Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen psiak uroczy
ale chyba zmeczony tez upalami?
My mamy huskyegotaki smieszny i zabawny pies, mam wrazenie ze ona by muchy nie skrzywdzila
Desou wlasnie jak sie czujesz??
Chyba lece jakies jajko sobie na kolacje ugotowaci resztke wczorajszej slarki wszamac
-
Napisałam sie i wcielo:/ ehhh
Od nowa
Madlen super psiaczek
Desou trzymaj sie. Zrob jak radzą dziewczyny wybierz sie do kogoś innego. Takich lekarzy wycięła bym w pieńjestem z Tobą. Wierze, ze bedzie dobrze.
Pati 12h ale jaka nagroda- plażing i smazingi gofery z bita śmietana:)
Wybraliśmy wozek uff w koncu Riko Nano. Choc expander Mondo tez fajny.
Wybraliśmy kolor szaro turkusowy. W koncu z glowy. Fotelik tez wybrany:)
Mała leży nisko. Kręci sie i kopie. Brzuch mnie pobolewa. Czas polezec chyba...
I najlepsze, ze moze z godzinę temu pochlonelam wielki kawał łososia, pieczone ziemniaki, warzywa od meza 1/4 placka po węgiersku i znow jestem glodnaaaaaaaNata lubi tę wiadomość
-
Ładny ten wózio o którym piszecie hehe ja już spakowana zwarta i gotowa czekam aż Marcello zaśnie ,a ja polece jeszcze szame przyszykuje na drogę na jutro żeby tylko w pojemniki rano zapakować
Ubrania na rano też przygotowane itd także tylko wstać ogarnąć się i w drogę
Ja to jeszcze zaraz jak zaśnie to polecę wykąpie się włosy umyje a rano tylko szybki prysznic wezmę przed wyjściem w ciuszki wskocze śniadanko i dopakuje co rano potrzebne jeszcze bedzie, no i w drogę
desou faktycznie zaczynamy się denerwować o Ciebie ,mam nadzieję, że wsio ok :**
..a wiecie co wpadłam na pomysł ,może ktoś chce się numerem podzielić w razie nagłych wypadków wiadomo jak to my każda o każdą się martwimy i dobrze by było ,żeby była u Nas taka osóbka a nawet parę do której zawsze można napisać i newsa na forum zapoda na bieżąco jeżeli będzie się coś działo ,a nie będzie np dostępu do neta.. Co Wy na to kochane.??Jakaś chętna jest może już.? Może pod tabelką dopisać numer swój.?? coś typu numery alarmowe :DD Mogę wrzucić też swój ja wiecznie dostępna z telefonu chociażby nawet jak w domu mnie nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 21:57
Livia
Nela
Marcel
-
Dziś zaszaleliśmy z mężem, Nasza Pierwsza Domowa sesja ciążowa 23+6
URL=http://www.tinypic.pl/6wtcw3fx9eas][/URL]
www.tinypic.pl/ls9fs07085z8][/URL]
Pozdrowienia dla Listopadowych mami duuużo zdrówka dla desou
xpatiiix3, desou, Madlen222, anusiaa90, karmelek, Nata, mada_lena, e_v_e, Viviana, Reverie, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Talia22 nie chcesz mojego tez na wystawę wziasc??? Moj tez wystawowy po bardzo dobrych rodzicach ale jakoś nie umiem sie zmobilizować by poksc na ta wystawę z nim hehhehe nie chce mi sie... Zwłaszcza ze jak widzi psy to sie podnieca i steka bo chce do nich isc i sie bawic.. Ech.
martwi mnie ta Desoubo nic się nie odzywa
-
Desou biedna jesteś, strasznie Ci współczuje i mam nadzieje, że któregoś pięknego dnia Ci odpuści i będziesz mogła cieszyć się tą ciążą. Życzę Ci tego z całego serducha
Pati życzę udanego urlopu, oby pogoda dopisała i droga przeleciała szybciutko
Madlen piesek cudowny, szwagier ma boksera i faktycznie do dzieci świetny piesek
Okti zdjęcia wyszły piękniexpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:madalena ten kolor tez mi sie podoba, ale celujemy jednak w cos uniwersalnego
i powiedz mi jak wrazenia? jaki fotelik wzieliscie? ten z zestawu czy inny? macie go juz? teraz zapypie Cie pytaniamibo to tez moj faworyt
Powiem ci tak oglądaliśmy przeróżne od hartana, peg perrego po marite. Ale rikowygrywa. Nie należy do najlżejszych, ale jest stabilny, fajnie miękki, na błoto, muldy pośniegowe potem na wiosenne bieganie po lesnie tez powinien dać rade a i Krzywe chodniki mu nie beda straszne. Gondola duza, obszerna. Zabudowana. Mnie akurat na tym zależało.
Fotelik wybraliśmy maxi cosi cabriofix
http://www.maxi-cosi.com/pl-pl/produkty/foteliki-samochodowe/niemowlę/cabriofix.aspx
Za jakis tydzien mamy odebrać. Na sklepie nie mieli juz naszego koloru. Zerknij tez na expandera jesli podoba ci sie Riko. Bliźniak nano. Fajna jest ta seria greyline. Ładny był kolorek caffe bodajże. Taki uniwersalny.RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
sorry za caps locka ale w pracy mam włączonego i nie wyłączam tylko po to, żeby napisać na forum, chyba każda wie że nie miałam zamiaru krzyczeć
Desou no najważniejsze że nic się nie dzieje w sensie że rozwarcia nie ma itd ale współczuję Ci z tymi twardnieniami. Ja dzisiaj miałam mega wielką ochotę na maliny, no ale w takiej godzinie że raczej nie miałam gdzie ich zakupić, więc poszłam do Biedry po morele, nie było
no i wyszło tak że wróciłam ze śliwkami, winogronem, nektarynkami i zielonymi jabłkami, zjadłam tylko jabłko i poprawiłam kwaśnymi żelkami...ogólnie to czuję się dzisiaj jakoś ociężała...mam lekką panikę że jakoś utyję, wiem że w brzuchu mam synka ale jakoś zawsze wstydziłam się jak troszkę kg weszło i miałam kompleksy no i jakoś czasem łapię się na tym że się wstydzę...naoglądałam się zdjęć brzuchów na forum i normalnie jestem w szoku jak widzę fotorelację jak wyglądają w 4 tyg a jak w 40... czy któraś z Was może mi udzielić odpowiedzi na pytanie dot glukozy? jaką ilość trzeba tego wypić? szklankę czy jak?
-
Desou bedzie juz tylko dobrze:) koniec kropka.
Okti piękne zdjęcia. Ladnie rosniecie:)
Pati jestem za podaniem numeru. W tabelce dobry pomysłodpoczywajcie duzo i spokojnej podróży:) leć odpocząć bo jutro bedziesz miała oczy na zapałki;)
Chciałam oszukać zoladek soczkiem pomidorowym. Nie da sie:) musze pochłonąć konkreta... I D...a rosnie;)xpatiiix3 lubi tę wiadomość