Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Desou, czyli jak sama przewidziałaś, dupa na ip
Ja jak długo nie puszcza, to robię 2 rzeczy. Przytulam się "na pieska" do dużej piłki treningowej i delikatnie się ruszam, kręcę biodrami, przy okazji piłka masuje nadbrzusze. Druga, to kładę otwarte dłonie po bokach, ułożona w pozycji półleżącej i bardzo powoli naciskam z jednej, później z drugiej strony. Może pomoże?
-
Desou to jest jakieś chore co się dzieje w tej polskiej służbie zdrowia. Jejku jak tak Was czytam dziewczyny to doceniam że jestem w Holandii. Tutaj kochana nikt by Cię w takim stanie nie odesłał do domu...
Szczerze to rzygać mi się chce jak słyszę co się tam dzieje w tym naszym pięknym kraju...
Nie wiem kochana jak Cię wesprzeć...mogę jedynie powiedzieć, że wierzę iż będzie u Ciebie wszystko ok. Kochan trzymaj się!!!
U mnie tak gorąco że zdycham...a w ogóle to cały dzień jestem dziś głodna, zjem coś i zaraz znowu chce mi się jeść..Idę sobie teraz zjeść bułeczkę z nutellą:D o i kakao sobie zrobię
-
DESOU NO TO JAKAŚ MASAKRA NA TEJ IZBIE, MASZ OGRANICZYĆ MAGNEZ A LEKARZ CI WMAWIA ŻE MASZ BRAĆ WIĘCEJ, IDIOTA...SZKODA ŻE TAMTEN PIERWSZY NIE MÓGŁ NIC ZROBIĆ BO WIADOMO JAK TO JEST, TAMTEN ZASTĘPCA TO SIĘ PANOSZY...U MNIE W MIEŚCIE TO BY CIĘ ZOSTAWILI NA PEWNO..U MNIE DUCHOTA DZISIAJ JAK CHOLERA...DZISIAJ CHYBA PÓJDZIEMY NA GOTOWY OBIAD BO NIE CHCE MI SIĘ GOTOWAĆ A MĄŻ I TAK MA PO MNIE DO PRACY PODEJŚĆ, W SUMIE JUŻ SKOŃCZYŁAM WSZYSTKO W 3 GODZINKI I MOGĘ IŚĆ DO DOMKU
-
nick nieaktualnyDesou trzymaj sie i walcz, może spróbuj coś prywatnie u jakiegoś dobrego lekarza sie dowiedzieć - zawsze to inne podejście.
Dziewczyny z usg trzymam kciuki:) zjedzcie cos słodkiego żeby pobudzić malucha, moj na pierwszym usg polowkowym 4d na ktore poszlismy prywatnie spal, zakryl sie i schował i tyle co buzke pokazał.
Na zwyklym sie obudzil jak się położyłam i już sie ujawnił -
nick nieaktualny
-
Desou odpal znanylekarz.pl i szukaj zajebistego ginekologa na śląsku, póki nie znajdziesz takiego, co przyjmie cię w ciągu następnych kilku dni! nie daj się wpędzić w taki stan beznadziejności na podstawie tej "wizyty" na IP, bo to jest jakas tragikomedia!
-
Lavendula ten xlander to 2013x movie, nie wiem jak on był z gondolą ale z fotelikiem samochodowym ok, ze spacerówka jest bardzo ciężki wiec w razie czego to sprawdź to sobie w praktyce, reszta chyba ok. Chociaż ja mając z nim styczność bym go nie wybrała. Ale wiadomo, że dla każdego coś dobrego
Lavendula lubi tę wiadomość
-
Desou, no wierzyć się nie chce jak Cię potraktowali! Brak słów...
Popieram radę eweliny, poszukaj jakiegoś dobrego ginekologa i sprawdź w jakim szpitalu pracuje.
Faktycznie warto wybrać się prywatnie do takiego, który skieruje Cię do szpitala w którym pracuje i tam już nikt nie powinien zbagatelizować sprawy.