Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wit K krotko, a D to chyba nawet rok albo i dluzej??
-
Skarb, pojecia nie mam po co tak naprawdę. Jak zobaczyłam,że ma masę moich zdjęć na komputerze to aż mnie wryło. Zapytałam ją po co to robi to stwierdziła, że lubi mieć zdjęcia przyjaciół. Szkoda tylko, że były tam tylko moje fotki,a my się nie przyjaźniłyśmy tylko kolegowałyśmy (poznałyśmy się na wakacjach i później odwiedzałyśmy).
No i razem z tym papugowaniem po mnie wszystkiego przebrała się miarka.
Witaminę D też kojarzę,że dłużej się podaje.Synuś
-
Zorro : albo miala Cie do wzor do nasladowania albo sie zakochala
Powiem Ci ze moja jedna z kolezanek ma swira na punkcie swojej bylej nauczycielki .. robila jej zdj z ukrycia razem z 14letnia dziewczyna bo miala taka sama "pasje" jak ona - tylko ze to mi sie wydaje ze jest spowodowane tym ze nie ma swojego zycia prywatnego po za ta nauczycielka. Nie mam pojecia ale to na pewno nie jest normalne
Zorro lubi tę wiadomość
-
a jeszcze odnośnie Wit D to wam podpowiem, że jeśli bedziecie kupować tą w wyciskanych kapsułkach (twist-off) to warto zwrocic uwage w jakim oleju jest rozpuszcozna ta witamina d (w skladzie)
najlepiej oczywiscie zeby to byl olej rzepakowy, oliwa z oliwek
słonecznikowy jeszcze ujdzie
najgorzej jak jest to MCT - ma dużo kwasów tłuszczowych tych "niezdrowych"
mimo że są to male ilości, ale po co faszerowac nasze dzieciątka od małego ;]
z tych dobrych to pamietam ze Bobik D jest na oliwie z oliwek i tylko ten kojarze...no ale wiadomo, nie sposob znac wszystkie preparty
warto wiec zajrzec w sklad przed zakupem -
w juvicie tez jest olej i chyba wlasnie ten MCT
-
Miałam zamówić w tym,miesiącu resztę rzeczy higienicznych,pampersy itd ale chyba sie wstrzymam,do przyszłego miesiąca bo troche wydatków mieliśmy...
Z reszta jak pojadę do okulisty to wstąpię do entliczka i zobaczę lozeczka albo foteliki moze kupimy coswiec lepiej miec przygotowana wieksza gotówkę
-
Cebulka, ile paczek podkładów poporodowych trzeba kupić?
Jakie będziecie kupowac wanienki? Mi odpowiada ta z Ikei, jest fajna i taniutka. Tylko ma jeden mankament- nie ma do niej stojakaA ja koniecznie chce wanienkę na stelażu żeby się nie schylać...
Synuś