Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRozmarzona ja właśnie myślałam nas cybex cloud q i aton q. Padło na aton bo ten rozkładany do pozycji całkowicie leżącej jest bardziej pod galerie czy użytkowanie jako leżaczek dla dziecka bo w samochodzie i tak dziecko na całkiem płaski leżeć nie może bo to by było niebezpieczne dla jego kręgosłupa przez hamowanie i przyspieszanie. A że nie planuje z maluszkiem siedząc dni w galerii to stwierdziłam, że nie ma co przepłacać
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa póki co w moje sukienki xs wchodzę :p spodnie sprzed ciąży tez ok o ile mają nisko zapięcie bo tych co bliżej brzucha to nie zapne
mąż się czasem ze mnie śmieje, że mam nogi jak patyki a brzuch taki duży i ze to śmiesznie w kontraście wygląda :p jedyne co wkurza, że pojawił się cellulit wodny bo strasznie woda mi zostaje w organizmie. No ale czytałam, że po porodzie schodzi
-
Buffy, dzieki Ci wielkie za rade
Tak tez chyba zrobie,ze wezme ten bez tej regulacji bo po co przeplacac.
Juz i tak polecimy dzisiaj z zakupami jak szaleni.
Zobacze co jeszcze Mezu na to,ale mysle,ze problem sie rozwiazal juz dzieki Twej radzie.
Myslalam,ze ta regulacja jest pomocna jak dziecko rosnie,ze np go sie bardziej rozklada i fotelik jest na dluzej czy cos,a tak to do spacerow raczej zbedne mi toJestes juz z nami -
nick nieaktualnyRozmarzona wrote:Buffy, dzieki Ci wielkie za rade
Tak tez chyba zrobie,ze wezme ten bez tej regulacji bo po co przeplacac.
Juz i tak polecimy dzisiaj z zakupami jak szaleni.
Zobacze co jeszcze Mezu na to,ale mysle,ze problem sie rozwiazal juz dzieki Twej radzie.
Myslalam,ze ta regulacja jest pomocna jak dziecko rosnie,ze np go sie bardziej rozklada i fotelik jest na dluzej czy cos,a tak to do spacerow raczej zbedne mi to
No właśnie tak myślałam tez, ale potem moje wątpliwości zostały rozwianea bierzecie isofix do tego?
Ginger84 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona popatrzyłam do 24 na film i powiem że dosyć szybko zasnęłam.
Ale dziś jakoś się wypompowana czuje taka słaba ze nie mam siły wstać. Zaciska mnie w klatce i ciężko mi się oddycha:/
W nocy mi pocieklo z cycka. I tak się zastanawiam czy to jednorazowe czy zacząć nosić wkładki jak wychodzę bo lipa by była chodzić z plamami na cyckach. A jak to u was wygląda? -
nick nieaktualny
-
Oj widze,ze nie tylko ja mialam ciezka noc dzis
wczoraj troche przesadzilam ze sprzataniem mieszkania,az wieczorem brzuszek sie buntowal i napinal:-( przeraza mnie to jak czytam,ze pazdziernikowe mamy juz sie wypakowywuja,a jeszcze ten czas mi sie tak dluuuuuuzy.... Ostatnio tryskalam energia,a dzis ta kolejna nieprzespana noc i moj humor jest do d...y,maz zobaczyl moja mine rano i uciekl na lodke- dobre i to chociaz jego moje hormony oszczedza....
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
ROZMARZONA co do fotelika nie pomoge,ale ja bym kupila ten tanszy,bo one i tak dlugo nie posluza wiec po co przeplacac
MICIA ale fajnie z ta szkola rodzenia,sama bym swojego zabrala ale u nas nie ma
a zakupy....potrafia poprawic humor,szkoda ze u nas dzis wszystko pozamykane,bo bym pojechala na maly shopping
Micia lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mala wybujalas/wykolysalas Nadie to teraz smacznie spi
milo,ze mialas mile popoludnie,fajne sa takie wypady,nam tez sie w koncu cos nalezy;-)
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
Ginger mi też w nocy czasem siara wycieka ale myślę ze to wtedy gdy przycisne cycka
bo w dzień może raz mi się zdarzyło. Ja wkładek narazie nie nosze.
Ogarnęłam cale mieszkanie, zrobiłam obiad a mój śpidziwnie tak bo zawsze wstawał wcześniej. Cóż alkohol meczy
Moja wczorajsza kiecka też xsale spodni sprzed ciąży juz kilka miesięcy temu na uda nie potrafiłam wciągnąć
Piszecie ze nie możecie się doczekać października.. A mi się właśnie przestało spieszyć. Staram się nacieszyć względnym spokojem no i tyle rzeczy trzeba jeszcze kupić...
moremi lubi tę wiadomość
-
Buffy wrote:Dziewczyny co sądzicie - Antek złapał owsiki od kolegów albo z placu zabaw, ja zaczęłam pranie dla Leona robić - myślicie by się wstrzymać ze względu na możliwośc osadzenia się jaj na tych ubraniach podczas suszenia?
Moim zdaniem dobrze byłoby iść do lekarza bo to cholerstwo przenosi się nawet pod paznokciamimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny