X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou, czyli jak sama przewidziałaś, dupa na ip :( Ja jak długo nie puszcza, to robię 2 rzeczy. Przytulam się "na pieska" do dużej piłki treningowej i delikatnie się ruszam, kręcę biodrami, przy okazji piłka masuje nadbrzusze. Druga, to kładę otwarte dłonie po bokach, ułożona w pozycji półleżącej i bardzo powoli naciskam z jednej, później z drugiej strony. Może pomoże?

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:41

• karmelek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou a nie masz jakiegos innego szpitala w poblizu zeby jechac??

• Evik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Vivianka w poniedziałem naaareszcie połówkowe! Mam nadzieję ze w koncu poznam płec!!! ja mam na 17.00 a Ty?:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:41

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou to jest jakieś chore co się dzieje w tej polskiej służbie zdrowia. Jejku jak tak Was czytam dziewczyny to doceniam że jestem w Holandii. Tutaj kochana nikt by Cię w takim stanie nie odesłał do domu...
    Szczerze to rzygać mi się chce jak słyszę co się tam dzieje w tym naszym pięknym kraju...
    Nie wiem kochana jak Cię wesprzeć...mogę jedynie powiedzieć, że wierzę iż będzie u Ciebie wszystko ok. Kochan trzymaj się!!!

U mnie tak gorąco że zdycham...a w ogóle to cały dzień jestem dziś głodna, zjem coś i zaraz znowu chce mi się jeść..Idę sobie teraz zjeść bułeczkę z nutellą:D:D o i kakao sobie zrobię:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    Tak Vivianka w poniedziałem naaareszcie połówkowe! Mam nadzieję ze w koncu poznam płec!!! ja mam na 17.00 a Ty?:)

Ja mam na 9.00. Będę kciukać mooocnoo za połówkowe i poznanie płci.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DESOU NO TO JAKAŚ MASAKRA NA TEJ IZBIE, MASZ OGRANICZYĆ MAGNEZ A LEKARZ CI WMAWIA ŻE MASZ BRAĆ WIĘCEJ, IDIOTA...SZKODA ŻE TAMTEN PIERWSZY NIE MÓGŁ NIC ZROBIĆ BO WIADOMO JAK TO JEST, TAMTEN ZASTĘPCA TO SIĘ PANOSZY...U MNIE W MIEŚCIE TO BY CIĘ ZOSTAWILI NA PEWNO..U MNIE DUCHOTA DZISIAJ JAK CHOLERA...DZISIAJ CHYBA PÓJDZIEMY NA GOTOWY OBIAD BO NIE CHCE MI SIĘ GOTOWAĆ A MĄŻ I TAK MA PO MNIE DO PRACY PODEJŚĆ, W SUMIE JUŻ SKOŃCZYŁAM WSZYSTKO W 3 GODZINKI I MOGĘ IŚĆ DO DOMKU :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou trzymaj sie i walcz, może spróbuj coś prywatnie u jakiegoś dobrego lekarza sie dowiedzieć - zawsze to inne podejście.

Dziewczyny z usg trzymam kciuki:) zjedzcie cos słodkiego żeby pobudzić malucha, moj na pierwszym usg polowkowym 4d na ktore poszlismy prywatnie spal, zakryl sie i schował i tyle co buzke pokazał.
    Na zwyklym sie obudzil jak się położyłam i już sie ujawnił ;)

• Evik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana i ja równiez trzymam kciuki za Twoje połówkowe.

Doesu zabrakło mi słow i poprostu wkurwiło mnie to niesamowicie, co za lekarza! Trzymaj się dzielnie bede trzymac kciuki za was by wszystko było dobrze

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno najlepszy zestaw na usg to twix plus sok pomarańczowy :-)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou kochana co za przykra sytuacja, biedna nawet nie potrafią się po ludzku zająć człowiekiem, kochana lez i wypoczywaj, może trochę odpusci

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia przetestuje na kolejnym :) ale planowe dopiero około 34 tygodnia. Chyba że uda mi się wcześniej coś samej zorganizować zobaczyć czy wszystko w porządku u małego.

• Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAM PYTANIE TEJ GLIKOZY TO JAKĄ ILOŚĆ SIĘ PIJE NA TYM BADANIU?CZEKA MNIE TO ZA JAKIEŚ 2 TYGODNIE...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou odpal znanylekarz.pl i szukaj zajebistego ginekologa na śląsku, póki nie znajdziesz takiego, co przyjmie cię w ciągu następnych kilku dni! nie daj się wpędzić w taki stan beznadziejności na podstawie tej "wizyty" na IP, bo to jest jakas tragikomedia!

Ewelina
    hhojzmj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wylacz Capslocka, bo wyglada jakbys krzyczala. o tym swiadczy Caps w netykiecie.

Ewelina
    hhojzmj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Podobno najlepszy zestaw na usg to twix plus sok pomarańczowy :-)
    dobrze wiedziec :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula ten xlander to 2013x movie, nie wiem jak on był z gondolą ale z fotelikiem samochodowym ok, ze spacerówka jest bardzo ciężki wiec w razie czego to sprawdź to sobie w praktyce, reszta chyba ok. Chociaż ja mając z nim styczność bym go nie wybrała. Ale wiadomo, że dla każdego coś dobrego :)

Lavendula lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou, no wierzyć się nie chce jak Cię potraktowali! Brak słów...
    Popieram radę eweliny, poszukaj jakiegoś dobrego ginekologa i sprawdź w jakim szpitalu pracuje.
    Faktycznie warto wybrać się prywatnie do takiego, który skieruje Cię do szpitala w którym pracuje i tam już nikt nie powinien zbagatelizować sprawy.

oar89n73xsvk879c.png

wff2trd8302o6ogx.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się właśnie dowiedziałam, że 31 lipca przyjadą do mnie teście i przywiozą wózek...:D A więc zakupiony już jedo duo fyn:) czekamy tylko na dostawę:)

Maga31, Agata92, Viviana, xpatiiix3, sylvi, mada_lena lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
‹‹ 720 721 722 723 724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ