Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madalena mi na wadze wozka jakos nie specjalnie zalezy bo nie mam zamiaru go nigdzie taszczyc. Jak przyjdzie juz do was koniecznie daj mi znac co z ta soacerowka
a tamten model jutro poogladam jak dosiade lapka
Nata ja.glukozy pilam 75 g to zrobily mi pelen kubekco za paskudztwo! Bez cytryny ani rusz!! Na szczescie jakos dalam rade
Ja wlasnie chyba musze isc jakiegos owocka pochlonac chyba na nektarynke sie skusze -
Mały śpi ja nie moge zasnąć kurde stres czy co oczy jak 5 zł... I tooooopie się jest strasznie duszno i gorąco...
Zaraz do pisze caskato pod tabela listopadowa na czerwono wrzucilam swój
Desou ale chybaciut juz uspokoiła Cie ta ginka.?ojj oby było wszystko ok :**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 22:49
Livia
Nela
Marcel
-
Karmelek dam znac:) z tego co oglądaliśmy spacerówke w sklepie jest ok. Ta folia troche nieprzemyślana, ale jak juz pisałam maz wymuslil ze ja wytnie i juz;) a ze precyzyjny jest zaufam mu:)
Nata ja tez ide na glukozę w przyszlym tyg. Damy radegeneralnie jak zrobisz pare łyków wiecej to nie bedzie miało dużego wpływu na wyńik, a moze cie uratować przed pawiem:)
-
Desou no to dobrze, że w sumie jest ok:) Teraz będzie tylko lepiej:)
Dzisiaj z kolei ja mam twardą macicę jak skała, od jakiś 4h...wybrałam się z mężem na spacer ale po 10 minutach wróciliśmy bo normalnie ciężko mi się chodzi z tak twardym brzuchem... natomiast moja lekarka powiedziała, że dopóki tym twardnieniom nie towarzyszą bóle to jest to jak najbardziej prawidłowe i pożądane...bo macica ćwiczy w ten sposób do porodu...oczywiście żadnych lekarstw na to się nie bierze tutaj, po prostu to fizjologia.
Moja psina jest cudowna:) ona wiecznie zmęczona i praktycznie ciągle śpi, w sumie to dobrze, bo jak już się rozbryka to koniec. I najlepsze jest właśnie to, że ona tak przychodzi do mnie i się przytula, czasami patrząc przy tym w oczy...mam wrażenie czasami że ona jak dziecko się zachowuje...ale ja ją chyba tak nauczyłam, bo od malutkiego nie wypuszczałam jej z rąk, ciągle ją przytulałam taka była słodka:)
No i właśnie słyszałąm, że boksery idealnie nadają się do dzieci...także będzie wesołodwójka dzieciaczków i pies:) jak prawdziwa rodzina:) hehe..
Pati postaraj się zasnąć bo w sumie niedługo musisz wstaćDObrej podróży... napisz relacje z pociągu:)
pinsleepe lubi tę wiadomość
-
jak ktoś ma małą łazienkę i nie szkoda mu kasy to chyba fajna sprawa, widziałam na żywo i jak dla mnie bomba
http://allegro.pl/bebedue-wanienka-wanna-karibu-skladana-super-cena-i4408631422.html
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
U mnie octenisept tylko do przemywania siurka przed badaniem moczu i drobnych ran się przydał pępek tylko gazikami i na 6dobe odpadł a właściwie to po 5 dniach o tak =p
Caska pierwsza strona link jest
Madlen próbuje ale mała tak skacze ze szok nagrała jutro wrzuce i tu :ooo z reszta jak nie teraz to trudno na siedząco hehe znając moje możliwości teraz w ciazy albo dobra kawę rano się wypijeno i oczywiście będę sieodzywala co jakiś czas
Dobrej nocki, my właśnie 26 tydzień dzisiaj zaczynamy a Marceluś kończy 17 miesiecy
To ja 3 dni przed roczkiem Marcella i szczęśliwym testowaniem jeszcze zero brzunia i rozm 36 ,tak na wspomnienia wzięło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 00:56
Madlen222, mada_lena, misiaczk25, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
dziewczyny jest tak gorąco że spać nie mogę!!! masakra...musiałam zejść do salonu i usiąść pod klimą bo już nie ogarniam...Nawet się zmoczyłam cała zimną wodą a i to nie pomogło....tragedia. ja chce jesień!!!!!!
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Witam
)))
Ja dalej ne wierze ze juz tak daleko jestem i ze 26 tydzien przywitalysmy
A ja się pokrecilam w łóżku ciut przysnęłam i juz na nogach fruwam ogarniam do kupy co by Marcela tylko ubrać i nakaarmicmada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej mamusie. Ja tez dzis kiepsko spałam... Obudziłam sie o 6 i przewracam z boku na bok. Madlen ja o 2 wstałam i wybijaliśmy robactwo jakies cmy, muszki obrzydliwstwo:/ a moj wielce polujący zawsze i na wszystko kocur spał w najlepsze, czasem leniwie otworzyła zielone slepie !!! A robactwo szalało. Po skończonej bitwie zaczęliśmy sie śmiać, ze strach bez majtek spac bo jeszcze cos wejdzie gdzie nie trzeba:D
zazdroszczę klimy!
Pati juz pewnie w drodze szczęściara:Dxpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Kur***a pociąg uciekł ledwo dogonilismy 300 w plecy taxi gonilismy ledwo w grajewie zlapalismy uff pech jakiś ale już dobrze siedzimy i oddychamy spokojniej bo właśnie wsiedlismy przed 5 minutami
Także wakacje zaczete przygoda niezłąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 07:04
mada_lena, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Kur***a pociąg uciekł ledwo dogonilismy 300 w plecy taxi gonilismy ledwo w grajewie zlapalismy uff pech jakiś ale już dobrze siedzimy i oddychamy spokojniej bo właśnie wsiedlismy przed 5 minutami
Także wakacje zaczete przygoda niezłą
Ach Patiiale się zaczęło!
Przygoda, przygoda... KLIK
No to musi być super! Bawcie się dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 09:07
xpatiiix3 lubi tę wiadomość