X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Viviana dzielna dziewczynka z Ciebie a co!! Trzeba dbać o siebie :D a pipa zobaczy jak to jest jak sama bedzie w ciąży i zrozumie swą głupotę :D
    Głupia krowa !!!!!
    Nie martw się ja to samo miałam w sklepie kolejka jak za czasów prlu nikt nie przepuścił mnie do przodu :) dopiero starszy pan poszedł do kasjerki i powiedział, że kolejka jest nieuprzejma :) otworzyli tylko dla mnie kasę :D wszyscy wkurwieni stali i jeszcze tego dziadka za mna pani skasowa i zamknęła kase hihihih

https://www.youtube.com/watch?v=F-Ak6oZYM64

;):D:D:D

lkc, Viviana, Madlen222, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • lkc Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK gratuluje i zazdroszcze malego faceta;)

FK81, Lavendula lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • lkc Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaaaaaaa Pan tu nie stal :)
    https://www.youtube.com/watch?v=LxjxqgMG6GE
    to tez dobre chociaz nie w temacie ;):) kurcze chyba ogladne calosc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:37

RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    ja już też bym chciała być przy końcówce albo chociaż ten 35 tydzień. Od wczoraj znowu coś mi cieknie i kij wie czy to znowu upławy czy wody. PAranoji jakiejś dostane wkońcu przez tą ciąże. Znoszę ją gorzej niż poprzednią mimo iż w tamtej leżałam 3 razy w szpitalu na patologi i przed porpdem miałam aż 11 alarmów tak się pchała młoda. Wizyta dopiero 31 lipca ale wrazie czego jest szpital.

Wczoraj też nawrzeszczałam na mojego tak mnie wku* że szkoda gadać. Wypuścił młodą z samochodu i się palant odwrócił plecami a młoda jak to młoda wykorzystała okazję i biegiem na ulice zdąrzyłam tylko podbiec i szarpnąć ją za rękę żeby nie wpadła pod samochód. Dostałam takiego wku* że nie patrzylam czy są ludzie czy ich brak wyzwałam go od skończonych idiotów którzy powinni się leczyć na głowę. Wyponiałam mu też że doskonale wiem że Oliwia nei jest jego ale że mógłby czasami pomyśleć i się zainteresować gdzie leci. Wypomniałam mu też że skoro jego matka jest taka nie odpowiedzialna i uważa 4 latka za dorosłego człowieka i każe mu wszystko robić to nie znaczy że ja taka jestem. Ludzie stali jak wryci jak się wydarłam na niego. A na wieczór jeszcze dołożył oliwy do ognia i mu powiedzialam że sobie nie życzę zeby jego matka paliła papierosy przy moich dzieciach a jeśli nie będzie przestrzegała zasad to nie będę ani tam jeździć ani nie będzie zapraszana do nas. No wyżaliłam się i jest mi lepiej:)

Pewnie też bym się wściekła, niefrasobliwość w postępowaniu z dziećmi powoduje u mnie torsje. Ludzie nie mają wyobraźni, a jest o krok od tragedii.
    Co do fajczenia przy dzieciach - stanowcze VETO. Można wyjść gdziekolwiek albo powstrzymać się chwilę, nie rozumiem :(

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    wyczytalam jeszcze, ze majac tylozgiecie macicy odczuwa sie bole kregoslupa ledzwiowego bardziej. Tadaaam!

Nu, a jakie są bóle krzyżowe fiu fiu :D:D:D:D
    Dopisuję się do klubu tyłozgięciowych z rąbiącą lędźwiówką au.

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dla narzekajacych na dojazdy, do pracy i inne ;) https://www.youtube.com/watch?v=83wZoezqvdk
    :)

RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina no to ładnie ja tez mam tyłozgięcie pewnie temu kręgosłup szwankuje.. ;oo i biodro mi wieczorem przeskoczyło.. :P

FK super wieści :D

Madlen wracam w sobote albo niedziele nie pamiętam chyba niedziela rano za tydzień :P do Dźwirzyna jadę nad morze odpocząć w końcu :)
    Tylko masakrycznie boje się tej podróży pociągiem i się dopytuje temu też o tego tableta, bo się upierdzieliłam tego i nie wiem czy warto :P A Marceluszkowi przydałoby się by bajeczki mógł oglądać po drodze to spokojniej bedzie :)

FK81, Goplana lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane:*
    Pati udanego wypoczynku zycze kochana i ten tablecik dobra sprawa na zajecie Marcelka!
    Co do gier mój mąz tez uwielbia, tzn kiedys czesciej i namietniej, teraz sie wzial za wyszukiwanie informacji na temat rządzenia światem - masakra:D potrafi tak siedziec i czytac juz tez klotnie byly bo czasami mam wrazenie ze paranoi dostaje i gubi swoja normalnosc:D no ale jeszcze nie jest tak zle.
    Mnie jak nic nie bolało zadnych problemów z brzusiem tak teraz zaczal z powodu wielkiego nieustajacego stresu, bo ciagle cos u mnie, wiecznie jakies zle informacje juz mam dosc:( dobrze ze dzidzia kopie teraz sie polozylam i pierwszy raz az brzuch podskakuje.

xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z moim tak zle nie jest, siedzi wieczorami jak i ja siedze ;) czasem ide spac wczesniej, ale to mi akurat nie przeszkadza ( poki jest czasem ;) )

Pati my mamy tablet lenovo i dla mnie rewelacja, a poza tym sie nie znam ;)

Fk81 gratulacje wizyty!!

xpatiiix3, FK81, ewelina_d lubią tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk gratulacje:)
    Pati co do tableta kiedys moj maz gadżeciarz sie za nim oglądał. Jak wroci podpytam go.
    Generalnie jestem wierna samsungowi juz od kilku lat. Telefony, telewizory, inne sprzęty i jest ok;)
    Czas sie ogarnąć, czekam na połówkę i lecimy w miasto :)

xpatiiix3, FK81 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati tablet super dla dzieciaczka na bajki! Ja mam lenovo świetnie trzyma bateria, a mój M ma samsung galaxy ale nie wiem jaki.. Ale oboje mamy ten większy 10..
    Udanego wypoczynku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:01

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Fk gratulacje:)
    Pati co do tableta kiedys moj maz gadżeciarz sie za nim oglądał. Jak wroci podpytam go.
    Generalnie jestem wierna samsungowi juz od kilku lat. Telefony, telewizory, inne sprzęty i jest ok;)
    Czas sie ogarnąć, czekam na połówkę i lecimy w miasto :)

Ja mam teraz telefon Samsung Galaxy S3 mini.. To mój drugi telefon z Samsunga i drugi raz jestem bardzo niezadowolona..

201411191762.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyżby tak od razu pokazywała swój stosunek do świata ?? ;)

4k7xp57zm3k9_t.jpg

xpatiiix3, Viviana, Goplana, lkc, karmelek, maaartinka, Agusia ;), mada_lena, RewolucjaSięDzieje, Maga31, Marzena27, Nata, sylvi, anusiaa90, Rybka Nemo, Ninusia, blue00 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja samsungi uwielbiam sama mam trenda aktualnie temu tak patrzę na ten póki co opinie świetne są jak czytam że wsio gładko i szybko chodzi więc chyba jednak Go wezmę bo jutro juz będzie za późno a przydałoby się już jechac zaraz co by dorwać go :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:02

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu wielkie godzenie się. Mąż na zarzuty, że o mnie nie dba, zaszedł w głowę i kupił mi.... skrzynkę moreli... romantyk...
    Co można zrobić z morelami? Ma któraś jakiegoś pomysła? :)

Vivianka - nosz krew mnie zalewa jak nawet czytam o takich incydentach :), ja to podczas ciąży nie nadaję się do funkcjonowania we społeczeństwie, tak mnie denerwują gupie ludzie...
    Np. ostatnio szlag mnie trafia, bo co robią młodzi faceci w wieku 25-40 lat na moim basenie w godzinach 10-13? I przeszkadzają pływać kobiecie w ciąży... żeby jeszcze formę mieli, a to pływa jak dryfująca kłoda środkiem toru! Przez co muszę więcej stać jak pływać, aby na nich czekać... Specjalnie przyłażę w godzinach emeryckich. Do pracy, na rodziny zarabiać bumelanty! :)

Pinslepee - wybierasz się gdzieś na urlop?

Ikc - ja myślę, że mąż Twój zrezygnował z farmerskiej gry, bo w dalszych poziomach, aby coś osiągnąć trzeba zazwyczaj coś realnie zakupić, a to już psuje całą przyjemność :) Sama kiedyś grałam namiętnie w Zombie farm...
    Mój stary to pracoholik (choć na szczęście nie lekarz ;) ) i pasją jest jego praca... z jednej strony zazdroszczę :) ...ale muszę ciągle z nią konkurować :|

maaartinka, Maga31 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana podpowiem Ci, co zrobić jak masz za dużo moreli, musisz dzwonić po mnie, bo je uwielbiam, hehe a tak serio to jakieś marmolady można jeśli Ci o to chodzi, albo placka biszkopt z morelami, ale ja przepisów Słońce nie znam.
    No widzisz fajnie, że się mąż opamiętał, wiesz co może On nie zauważył, że się w pracy zatraca, a jak Mu powiedziałaś to się poprawi, zobaczysz :)

Ja też Samsungi, mam telefon, lapik, TV, także Pati tablet świetna sprawa.

Lavendula jakie te nasze Dzieci sa mądre, takie małe a już wie jak pokazać co sobie o tym świecie myśli :D

Evik Ty chyba jak ja w poniedziałek połowkowe jesli dobrze pamiętam.

Goplana, Lavendula lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mojewypieki.com/przepis/konfitura-morelowa-z-amaretto
    albo jakis inny dzem, u mnie sie dzis robi wisniowy, ale w maszynie do pieczenia chleba wiec nie musze tam stac i mieszac bez przerwy ;)
    albo jak masz suszarke i lubisz to suszone morele moze?:)

On gral w wiejskie zycie ( doszedl chyba do 180 poziomu) i chyba dotarlo w koncu do niego, ze to takie bzdurne klikanie bez celu. wkurzal mnie jak sie chwalil ze ma np 20 milionow kasy, to mu mowilam, zeby wymienil na normalna gotowke to o tym pogadamy :) i tez sie bede cieszyc wtedy :)

Goplana lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://ugotuj.to/ugotuj/-19267223/dzem+morelowy/p/
    http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/11/wieprzowina-z-morelami.html#.U8jzc_l_tEM
    http://www.uwielbiamgotowac.com/2012/09/turecki-pilaw-z-marchewka-i-morelami.html#.U8jzjPl_tEM
    a tu kilka propozycji : http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/56,138238,14170984,Morele_w_kilku_odslonach.html
    a u mnie na zadupiu moreli w sklepie nie ma! wrrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati udanego wypoczynku :)
    mi się w tym roku nie należy - Luby niedawno zmienił pracę na "mundurową" więc o wolnym może zapomnieć, bo większość jego czasu to praca albo odsypianie nocek(coś wspominał że mam się nie bać listopada bo wolne będzie miał, ale to się dopiero okaże), chciałam z rodzicami moimi nad jeziorko jechać, ale jak oni tam będą to ja akurat mam wizytę u gina, a samej pociągiem dojeżdżać to też nie za bardzo mi się uśmiecha :(

Goplana - dobrze że zrozumiał :) Niech mu tylko już tak zostanie:)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to lecę musze rozwiązać umowę z play bo skończyła mi się i przeszła w czas nieokreślony, a ja mam nowy nr w orange i nie opłaca mi się bo nie korzystam i tak :P i kupię tego tableta mam nadzieję, że jeszcze będzie na stanie, bo sprawdzałam przez neta, ale może nie aktualizowane było :p do potem kochane kobietki :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:24

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 718 719 720 721 722 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ