim w planszowki, czesto wystarczy, ze jestesmy w jednym pokoju, kazde robi co chce, ale razem:)
a co do smyka, to u mnie wyslali tego samego dnia (w piatek) i w poniedzialek byl kurier. ale zamawialam w 1. dzien wyprzedazy. mysle, ze maja klopoty, bo mnostwo zamowien przez wyprzedaz, nie przekreslalabym ich po tym jednym wypadku:)
Viviana lubi tę wiadomość
-
no mój mąż też gra na gitarze, w gry na kompie kiedyś grał częściej teraz ma ustawioną jakaś na telefonie i w nią często pogrywa, wczoraj wrócił chyba do jakiejś z przeszłości, wstałam siku o 4 to zgasiłam światło bo się widno robiło i powiedziałam mu, że oszczędny to on nie jest
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:dziewczyny macie abonament premium? co oznaczają serduszka na górze w 25,25 i 2 tyg? ja nie mam premium więc nie mam jak sprawdzić :p
1. test glukozy [24+0]
2. granica przeżywalności płodu [24+0]
3. wybierz szpital [24 + 1 ]RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
o widzę że nie tylko mój taki maniak gier
jak nie na komputerze to teraz na ps3 gra w coś no i oczywiście w między czasie rzuca okiem na gierkę w telefonie
i namiętnie jeździ codziennie na rowerzew zeszłym roku jeździliśmy razem, w tym ja już się nie nadaję na takie jazdy i jakos mi trochę przykro, no ale przecież nie zabronię mu...
-
Ejj mamuśki ma któraś samsung galaxy tab 3 7.0 bo się zastanawiam nad Nim, a bym dzisiaj podskoczyła do sklepu, bo szkoda mi Marcela cały dzień w pociągu a tak by miał na czym trochę bajki pooglądać chociaż i ciut spokoju bym miała, bo neta mobilnego bym wzięła
Viviana no diabetologa mam 30 lipca i pogadam z Nią może mi insulinę zmieni dawkowanie czy cuś..I u mnie pewnie przez ta anemię ta cuikrzyca daje w kość jeszcze... także sie pokumulowało.. bo gin dopiero 8 sierpnia
Kurde upał, ale trzeba znowu ruszyć dupsko i spraw parę załatwić na mieście babcia małego zabiera no więc ja szybko się ogarnęLivia
Nela
Marcel
-
Wasi faceci to jeszcze pewnie w jakies normalne gry graja, a moj namietnie gral w wiejskie zycie co mnie do szalu doprowadzalo. potrafil zasypiac przy komputerze, ale do lozka nie poszedl bo musial jeszcze cos posadzic. farmer pieprzony. nie wiem co mu sie stalo ale przeszlo nagle i niespodziewanie, napewno nie przekonalo go moje jeczenie, ze to durna gra..
karmelek, Agata92, mada_lena, Goplana, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ikc mój na laptopie gra w jakieś czołgi (te teksty z tej gierki doprowadzają mnie do szału!), na ps3 gra w tomb raidera teraz, a na telefonie w jakąś wyspę
ale cos z jakimś sadzeniem też kojarzę kiedyś bo jak siedziłam przy lapku to zostawiał mi aplikacje i co 5minut kazał mi coś sadzić
ale na szczęście już z rok temu zaniechał tych upraw
-
Karmelek kiedyś czytałam o bebetto magnum i jakoś opinie mnie strasznie zraziły do bebetto.. Wiem że co rodzaj to inne opinie ale jakoś już je odrzuciłam.
Mój M oprócz pracy gra na basie, mają swój zespół więc próby itd a do tego prowadzi jeszcze studio nagrańwięc też jest pochłonięty.. Na początku ciężko było nam się dogadać bo ja coś planowałam a ten ciągle zajęty bo jeszcze oprócz tego łapie fuchy na zrobienie elektryki w domu lub coś..
Kiedyś już prawie się rozstaliśmy przez to bo miałam dość ale wtedy zrozumiał że tak dłużej być nie może
Ale gier na kompie bym nie zniosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 10:58
-
Mój gra w takie przygodowe, strategiczne, trudne gry np. Assassin's Creed, czasem lubię siąść obok i popatrzeć jak gra, gorzej jak w grze jest brutal to już nie. No i mój ma hobby komputery, potrafi na nich wszystko ile ludzi do niego dzwoni, pomaga, podpowiada, umie uratować kompa, z dwóch złozyć jeden, takie zawirusowane ratował, mnie ustawia na laptopie aplikacje fajne, naprawdę mówiłam mu, by założył firmę komputerową , a ja będę jego księgową
karmelek lubi tę wiadomość
-
Viviana wrote:Mój gra w takie przygodowe, strategiczne, trudne gry np. Assassin's Creed, czasem lubię siąść obok i popatrzeć jak gra, gorzej jak w grze jest brutal to już nie. No i mój ma hobby komputery, potrafi na nich wszystko ile ludzi do niego dzwoni, pomaga, podpowiada, umie uratować kompa, z dwóch złozyć jeden, takie zawirusowane ratował, mnie ustawia na laptopie aplikacje fajne, naprawdę mówiłam mu, by założył firmę komputerową , a ja będę jego księgową
karmelek lubi tę wiadomość
-
My po połówkowym:)
I tak : serce ok,twarzoczaszka ok, zoladek ok, nerki ok, konczyny i paluszki ok, no i oczywiscie WACEK OK!!
Oj czas sie pozegnac z myslami o Krysce,bo mi jesczce gender wyrosnie;p
480 g zywej wagi i ulozenie miednicowe, ale ponoc jeszcze czas by fiknal.
Szczesliwa!!karmelek, Madlen222, lkc, ewelina_d, Viviana, Marzena27, Goplana, RewolucjaSięDzieje, Nata, xpatiiix3, talia22, e_v_e, Agusia ;), Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, blue00 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja:)
U mnie znowu upał nie do wytzrymania i zaraz klima znowu pójdzie w ruch...
W nocy wstawałam chyba z 7 razu siku...już mam dość tego wstawania do toalety i widzę że co raz częściej wstaje...W dodatku muszę zejść na dół bo taleta tylko na parterze na moje nieszczęście...Także lata po schodach parę razy w nocy co wcale mi się nie podoba...
Mój mąż też gra ale kończy wtedy gdy ja idę spać i idzie ze mną. Nawet jak mu się nie chce spać to i tak idzie ze mną bo wie że ja sama nie lubię. I nie wyobrażam sobie żeby on mi po nocach przy kompie siedział. Kiedyś tak było, że non stop przy kompie. Kłóćiliśmy się o to strasznie, bo ja tego nie toleruje. Kuźwa dorosły facet i bzdurami się zajmować tak długo...Chyba ważniejsze, aby z żoną czas spędzał a nie...No i w końcu się ogarnął i teraz zdecydownie mniej przesiaduje. Choć ja mu teraz mówię że ma ostatnie chwile bo jak będą dzieci to już nie będzie miał na to czasu...
Pati życzę Ci cudownego urlopu!! Przypomnij gdzie jedziesz? I kiedy wracasz? -
FK81 wrote:My po połówkowym:)
I tak : serce ok,twarzoczaszka ok, zoladek ok, nerki ok, konczyny i paluszki ok, no i oczywiscie WACEK OK!!
Oj czas sie pozegnac z myslami o Krysce,bo mi jesczce gender wyrosnie;p
480 g zywej wagi i ulozenie miednicowe, ale ponoc jeszcze czas by fiknal.
Szczesliwa!!
FK gratuluje!!! super że wszstko ok. A w którym Ty też tygodniu jesteś?
FK81 lubi tę wiadomość