Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
.
U mnie jest dobrze jak przespie chociaz całą noc. Bo od 6 i tak juz nie spie oczy jak 5 złotówki i koniec snu.
Dziewczyny zmobilizowalyscie mnie do zakupow wczoraj kupilam rzeczy pielegnacyjne dla maluszka wydalam ok 250 zl. Od razu mi lepiej jakos tak spokojniej. Wczoraj tez bylismy w szkole rodzenia bezplatnej jestesmy bardzo zadowoleni. Jednak dobrze tak wiedziec co nas czeka i jak wszystko wyglada w szpitalu. Moj sie bardzo udzielal na zajeciach a trwaly az 3 godziny za tydzien znowu. Cwiczenia oddychania i na pilce. Jestem dzieki temu spokojniejsza i szczęśliwa, że Mój ze mną był i zaczęło do Niego więcej docierać odnośnie porodu i tego co przechodzimy w ciąży
.
KITAJA pozdrowienia w skrzynce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 07:45
Rozmarzona, Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Skarb a jak cie wypisali to wyciszyło sie? Nie licząc szyjki .. raczej bez perypetii ? Obawiam sie ze bez tych lekow mi się nawróci...
No to tez troche bralas tych lekow...
badali cie dokladnie przed wypisem mam nadzieje ?
No ja raczej puchne niż tyje ale grunt żeby nasze córki rosly zdrowo i siedziały w brzuszku chociaz do 35 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 07:27
-
Moja nocka - mimo, że pełnia, przebiegła bez zarzutu. Wstawalam tylko na siku i od razu zasypiałam gdy się położyłam z powrotem. Także sama jestem w szoku, że tak dobrze spałam. Chyba, że zmęczenie juz zrobiło swoje. W sumie pewnie spałabym dalej gdyby nie to, że mój musiał zacząć się krzątać po mieszkaniu.
Mikado, ja też ciągle mam takie wrażenie, że Michał postanowi wyskoczyć wcześniej. Dlatego dzisiaj biorę torbę od rodziców. W tygodniu podjeżdżam po ciuszki dla Małego do i się spakuję. Może wtedy nerwy mi się uspokoja, bo mam wrażenie, że te moje przypuszczenia, to po prostu strach o to, że wszystko się zacznie zanim ja będę gotowa na wyjazd do szpitala. -
wiecie co, a ja ns SR sobie uswiadomilam, ze ciaza donoszona to od 38 do 42 tygodnia i jak sobie pomyslalam, ze mialabym chociaz ekstra 2 tygodnie, to mi sie slabo zrobilo:P
chociaz ten stan jest tak nieprzewidywalny, ze dzis jest ok, a zaraz moga jakies skurcze dopasc. Ja ostatnie dni mialam dobre pod katem samopoczucia, wiec chce z nich wycisnac czas na maxa;) -
Ja mysle,ze macie te obawy przez to, ze wiele dziewczyn z forum (z innych wątków) rodziło sporo przed terminem. Nie mamy na to żadnego wpływu, ale ja się psychicznie nastawiam na termin z OM. I psssst! Tak ma być
moremi, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Dzien dobry
Niestety moje spanie nocne mialo wiele do zyczenia i oczywiscie juz nie dam rady pospac dluzej bo sie obudzilam na zacyie leku i nie potrafie usnac.
Micia pozazdroscic zaangazowania Meza w zajecia na szkole rodzenia
Ciesza takie zakupki co?
Sluchajcie,ktora mi powie czym sie rozni fotelik Cybex (taki chce kupic do wozka),ktory ma przedluzane siedzisko w srodku od drugiego Cybexa bez tego?
Jest 200 zl roznicy i czy powinnam wziasc ten przedluzany czy wystarczy spokojnie ten tanszy bez przedluzenia siedziska?
Wiem,ze na dlugo ten fotelik nie bedzie,a roznica cenowa jednak jest i nie chcialabym gafy strzelic zbednej.Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
OoO nawet Mezu juz wstal cos podobnego
Wchodzi taki zaspany do pokoju i mowi "Misiu spania nie masz masz od 8?" hihi tez sobie nie pospal.
Jeszcze w nocy jakies lepki sie darly pod blokiem to juz wgl.
Ciekawe jak da rade na nocce jak tak malo pospalJestes juz z nami -
nick nieaktualnyRozmarzona z fotelikiem nie pomogę , myśl o fotelikach doprowadza mnie do bólu głowy .
Za to miałam wybrać się z rana do kościoła bo mąz mnie obudził a co tam myśle sobie pójde na 9 ,póki nie gorąco a tu ...biegunka nie z gruchy ni z pietruchy ! a jakbym była w kościele?
Zamawiam pampersy na gemini , premium care 33 szt za niecałe 19 zł i pytanie brzmi brać 1 paczke czy 2? bo duże 1 PC drożej za sztuke wychodzą.
Ile kosztująw biedronie dady 1 za sztuke ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:15
-
Beebs wrote:Wiecie co, to moze i ja do waszego grona oficjalnie dołącze ( a nie tak z doskoku), jesli mnie przyjmiecie oczywiscie. Ja raczej taka wycofana jestem ( i w realu i wirtualnie), wole czytać/słuchać niż pisac/mowić
mam 35 lat ( wiec chyba najwiecej w waszym gronie) to moja pierwsza ciaza o ktora bardzo długo sie staraliśmy ( IVF) i do 5 miesiaca walczyliśmy o podtrzymanie. Było ciezko.. Pod sercem mam córeczkę ( Blanka Zofia) a termin porodu to teraz tylko licho wie
Jestem po trzech poronieniach, a to moja czwarta ciąża. Wleką się za nami historie, ale teraz będzie dobrze-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Szczesciara może napisz do nich albo zadzwoń jak jest numer i poproś ze im odeslesz ale żeby oni w zamian ci przyślij dla chłopca.
Ja się budzilam a To siku a to pociąg i dotarłam do tej pory i czas iść sobie śniadanko zrobic.. -
szczesciara25 wrote:Dziewczyny ważne
!! Przyszła mi paczka z apteki niestety taką że mnie lama że nie bapisalam że mam chłopca i przyszły mi dwa smoczki z aventa różowe i szczotka plus grzebyk do włosów też różowy nie chciała by którąś z Was dla corci?
smoczki kupilam za 18,99 zł i szczotka za 5,69 zł . przesyłka na mój koszt
może którąś się skusi ?
) pliss bo nie mam co z tym zrobić
)
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hejka
potanczylam wczoraj jednak po północy brzuch się postawił i zebraliśmy się do domu. Tak się przyzwyczaiłam do imprez bezalkoholowych ze nie stanowi to dla mnie żadnego problemu.
Maleństwo coś mało ruchliwe z rana chyba się wymeczyla biednaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:41
-
Izulka: robili mi te ktg jak juz nic się nie rysowało to do domu, nie powiem że czuje się świetnie bo mam twardnienia ale to nie to co przed szpitalem więc to raczej nie grozne biorę leki leżę musi być dobrze :*
przy wypisie badali mnie ginekologicznie ale mało się dowiedziałam bo ordynator spieszyl się do cesarki . We wtorek wizytę mam nie mogę się doczekać, wiem że tam wszystkiego się dowiem , mam nadzieję że z szyjka ok bo jest króciutka 1.5cm. Jeszcze zobaczę swoje cudne maleństwo
kochana maluszki ładnie posiedza zobaczysz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:50
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Galaretka, no to faktycznie dobrze,ze nie poszlas bo by bylo
Takie rzeczy potrafia z nienacka zaatakowac.
Czyli dzisiaj co druga miala ciezka noc widze.
Ginger,a Ty Kochana jak dalas rade wczoraj usnac przy pelni??mikado lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Hej
My wczoraj zahaczyliśmy rano o Ikea i kupiliśmy parę szafek do pokoju. W poniedziałek remont zaczynamy.
Mała, widzę, że Ty tez rozrywkowa
my przejechalismy w czwartek 500 km, bo mąż wczoraj chrzestnym został. Jeszcze go na wieczór kawalerski zdążyłam zawieźć i później odebrałam około 1. Dzisiaj śmigamy do Krakowa do znajomych, u których syn się urodził, a później wracamy do domu na nasze Podlasie
Ja na badaniach u lekarz w miałam 9 kg na plusie. Na kolejne badania poczekam do 21 września, a przez ten czas wolę się nie ważyć sama.
Szwagierka przybrała na wadze 17 kg, ale 1,5 miesiąca po pordzie wygląda świetnie. Tym samym co się będę przejmowała. Byle w normie i byle dziecko zdrowe
I cieszy mnie, że jest tu więcej 35plus
Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!