Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona o tak zakupy dla dzidzi super sprawa
.
Kitaja bardzo się cieszę, że taka szkoła u nas jest bo do prywatnej bym nie poszła. A jak brzuch twardnieje to położna mówiła, żeby wtedy oddychać przeponą, czyli na wdech brzuch się podnosi a na wydech brzuch się chowa. Potem przy porodzie się przyda.
Dziś mnie troszkę plecy bolą pewnie rośniemy dalej z Przemciem.
I się rano wystraszyłam bo poszłam do toalety a tam na papierze mały krwiaczek/skrzepki ale kolor brązowy. Biorę Pimafucin globulki może przy wkładaniu coś uszkodziłam w środku ale tak to tam czysto więc chyba nie mam co się stresować.
Rozmarzona, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ginger, cos dzisiaj z cisnieniem musi byc bo ja jak szlam na te zakupy to myslalam,ze padne na ziemie i nie wstane.
Trzeba uwazac dzisiaj na dworze.
Mi jeszcze poki co nic nie wyplywa
Micia, dobrze ze nic glebiej sie nie dzialo,wiec to na pewno nic groznego jeszcze jak brazowe to pewnie tak jak mowisz przy aplikacji leku.
My juz po zakupach.
Wozek zamowiony i do odbioru za dwa tygodnie,stanelo na adamexie barlecie.
Fotelik jednak jeszcze inny niz myslelismy..
Wzielismy z kiddy bo babka w sumie pokazala nam,ze tez sa fajne i dopasowane do cialka dziecka.
Cena i tak atrakcyjna bo dostalismy rabat i zaplacilismy 599 za niego i trzeba bylo dokupic adapter.
Nie czytalam w sumie nic o nim,ale na miejscu jakos sie do niego przekonalam noi kolorystycznie jakos przy tym granacie wyglada bo jest czarno bialy.
Skusilam sie znowu na rabat z canpola i kupilam sterylizator i laktator eletryczny plus podklady poporodowe bo fajne zelowe i cienkie,a nie takie grube pampersiaki jak pierwsze zamowilam
Jestem zadowolona bo rabatow troche dostalismy i wgl fajna atmosfera na sklepie babka mila, jakis chodzacy mis mi wode dal w buteleczce do picia,znowu dostalam gratisy probki i smoczki plus do zakupow z canpola torba termoizolacyjna
A noi rozek jeszcze kupilam.
Sporo zakupow zrobione takze jestem zadowolona i w pelni spelniona hihi.
Mala, my wczoraj z moim mijalismy pare mloda przed kosciolem i Mezu wspominal jak my tam stalismy rok temu.
Smial sie,ze pobawilibysmy sie gdzies na weselu teraz u kogos,a tu dopiero w przyszlym roku sie cos zapowiada i nie wiem nawet czy damy rade na nie pojechac bo daleko
Fajna taka odskocznia co?
Buffy, wstrzymaj sie moze zeby gdzies sie bardziej nie rozplenilo i bys nie musiala znowu tego prac wszystkiego
Zaraz idziemy na obiadek Mezu stawia,a pozniej przejazdka do rodzicow i kolejny dzien bedzie za namiMicia, Kitaja lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
szczesciara25 wrote:Dziewczyny chce kupić laktator jaki polecacie?
i czy kupujecie podgrzewacz do butelek?
Mialam dzisiaj okazje ogladac na sztucznym cycku prezentacje laktatora elektrycznego z canpola
Zabawnie to wygladalo,ale skusilam sie na niego bo dziewczyny go chwalily,podgrzewacz tez kupilam.
Postawilam na wygode by szybciej wszystko szloJestes juz z nami -
Rozmarzona w czwartek byłam na wizycie i lekarz mówił, że szyjka łożysko i cała reszta ok, to na pewno podrażnienie tzn chyba ale zawsze stresik jest
.
A co do zakupów to jednak jak więcej się kupi i coraz mniej na liście to jakoś tak spokojniej się robi na sercu.
Ja laktator kupuję MEDELA Harmony ręczny, akurat polecony przez moją koleżankę, się okaże czy taki dobry dopiero w użyciu.
Tylko philipsa nie kupujcie od 3 dziewczyn słyszałam że do kitu.
U mnie z piersi też nic nie leci póki co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 13:22
Rozmarzona lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:Dziewczyny chce kupić laktator jaki polecacie?
Ja kupiłam laktator elektryczny i podgrzewacz z Canpola
spokojnie pasują i do laktatora i podgrzewacza butelki lovi, bo przymierzałam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 13:18
-
nick nieaktualny
-
Ginger odebraliśmy go
ku mojemu zdziwieniu podobało mu się tam
w dzień był w wielkim kojcu na dworze z koleżanka w swoim wieku, na noc w osobnym swoim. Podobno super się bawił dzis na spacerze z ta mala, czekamy aż facet przyśle zdjęcia mailem. I uwaga: policzył nas 20zl za dobę czyli prawie jak za darmo. Teraz śpi w domu jak zabity
Rozmarzona niby fajna odskocznia ale na s,czescie ostatnia okazja do tańców przed porodem -
nick nieaktualny
-
Kochane, mąż od 3 dni traktuje mnie jak księżniczkę. Dziś śniadanko, potem kościółek w naszej intencji, widziałam w samochodzie ukryty prezent
teraz pojechał na zakupki bo chce mi zrobić obiad w nowym domku ( kuchnia już jest, nie ma tylko krzeseł
Ja wykorzystuje ten moment na leżenie w wyrku bo upał mnie zmęczył. Odpaliłam nasz teledysk z wesela i mimo, że widzę go po raz 8709860798680 to znów się wzruszyłam.
Tak było rok temu, jeśli macie ochotę zobaczyć, trwa do ostatniej sekundy, bo jest pewna zmyłka:
https://www.youtube.com/watch?v=U1BIE4orcPA
A tu nasz wózek, bo pytałyście: https://www.google.pl/search?q=mountain+buggy+duet&espv=2&biw=1309&bih=664&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CDAQsARqFQoTCLv3hP_g0McCFQfNFAodn7gOzA
Kolor szary. Najmniejszy bliźniaczy jaki istnieje. Linka sklepowego nie wstawiam bo byście z łóżek i kanap pospadały z powodu ceny, ale dziadkowie z dwóch stron się zrzucają
Jutro Was kochane ponadrabiam, bo dziś komputer idzie w odstawkę. Mam nadzieje, że u Was wporządku i że dobrze znosicie upały, albo macie inną pogodę niż w 3mieście.
Czuję się taka szczęśliwa, to lepsze niż urodzinyMicia, skarb15, skarb15, Kitaja, haen, MadaLena30, Ona_89', biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:Dziewczyny chce kupić laktator jaki polecacie?
Ja polecam elektryczny laktator z Canpola -
nick nieaktualnyhttp://foteliki-pod-lupa.pl/kompatybilnosc/funkcja-lezenia-w-foteliku-0-13kg-nigdy-w-samochodzie/
co do leżenia w foteliku całkiem na płasko - w samochodzie nie wolno.
To leżenie służy bardziej kiedy fotelik zastępuje nam gondolę poza autem tak naprawdę -
Dziewczyny mówicie, że canpola laktator jest spoko nawet ręczny to ja chyba go zakupię bo jest zdecydowanie tańszy od medeli a i tak nastawiam się na karmienie piersią inaczej tego nie widzę. A nastawienie najważniejsze
.
Olcia ale masz dobrze z Mężem. W dniu ślubu wyglądałaś cudnie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 14:46
olcia88 lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Rozmarzona a jaki kolor stelazu bialy? Jak tak to mozliwe ,ze mamy takie same wozki,jak w koncu odpale kompa to wrzuce zdjecia ! MICIA kochana napewno wszystko jest dobrze tym bardziej,ze bylas u lekarza w czwartek i wszystko okej nawet moze przy badaniu gin cos tam lekarz naruszyl i zrobil sie malutki skrzep,albo pimfucin cos podraznil,a jeszcze brazowe to juz tym bardziej inaczej by bylo gdyby to byla swieza krew! takze napewno wszystko jest dobrze,Przemcio ma sie swietnie u mamy w brzuszku
Buffy a co do owsikow to jest to straszne cholerstwo,wszystko musisz odkazic w domu ja bym sie wstrzymala z praniem ciuszkow! W przedszkolu jak mielismy w tamtym roku epidemie owsikow to po kazdym dziecku chlorem czyscilismy kibelek i bardzo wazne jest mycie rak! Powiem Ci by Cie pocieszyc,ze wszy sa gorsze
Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan