X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata jakie kompleksy. Daj spokoj laska jestes.
    Glukozę rozpuszcza sie w 250ml do 300 ml wody. Wez cytrynę. Nie ma wpływu na wynik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 22:41

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o cytrynce wiem :-) wezmę na 200%, tylko ciekawa byłam jaka ilość jest tego cuda, koleżanka moja miała tak że Pani jej pozwoliła popijać wodą zwykłą :-) ale to nie u mnie w mieście...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena mi na wadze wozka jakos nie specjalnie zalezy bo nie mam zamiaru go nigdzie taszczyc. Jak przyjdzie juz do was koniecznie daj mi znac co z ta soacerowka :) a tamten model jutro poogladam jak dosiade lapka ;)

Nata ja.glukozy pilam 75 g to zrobily mi pelen kubek :/ co za paskudztwo! Bez cytryny ani rusz!! Na szczescie jakos dalam rade ;)

Ja wlasnie chyba musze isc jakiegos owocka pochlonac chyba na nektarynke sie skusze :)

• Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam na kolację pierogi z jagodami i serkiem ale cholera jakaś pełna jestem i nie chce mi się wcale jeść do tej pory...w sumie to chyba dobrze. Tylko pewnie wstanę głodna jak wilk!! :-)

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi ja nie moge zasnąć kurde stres czy co oczy jak 5 zł... I tooooopie się jest strasznie duszno i gorąco...

Zaraz do pisze caska =) to pod tabela listopadowa na czerwono wrzucilam swój =)

Desou ale chybaciut juz uspokoiła Cie ta ginka.? ;) ojj oby było wszystko ok :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 22:49

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceśka a co masz za pieska bo nie doczytałam. My generalnie idziemy w hodowle, mamy parkę ale sunia jeszcze trochę za młoda.

f2w343r88uf9xtcb.png

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek dam znac:) z tego co oglądaliśmy spacerówke w sklepie jest ok. Ta folia troche nieprzemyślana, ale jak juz pisałam maz wymuslil ze ja wytnie i juz;) a ze precyzyjny jest zaufam mu:)
    Nata ja tez ide na glukozę w przyszlym tyg. Damy rade ;) generalnie jak zrobisz pare łyków wiecej to nie bedzie miało dużego wpływu na wyńik, a moze cie uratować przed pawiem:)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou no to dobrze, że w sumie jest ok:) Teraz będzie tylko lepiej:)

Dzisiaj z kolei ja mam twardą macicę jak skała, od jakiś 4h...wybrałam się z mężem na spacer ale po 10 minutach wróciliśmy bo normalnie ciężko mi się chodzi z tak twardym brzuchem... natomiast moja lekarka powiedziała, że dopóki tym twardnieniom nie towarzyszą bóle to jest to jak najbardziej prawidłowe i pożądane...bo macica ćwiczy w ten sposób do porodu...oczywiście żadnych lekarstw na to się nie bierze tutaj, po prostu to fizjologia.

Moja psina jest cudowna:) ona wiecznie zmęczona i praktycznie ciągle śpi, w sumie to dobrze, bo jak już się rozbryka to koniec. I najlepsze jest właśnie to, że ona tak przychodzi do mnie i się przytula, czasami patrząc przy tym w oczy...mam wrażenie czasami że ona jak dziecko się zachowuje...ale ja ją chyba tak nauczyłam, bo od malutkiego nie wypuszczałam jej z rąk, ciągle ją przytulałam taka była słodka:)
    No i właśnie słyszałąm, że boksery idealnie nadają się do dzieci...także będzie wesoło :) dwójka dzieciaczków i pies:) jak prawdziwa rodzina:) hehe..

Pati postaraj się zasnąć bo w sumie niedługo musisz wstać:) DObrej podróży... napisz relacje z pociągu:)

pinsleepe lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ktoś ma małą łazienkę i nie szkoda mu kasy to chyba fajna sprawa, widziałam na żywo i jak dla mnie bomba :-) http://allegro.pl/bebedue-wanienka-wanna-karibu-skladana-super-cena-i4408631422.html

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bula francuskiego
    Pati a gdzie ta tabelka?

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena ja idę na glukozę jakoś w sierpniu dopiero, ale już zbieram informacje :p

mada_lena lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/gaziki-do-dezynfekcji-pepka-70-alkoholu-100-szt-i4403318210.html co o tym sądzicie ?

rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaziki super sprawa. Lepsze od octeniseptu. Choc ja pewnie zaopatrze sie w jedno i drugie.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie octenisept tylko do przemywania siurka przed badaniem moczu i drobnych ran się przydał pępek tylko gazikami i na 6dobe odpadł a właściwie to po 5 dniach o tak =p

Caska pierwsza strona link jest

Madlen próbuje ale mała tak skacze ze szok nagrała jutro wrzuce i tu :ooo z reszta jak nie teraz to trudno na siedząco hehe znając moje możliwości teraz w ciazy albo dobra kawę rano się wypije ;) no i oczywiście będę sieodzywala co jakiś czas =P

Dobrej nocki, my właśnie 26 tydzień dzisiaj zaczynamy a Marceluś kończy 17 miesiecy <3

To ja 3 dni przed roczkiem Marcella i szczęśliwym testowaniem jeszcze zero brzunia i rozm 36 ,tak na wspomnienia wzięło ;D
    2w6f3lt.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 00:56

Madlen222, mada_lena, misiaczk25, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 03:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jest tak gorąco że spać nie mogę!!! masakra...musiałam zejść do salonu i usiąść pod klimą bo już nie ogarniam...Nawet się zmoczyłam cała zimną wodą a i to nie pomogło....tragedia. ja chce jesień!!!!!!

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 04:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;))))

Ja dalej ne wierze ze juz tak daleko jestem i ze 26 tydzien przywitalysmy ;)

A ja się pokrecilam w łóżku ciut przysnęłam i juz na nogach fruwam ogarniam do kupy co by Marcela tylko ubrać i nakaarmic

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie. Ja tez dzis kiepsko spałam... Obudziłam sie o 6 i przewracam z boku na bok. Madlen ja o 2 wstałam i wybijaliśmy robactwo jakies cmy, muszki obrzydliwstwo:/ a moj wielce polujący zawsze i na wszystko kocur spał w najlepsze, czasem leniwie otworzyła zielone slepie !!! A robactwo szalało. Po skończonej bitwie zaczęliśmy sie śmiać, ze strach bez majtek spac bo jeszcze cos wejdzie gdzie nie trzeba:D
    zazdroszczę klimy!
    Pati juz pewnie w drodze szczęściara:D

xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur***a pociąg uciekł ledwo dogonilismy 300 w plecy taxi gonilismy ledwo w grajewie zlapalismy uff pech jakiś ale już dobrze siedzimy i oddychamy spokojniej bo właśnie wsiedlismy przed 5 minutami ;)

Także wakacje zaczete przygoda niezłą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 07:04

mada_lena, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FPati ty to sie masz :D będzie co wspominac

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kur***a pociąg uciekł ledwo dogonilismy 300 w plecy taxi gonilismy ledwo w grajewie zlapalismy uff pech jakiś ale już dobrze siedzimy i oddychamy spokojniej bo właśnie wsiedlismy przed 5 minutami ;)

Także wakacje zaczete przygoda niezłą :)

Ach Patii :) :) ale się zaczęło! :)

Przygoda, przygoda... KLIK

No to musi być super! Bawcie się dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 09:07

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ