Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona : chcesz bym ze smiechu padla
wiedzialam ze Ci sie tak skojarzy
a probowalam napisac to ladnie i jak zawsze nie wyszlo
Wiesz teraz to sobie ja moglam skojarzyc ze moj wraca a Ty do mnie o palacha idz Ty nie dobra , powiem Ci ze czuje ze w celibacie nie wytrzymasz
Dziwie sie sama sobie ze wytrzymalam pol roku bez faceta
Izulka tak szesc tygodni a ja z moim to zrobilam po 2 tyg po porodzie bo nie wiedzialam ze nie mozna Ciii Przyznaje sie bez bicia .
I z ta tabletka ja jeszcze jojoj uczcie sie na moich bledach- co zrobie jak zobaczylam mojego to nie moglam sie powstrzymac
hihi
izulkaa, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Ja widze ze u nas forum rozkreca sie noca
Izulka : kochana oby nie i co mierzylas temperature ?
Dokladnie i popieram ;*
Widze w swoich polubieniach cyferke 69 -
Juz nie ma 69 aaaa
Izulka : haha o ti ti nie probuj nawetja jak sb przypomne co przez swoje zachcianki porobilam to smiac mi sie chce, a jak Twoj ma jeszcze uczulunie nie chce myslec co by bylo z jego twarza najbardziej z jezykiem
Mi nie badal tez z tego samego powodu co Twoj haha -
I ja w końcu w domku. Choć pogoda średnia, to wybraliśmy się na ogródek. Od razu lepiej się oddycha, gdy jest tak przyjemnie chłodno.
Także posiedzieliśmy trochę, a później obowiązkowo graliśmy w darta :p i ograłam wszystkich! Wszyscy się śmiali, zd gram na dopingu, bo Mały z brzucha celuje :p -
Izulka : uuff nie strasz mnie
Staram sie z calego serca nie widzisz ?mi tez sie snia takie sny ze masakra az wstyd mowic na glos
aa jak Tobie sie seksy z panienka nie snily to jest dobrze
moodliszka : moj tez mowi ze wszystko wygrywam dzieki Nikolci -
nick nieaktualnyHej laski
Widzę, że tu dziś ciekawe tematy panują ;p
U mnie po obiedzie i wszystkim smakowałoNapracowałam się, ale warto było
Od dwóch godzin oglądam foteliki i czytam o nich... Dalej nie wiem, jaki wziąć :p masakra!haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Tak wgl ja po kapaniu serku i tabletkach teraz chyba pora klasc sie spac bo przed 6 trzeba wstac na te glukoze
czuje ze z tym jestem ostatnia tutaj . Ja nie wiem jak ja przezyje 2 godziny siedziec jak ja nie moge normalnie przy jedzeniu usiedziec bo mnie brzuszek zaczyna bolec i sie napinac
Trzymajcie za mnie kciuki bym to przezyla i nie zwymiotowala na dodatek
Myslalam jeszcze pojsc do sklepu po sukienke ciezarowkowa ale nie wiem czy bede w stanie jak znajde w galerii biore jak nie trudno .
Takie moje nocne dylematy glukozoweBym skierowania i kasy na to nie zapomniala wziac
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Skarb możesz na necie zawsze zamówić albo twój bedzie kupować a ty mówić,mu co i jak :p
Co do snów..hm.. No nie wypowiem sie ..
Powodzenia jutroja zwymiotowałam dopiero w domu takze do,konca badania dalam rade jakoś
mimo ze lubię słodkie to moj żołądek nie tolerowal glukozy w takiej postaci
Tez,sir klade bo dzisiaj byla,ciężka noc..
Ginger,ja mysle miedzy avent, tt i lovi...skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb, zapytaj się pań w laboratorium, czy nie mają kozetki
tydzień temu jak byłam na glukozie, to babka sama mi powiedziała, że gdyby mi było źle, to mam powiedzieć, to się położę.
Hehe, wiesz. Nasi panowie nie lubią przegrywać, wiec jakoś sobie muszą tłumaczyć nasze wygraneskarb15 lubi tę wiadomość
-
Izulka : jakbym miala laptopa nie kompa to juz od dawna smigalabym w internetach
A na telefonie co zrobisz ? Nic
Tatus wroci pewnie bedzie latal po sklepach cos tak czuje chodz zawsze ja marzylam ze zrobie maluszkowi wyprawke
Aaaa nie tylko ja mam pokickane zny wszystko wyszlo
Dlatego sie modle bym to przyjelato ostatni dzwonek i nie mam innego wyjscia .
Kurcze kiedy musze szybko wstac i klade sie spac to mam 100 mysli na minutesuper bede szla jak zabi a co mi tam