Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
caśka wrote:Viviana dzielna dziewczynka z Ciebie a co!! Trzeba dbać o siebie
a pipa zobaczy jak to jest jak sama bedzie w ciąży i zrozumie swą głupotę
Głupia krowa !!!!!
Nie martw się ja to samo miałam w sklepie kolejka jak za czasów prlu nikt nie przepuścił mnie do przodudopiero starszy pan poszedł do kasjerki i powiedział, że kolejka jest nieuprzejma
otworzyli tylko dla mnie kasę
wszyscy wkurwieni stali i jeszcze tego dziadka za mna pani skasowa i zamknęła kase hihihih
https://www.youtube.com/watch?v=F-Ak6oZYM64
:D:D
lkc, Viviana, Madlen222, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
taaaaaaaaa Pan tu nie stal
https://www.youtube.com/watch?v=LxjxqgMG6GE
to tez dobre chociaz nie w temaciekurcze chyba ogladne calosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:37
RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nastka151 wrote:ja już też bym chciała być przy końcówce albo chociaż ten 35 tydzień. Od wczoraj znowu coś mi cieknie i kij wie czy to znowu upławy czy wody. PAranoji jakiejś dostane wkońcu przez tą ciąże. Znoszę ją gorzej niż poprzednią mimo iż w tamtej leżałam 3 razy w szpitalu na patologi i przed porpdem miałam aż 11 alarmów tak się pchała młoda. Wizyta dopiero 31 lipca ale wrazie czego jest szpital.
Wczoraj też nawrzeszczałam na mojego tak mnie wku* że szkoda gadać. Wypuścił młodą z samochodu i się palant odwrócił plecami a młoda jak to młoda wykorzystała okazję i biegiem na ulice zdąrzyłam tylko podbiec i szarpnąć ją za rękę żeby nie wpadła pod samochód. Dostałam takiego wku* że nie patrzylam czy są ludzie czy ich brak wyzwałam go od skończonych idiotów którzy powinni się leczyć na głowę. Wyponiałam mu też że doskonale wiem że Oliwia nei jest jego ale że mógłby czasami pomyśleć i się zainteresować gdzie leci. Wypomniałam mu też że skoro jego matka jest taka nie odpowiedzialna i uważa 4 latka za dorosłego człowieka i każe mu wszystko robić to nie znaczy że ja taka jestem. Ludzie stali jak wryci jak się wydarłam na niego. A na wieczór jeszcze dołożył oliwy do ognia i mu powiedzialam że sobie nie życzę zeby jego matka paliła papierosy przy moich dzieciach a jeśli nie będzie przestrzegała zasad to nie będę ani tam jeździć ani nie będzie zapraszana do nas. No wyżaliłam się i jest mi lepiej:)
Pewnie też bym się wściekła, niefrasobliwość w postępowaniu z dziećmi powoduje u mnie torsje. Ludzie nie mają wyobraźni, a jest o krok od tragedii.
Co do fajczenia przy dzieciach - stanowcze VETO. Można wyjść gdziekolwiek albo powstrzymać się chwilę, nie rozumiem
ewelina_d wrote:wyczytalam jeszcze, ze majac tylozgiecie macicy odczuwa sie bole kregoslupa ledzwiowego bardziej. Tadaaam!
Nu, a jakie są bóle krzyżowe fiu fiu:D:D:D
Dopisuję się do klubu tyłozgięciowych z rąbiącą lędźwiówką au.
ewelina no to ładnie ja tez mam tyłozgięcie pewnie temu kręgosłup szwankuje.. ;oo i biodro mi wieczorem przeskoczyło..
FK super wieści
Madlen wracam w sobote albo niedziele nie pamiętam chyba niedziela rano za tydzieńdo Dźwirzyna jadę nad morze odpocząć w końcu
Tylko masakrycznie boje się tej podróży pociągiem i się dopytuje temu też o tego tableta, bo się upierdzieliłam tego i nie wiem czy wartoA Marceluszkowi przydałoby się by bajeczki mógł oglądać po drodze to spokojniej bedzie
FK81, Goplana lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hej kochane:*
Pati udanego wypoczynku zycze kochana i ten tablecik dobra sprawa na zajecie Marcelka!
Co do gier mój mąz tez uwielbia, tzn kiedys czesciej i namietniej, teraz sie wzial za wyszukiwanie informacji na temat rządzenia światem - masakra:D potrafi tak siedziec i czytac juz tez klotnie byly bo czasami mam wrazenie ze paranoi dostaje i gubi swoja normalnosc:D no ale jeszcze nie jest tak zle.
Mnie jak nic nie bolało zadnych problemów z brzusiem tak teraz zaczal z powodu wielkiego nieustajacego stresu, bo ciagle cos u mnie, wiecznie jakies zle informacje juz mam dosc:( dobrze ze dzidzia kopie teraz sie polozylam i pierwszy raz az brzuch podskakuje.xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość
-
No z moim tak zle nie jest, siedzi wieczorami jak i ja siedze
czasem ide spac wczesniej, ale to mi akurat nie przeszkadza ( poki jest czasem
)
Pati my mamy tablet lenovo i dla mnie rewelacja, a poza tym sie nie znam
Fk81 gratulacje wizyty!!
xpatiiix3, FK81, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Fk gratulacje:)
Pati co do tableta kiedys moj maz gadżeciarz sie za nim oglądał. Jak wroci podpytam go.
Generalnie jestem wierna samsungowi juz od kilku lat. Telefony, telewizory, inne sprzęty i jest ok;)
Czas sie ogarnąć, czekam na połówkę i lecimy w miastoxpatiiix3, FK81 lubią tę wiadomość
-
Pati tablet super dla dzieciaczka na bajki! Ja mam lenovo świetnie trzyma bateria, a mój M ma samsung galaxy ale nie wiem jaki.. Ale oboje mamy ten większy 10..
Udanego wypoczynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:01
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Fk gratulacje:)
Pati co do tableta kiedys moj maz gadżeciarz sie za nim oglądał. Jak wroci podpytam go.
Generalnie jestem wierna samsungowi juz od kilku lat. Telefony, telewizory, inne sprzęty i jest ok;)
Czas sie ogarnąć, czekam na połówkę i lecimy w miasto
Ja mam teraz telefon Samsung Galaxy S3 mini.. To mój drugi telefon z Samsunga i drugi raz jestem bardzo niezadowolona.. -
No i ja samsungi uwielbiam sama mam trenda aktualnie temu tak patrzę na ten póki co opinie świetne są jak czytam że wsio gładko i szybko chodzi więc chyba jednak Go wezmę bo jutro juz będzie za późno a przydałoby się już jechac zaraz co by dorwać go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:02
Livia
Nela
Marcel
-
U mnie w domu wielkie godzenie się. Mąż na zarzuty, że o mnie nie dba, zaszedł w głowę i kupił mi.... skrzynkę moreli... romantyk...
Co można zrobić z morelami? Ma któraś jakiegoś pomysła?
Vivianka - nosz krew mnie zalewa jak nawet czytam o takich incydentach, ja to podczas ciąży nie nadaję się do funkcjonowania we społeczeństwie, tak mnie denerwują gupie ludzie...
Np. ostatnio szlag mnie trafia, bo co robią młodzi faceci w wieku 25-40 lat na moim basenie w godzinach 10-13? I przeszkadzają pływać kobiecie w ciąży... żeby jeszcze formę mieli, a to pływa jak dryfująca kłoda środkiem toru! Przez co muszę więcej stać jak pływać, aby na nich czekać... Specjalnie przyłażę w godzinach emeryckich. Do pracy, na rodziny zarabiać bumelanty!
Pinslepee - wybierasz się gdzieś na urlop?
Ikc - ja myślę, że mąż Twój zrezygnował z farmerskiej gry, bo w dalszych poziomach, aby coś osiągnąć trzeba zazwyczaj coś realnie zakupić, a to już psuje całą przyjemnośćSama kiedyś grałam namiętnie w Zombie farm...
Mój stary to pracoholik (choć na szczęście nie lekarz) i pasją jest jego praca... z jednej strony zazdroszczę
...ale muszę ciągle z nią konkurować
maaartinka, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Goplana podpowiem Ci, co zrobić jak masz za dużo moreli, musisz dzwonić po mnie, bo je uwielbiam, hehe a tak serio to jakieś marmolady można jeśli Ci o to chodzi, albo placka biszkopt z morelami, ale ja przepisów Słońce nie znam.
No widzisz fajnie, że się mąż opamiętał, wiesz co może On nie zauważył, że się w pracy zatraca, a jak Mu powiedziałaś to się poprawi, zobaczysz
Ja też Samsungi, mam telefon, lapik, TV, także Pati tablet świetna sprawa.
Lavendula jakie te nasze Dzieci sa mądre, takie małe a już wie jak pokazać co sobie o tym świecie myśli
Evik Ty chyba jak ja w poniedziałek połowkowe jesli dobrze pamiętam.Goplana, Lavendula lubią tę wiadomość
-
http://www.mojewypieki.com/przepis/konfitura-morelowa-z-amaretto
albo jakis inny dzem, u mnie sie dzis robi wisniowy, ale w maszynie do pieczenia chleba wiec nie musze tam stac i mieszac bez przerwy
albo jak masz suszarke i lubisz to suszone morele moze?
On gral w wiejskie zycie ( doszedl chyba do 180 poziomu) i chyba dotarlo w koncu do niego, ze to takie bzdurne klikanie bez celu. wkurzal mnie jak sie chwalil ze ma np 20 milionow kasy, to mu mowilam, zeby wymienil na normalna gotowke to o tym pogadamyi tez sie bede cieszyc wtedy
Goplana lubi tę wiadomość
http://ugotuj.to/ugotuj/-19267223/dzem+morelowy/p/
http://www.uwielbiamgotowac.com/2013/11/wieprzowina-z-morelami.html#.U8jzc_l_tEM
http://www.uwielbiamgotowac.com/2012/09/turecki-pilaw-z-marchewka-i-morelami.html#.U8jzjPl_tEM
a tu kilka propozycji : http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/56,138238,14170984,Morele_w_kilku_odslonach.html
a u mnie na zadupiu moreli w sklepie nie ma! wrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:17
nick nieaktualnyPati udanego wypoczynku
mi się w tym roku nie należy - Luby niedawno zmienił pracę na "mundurową" więc o wolnym może zapomnieć, bo większość jego czasu to praca albo odsypianie nocek(coś wspominał że mam się nie bać listopada bo wolne będzie miał, ale to się dopiero okaże), chciałam z rodzicami moimi nad jeziorko jechać, ale jak oni tam będą to ja akurat mam wizytę u gina, a samej pociągiem dojeżdżać to też nie za bardzo mi się uśmiecha
Goplana - dobrze że zrozumiałNiech mu tylko już tak zostanie:)
-
No to lecę musze rozwiązać umowę z play bo skończyła mi się i przeszła w czas nieokreślony, a ja mam nowy nr w orange i nie opłaca mi się bo nie korzystam i tak
i kupię tego tableta mam nadzieję, że jeszcze będzie na stanie, bo sprawdzałam przez neta, ale może nie aktualizowane było :p do potem kochane kobietki :**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:24
Livia
Nela
Marcel