Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zorro ta ikeiowa jest mala. Mojej siostrze starczyla tak do 7msc malej teraz ja kapie normalnie w wannie. Mnie się malą kapalo fajnie w brodziku od prysznica nie mamy głębokiego wody bylo w sam raz a i mala miała radochę
wiec i my kupimy ta z Ikei ze wzgl na mala łazienkę.
Butelkę mam jedna avent ta mala ze szkoły rodzenia. Alr kupuje ogólnie antykolkowe tomme tippe jedna mala na pewno i dwie duże ale te duże kupie w momencie kiedy okaże się ze nie będę mogla z jakiś powodów karmić bo nastawiam się na KPtak samo jak na poród SN
-
Wlasnie sie zmobilizowalam do zrobienia zamowienia. I sie zastanawiam nad butelka. Biore z aventu antykolkowa ale nie wiem czy clasic czy natural? Ta natural to nowosc i ma ksztalt smoczka zblizony do piersi wiec chyba bedzie lepsza?
-
Przyjechala do mnie kuzynka ( widziala mnie ostatnio w 22 tyg) i do mnie tak o boze jaki Ty masz wielki brzuch , mam na dodatek rozowa zwiewna sukienke
To bylo takie slodkie , a co dopiero moj powie widzial mnie w 20
Tak mi to poprawilo humor
mikado i izulka : sliczne brzuchalkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 19:03
izulkaa, mikado lubią tę wiadomość
-
Noi po wychodnym i lezakowaniu
Bylismy z Mezem na lodach,ale niezadowolona chodzilam bo On taki bez humoru to i ja.
Nawet za reke na poczatku sie nie trzymalismy,cos mi nie pasilo dzisiaj.
Pewnie to przez zmeczenie moje bo ledwie juz clapalam do domu,kosc ogonowa mnie bolala i brzuszek.
Wrocilam i troche "czuwalam" bo nawet drzemka nie mozna tego nazwac.
Eh nie wiem jakos tez latwo sie irytuje Mezem choc On tez dzisiaj przyznal,ze ciezkie mam te nastroje.
Coz poradzic coraz ciezej sie robi to i marudniejszy czlowiek ;/
Izulka, Mikado i Cebulka ladne pokazne brzuszki
Cebulka, jak chcesz mniejsze zdjecie to nawet w paintcie zwyklym mozesz je pomniejszyc o 50 % (ja dwa razy pomniejszam o tyle) i robi sie znacznie mniejsze
Z tymi fotami to watpie by kolesie jacys tu zagladali i wyszukiwali fot by sobie do nich "poczochrac"
Po pierwsze to babska strona i wiekszosc nie wie o jej istnieniu po drugie bez twarzy jak ktos chce skopiowac to niewiele to komus da
Tyle,ze kretynka jakas moze podawac sie za kogos innego tzw "kobieta bez twarzy" i moze nam wtedy naskoczyc
Skarb, nie wiem czy dam rade,ale wiem jedno zawsze bez odpowiedniej ilosci seksu chodze nerwowa
Nawet moj zauwazyl,ze wtedy nie idzie ze mna wytrzymac jak nie odejdzie w pewnym miejscu "odpowiednie cisnienie" :)hihi
A z rodzinka to juz tak bywa,ale wazne,ze masz gdzie wrocic i niedlugo juz nie bedziesz sama
Matkoo, zbliza sie ten wtorek i przyjazd ;/
Jutro sprzatanie i trzeba bedzie cudowac z gotowaniem..
Jasna cholera jak mi sie nie chce tych gosci.
Tym bardziej,ze lubie teraz duzo lezec,a zeby tez nie bylo potem tak,ze tesciowa wezmie ich na podpytki czy za duzo sie nie obijam.
W sumie, w tylku to mam,ale sam fakt jak wypoczywam wole to bez dluzszej wizyty gosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 19:23
skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona : bo przez dluzszy czas nie uprawiajac sexu mozna wpasc w stany depresyjne , dlatego jak moj wroci to moze podruje go tabletka ? hahaha zartuje cos wymysle
Wiem ze nie dasz mu tej kary bo sama nie wytrzymasz hihi
Tralala cale szczescie, troche sie stresuje tym spotkaniem po 10 tygodniach ( a mial byc miesiac )moze mu sie nie spodobam i sie mnie przestraszy
?
No to dzis ostatnie platki przed jutrzejsza glukozajak ja wytrzymam tyle bez jedzenia
??
-
Rozmarzona ciesz się ze,teście nie przyjeżdżają
Moja nam dzisiaj truła żebyśmy przyjechali alr na szczęście przekonałam mojego żeby nie jechacar pewnie nas to nie ominie...
Co prawda daleko nie mamy bo jakies 30km alr za pieron mi się nie chce tam jeździć.. Jak,urodzę to pewnie bedzie częstym gościem u nas.. I bedzie się wpraszać...
Juz teraz się pyta jak tam,jej wnusia itdbedzie szal...
A ja mam to gdzies.. Ktos lubi czochrać na widok ciężarnych to niech czochra
Grunt ze tego nie będę widzieć..dlatego nie dodaje twarzy żeby tego nikt nie wykorzystal.. Na jakiś portal czy coś..ale swoja droga szkoda ze to nie grupa zamknięta i każdy moze wejscskarb15, Rozmarzona lubią tę wiadomość