X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata jakie kompleksy. Daj spokoj laska jestes.
    Glukozę rozpuszcza sie w 250ml do 300 ml wody. Wez cytrynę. Nie ma wpływu na wynik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 22:41

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cytrynce wiem :-) wezmę na 200%, tylko ciekawa byłam jaka ilość jest tego cuda, koleżanka moja miała tak że Pani jej pozwoliła popijać wodą zwykłą :-) ale to nie u mnie w mieście...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena mi na wadze wozka jakos nie specjalnie zalezy bo nie mam zamiaru go nigdzie taszczyc. Jak przyjdzie juz do was koniecznie daj mi znac co z ta soacerowka :) a tamten model jutro poogladam jak dosiade lapka ;)

Nata ja.glukozy pilam 75 g to zrobily mi pelen kubek :/ co za paskudztwo! Bez cytryny ani rusz!! Na szczescie jakos dalam rade ;)

Ja wlasnie chyba musze isc jakiegos owocka pochlonac chyba na nektarynke sie skusze :)

• Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam na kolację pierogi z jagodami i serkiem ale cholera jakaś pełna jestem i nie chce mi się wcale jeść do tej pory...w sumie to chyba dobrze. Tylko pewnie wstanę głodna jak wilk!! :-)

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi ja nie moge zasnąć kurde stres czy co oczy jak 5 zł... I tooooopie się jest strasznie duszno i gorąco...

Zaraz do pisze caska =) to pod tabela listopadowa na czerwono wrzucilam swój =)

Desou ale chybaciut juz uspokoiła Cie ta ginka.? ;) ojj oby było wszystko ok :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 22:49

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceśka a co masz za pieska bo nie doczytałam. My generalnie idziemy w hodowle, mamy parkę ale sunia jeszcze trochę za młoda.

f2w343r88uf9xtcb.png

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek dam znac:) z tego co oglądaliśmy spacerówke w sklepie jest ok. Ta folia troche nieprzemyślana, ale jak juz pisałam maz wymuslil ze ja wytnie i juz;) a ze precyzyjny jest zaufam mu:)
    Nata ja tez ide na glukozę w przyszlym tyg. Damy rade ;) generalnie jak zrobisz pare łyków wiecej to nie bedzie miało dużego wpływu na wyńik, a moze cie uratować przed pawiem:)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou no to dobrze, że w sumie jest ok:) Teraz będzie tylko lepiej:)

Dzisiaj z kolei ja mam twardą macicę jak skała, od jakiś 4h...wybrałam się z mężem na spacer ale po 10 minutach wróciliśmy bo normalnie ciężko mi się chodzi z tak twardym brzuchem... natomiast moja lekarka powiedziała, że dopóki tym twardnieniom nie towarzyszą bóle to jest to jak najbardziej prawidłowe i pożądane...bo macica ćwiczy w ten sposób do porodu...oczywiście żadnych lekarstw na to się nie bierze tutaj, po prostu to fizjologia.

Moja psina jest cudowna:) ona wiecznie zmęczona i praktycznie ciągle śpi, w sumie to dobrze, bo jak już się rozbryka to koniec. I najlepsze jest właśnie to, że ona tak przychodzi do mnie i się przytula, czasami patrząc przy tym w oczy...mam wrażenie czasami że ona jak dziecko się zachowuje...ale ja ją chyba tak nauczyłam, bo od malutkiego nie wypuszczałam jej z rąk, ciągle ją przytulałam taka była słodka:)
    No i właśnie słyszałąm, że boksery idealnie nadają się do dzieci...także będzie wesoło :) dwójka dzieciaczków i pies:) jak prawdziwa rodzina:) hehe..

Pati postaraj się zasnąć bo w sumie niedługo musisz wstać:) DObrej podróży... napisz relacje z pociągu:)

pinsleepe lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ktoś ma małą łazienkę i nie szkoda mu kasy to chyba fajna sprawa, widziałam na żywo i jak dla mnie bomba :-) http://allegro.pl/bebedue-wanienka-wanna-karibu-skladana-super-cena-i4408631422.html

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bula francuskiego
    Pati a gdzie ta tabelka?

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena ja idę na glukozę jakoś w sierpniu dopiero, ale już zbieram informacje :p

mada_lena lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/gaziki-do-dezynfekcji-pepka-70-alkoholu-100-szt-i4403318210.html co o tym sądzicie ?

rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaziki super sprawa. Lepsze od octeniseptu. Choc ja pewnie zaopatrze sie w jedno i drugie.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie octenisept tylko do przemywania siurka przed badaniem moczu i drobnych ran się przydał pępek tylko gazikami i na 6dobe odpadł a właściwie to po 5 dniach o tak =p

Caska pierwsza strona link jest

Madlen próbuje ale mała tak skacze ze szok nagrała jutro wrzuce i tu :ooo z reszta jak nie teraz to trudno na siedząco hehe znając moje możliwości teraz w ciazy albo dobra kawę rano się wypije ;) no i oczywiście będę sieodzywala co jakiś czas =P

Dobrej nocki, my właśnie 26 tydzień dzisiaj zaczynamy a Marceluś kończy 17 miesiecy <3

To ja 3 dni przed roczkiem Marcella i szczęśliwym testowaniem jeszcze zero brzunia i rozm 36 ,tak na wspomnienia wzięło ;D
    2w6f3lt.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 00:56

Madlen222, mada_lena, misiaczk25, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jest tak gorąco że spać nie mogę!!! masakra...musiałam zejść do salonu i usiąść pod klimą bo już nie ogarniam...Nawet się zmoczyłam cała zimną wodą a i to nie pomogło....tragedia. ja chce jesień!!!!!!

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 04:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;))))

Ja dalej ne wierze ze juz tak daleko jestem i ze 26 tydzien przywitalysmy ;)

A ja się pokrecilam w łóżku ciut przysnęłam i juz na nogach fruwam ogarniam do kupy co by Marcela tylko ubrać i nakaarmic

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie. Ja tez dzis kiepsko spałam... Obudziłam sie o 6 i przewracam z boku na bok. Madlen ja o 2 wstałam i wybijaliśmy robactwo jakies cmy, muszki obrzydliwstwo:/ a moj wielce polujący zawsze i na wszystko kocur spał w najlepsze, czasem leniwie otworzyła zielone slepie !!! A robactwo szalało. Po skończonej bitwie zaczęliśmy sie śmiać, ze strach bez majtek spac bo jeszcze cos wejdzie gdzie nie trzeba:D
    zazdroszczę klimy!
    Pati juz pewnie w drodze szczęściara:D

xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur***a pociąg uciekł ledwo dogonilismy 300 w plecy taxi gonilismy ledwo w grajewie zlapalismy uff pech jakiś ale już dobrze siedzimy i oddychamy spokojniej bo właśnie wsiedlismy przed 5 minutami ;)

Także wakacje zaczete przygoda niezłą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 07:04

mada_lena, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FPati ty to sie masz :D będzie co wspominac

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kur***a pociąg uciekł ledwo dogonilismy 300 w plecy taxi gonilismy ledwo w grajewie zlapalismy uff pech jakiś ale już dobrze siedzimy i oddychamy spokojniej bo właśnie wsiedlismy przed 5 minutami ;)

Także wakacje zaczete przygoda niezłą :)

Ach Patii :) :) ale się zaczęło! :)

Przygoda, przygoda... KLIK

No to musi być super! Bawcie się dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 09:07

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ