X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou, czyli jak sama przewidziałaś, dupa na ip :( Ja jak długo nie puszcza, to robię 2 rzeczy. Przytulam się "na pieska" do dużej piłki treningowej i delikatnie się ruszam, kręcę biodrami, przy okazji piłka masuje nadbrzusze. Druga, to kładę otwarte dłonie po bokach, ułożona w pozycji półleżącej i bardzo powoli naciskam z jednej, później z drugiej strony. Może pomoże?

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:41

• karmelek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou a nie masz jakiegos innego szpitala w poblizu zeby jechac??

• Evik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Vivianka w poniedziałem naaareszcie połówkowe! Mam nadzieję ze w koncu poznam płec!!! ja mam na 17.00 a Ty?:)

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:41

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou to jest jakieś chore co się dzieje w tej polskiej służbie zdrowia. Jejku jak tak Was czytam dziewczyny to doceniam że jestem w Holandii. Tutaj kochana nikt by Cię w takim stanie nie odesłał do domu...
    Szczerze to rzygać mi się chce jak słyszę co się tam dzieje w tym naszym pięknym kraju...
    Nie wiem kochana jak Cię wesprzeć...mogę jedynie powiedzieć, że wierzę iż będzie u Ciebie wszystko ok. Kochan trzymaj się!!!

U mnie tak gorąco że zdycham...a w ogóle to cały dzień jestem dziś głodna, zjem coś i zaraz znowu chce mi się jeść..Idę sobie teraz zjeść bułeczkę z nutellą:D:D o i kakao sobie zrobię:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    Tak Vivianka w poniedziałem naaareszcie połówkowe! Mam nadzieję ze w koncu poznam płec!!! ja mam na 17.00 a Ty?:)

Ja mam na 9.00. Będę kciukać mooocnoo za połówkowe i poznanie płci.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DESOU NO TO JAKAŚ MASAKRA NA TEJ IZBIE, MASZ OGRANICZYĆ MAGNEZ A LEKARZ CI WMAWIA ŻE MASZ BRAĆ WIĘCEJ, IDIOTA...SZKODA ŻE TAMTEN PIERWSZY NIE MÓGŁ NIC ZROBIĆ BO WIADOMO JAK TO JEST, TAMTEN ZASTĘPCA TO SIĘ PANOSZY...U MNIE W MIEŚCIE TO BY CIĘ ZOSTAWILI NA PEWNO..U MNIE DUCHOTA DZISIAJ JAK CHOLERA...DZISIAJ CHYBA PÓJDZIEMY NA GOTOWY OBIAD BO NIE CHCE MI SIĘ GOTOWAĆ A MĄŻ I TAK MA PO MNIE DO PRACY PODEJŚĆ, W SUMIE JUŻ SKOŃCZYŁAM WSZYSTKO W 3 GODZINKI I MOGĘ IŚĆ DO DOMKU :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou trzymaj sie i walcz, może spróbuj coś prywatnie u jakiegoś dobrego lekarza sie dowiedzieć - zawsze to inne podejście.

Dziewczyny z usg trzymam kciuki:) zjedzcie cos słodkiego żeby pobudzić malucha, moj na pierwszym usg polowkowym 4d na ktore poszlismy prywatnie spal, zakryl sie i schował i tyle co buzke pokazał.
    Na zwyklym sie obudzil jak się położyłam i już sie ujawnił ;)

• Evik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana i ja równiez trzymam kciuki za Twoje połówkowe.

Doesu zabrakło mi słow i poprostu wkurwiło mnie to niesamowicie, co za lekarza! Trzymaj się dzielnie bede trzymac kciuki za was by wszystko było dobrze

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno najlepszy zestaw na usg to twix plus sok pomarańczowy :-)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou kochana co za przykra sytuacja, biedna nawet nie potrafią się po ludzku zająć człowiekiem, kochana lez i wypoczywaj, może trochę odpusci

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia przetestuje na kolejnym :) ale planowe dopiero około 34 tygodnia. Chyba że uda mi się wcześniej coś samej zorganizować zobaczyć czy wszystko w porządku u małego.

• Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAM PYTANIE TEJ GLIKOZY TO JAKĄ ILOŚĆ SIĘ PIJE NA TYM BADANIU?CZEKA MNIE TO ZA JAKIEŚ 2 TYGODNIE...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou odpal znanylekarz.pl i szukaj zajebistego ginekologa na śląsku, póki nie znajdziesz takiego, co przyjmie cię w ciągu następnych kilku dni! nie daj się wpędzić w taki stan beznadziejności na podstawie tej "wizyty" na IP, bo to jest jakas tragikomedia!

Ewelina
    hhojzmj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wylacz Capslocka, bo wyglada jakbys krzyczala. o tym swiadczy Caps w netykiecie.

Ewelina
    hhojzmj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Podobno najlepszy zestaw na usg to twix plus sok pomarańczowy :-)
    dobrze wiedziec :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula ten xlander to 2013x movie, nie wiem jak on był z gondolą ale z fotelikiem samochodowym ok, ze spacerówka jest bardzo ciężki wiec w razie czego to sprawdź to sobie w praktyce, reszta chyba ok. Chociaż ja mając z nim styczność bym go nie wybrała. Ale wiadomo, że dla każdego coś dobrego :)

Lavendula lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou, no wierzyć się nie chce jak Cię potraktowali! Brak słów...
    Popieram radę eweliny, poszukaj jakiegoś dobrego ginekologa i sprawdź w jakim szpitalu pracuje.
    Faktycznie warto wybrać się prywatnie do takiego, który skieruje Cię do szpitala w którym pracuje i tam już nikt nie powinien zbagatelizować sprawy.

oar89n73xsvk879c.png

wff2trd8302o6ogx.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się właśnie dowiedziałam, że 31 lipca przyjadą do mnie teście i przywiozą wózek...:D A więc zakupiony już jedo duo fyn:) czekamy tylko na dostawę:)

Maga31, Agata92, Viviana, xpatiiix3, sylvi, mada_lena lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
‹‹ 720 721 722 723 724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ