Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola tylko pozazdroscic meza
chyba podesle mojego,by sie czegos nauczyl Od Twojego
a w dniu slubu wygladalas jak ksiezniczka
Micia, olcia88 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Buffy koniecznie prasuj wszystkie majtki, piżamy, prześcieradła i pościel. No i jak już dla Małego coś wypralas to bardzo dokładnie uprasuj. Kupcie pestki z dyni. To najlepszy naturalny sposób na owsiki. Trzeba zjeść co najmniej garść dziennie. No o częste mycie rąk i odkazanie kibelka, umywalki, klamek.Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyCebulka wrote:Buffy koniecznie prasuj wszystkie majtki, piżamy, prześcieradła i pościel. No i jak już dla Małego coś wypralas to bardzo dokładnie uprasuj. Kupcie pestki z dyni. To najlepszy naturalny sposób na owsiki. Trzeba zjeść co najmniej garść dziennie. No o częste mycie rąk i odkazanie kibelka, umywalki, klamek.
Antek pestek dynii nie zje, za to pije sok z kiszonych ogórków, też podobno działa domowo. A jutro lekarz i lek przeciwpasożytniczy. No i dziś tak właśnie chodzę z domestosem i czyszczę
Masakra, że też nas to dopadło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moi owsiki ciężka sprawa. Ja się o pchły bałam jak moja sunia miała kolonie na sobie ale na szzescie zanim wróciliśmy do domu od teściów to już się ich pozbylam.
Mała ciekawa jestem jak moja Luna by na taki hotel zareagowała.. Jak ja zostawiam u rodziców to inaczej bo zna a tak w obcym to mogłoby być różnie.
Zakupy cieszą naawet bardzo właśnie wróciliśmy z factory. Mąż spodnie i trafił bluzę w Gaudiego za zeta bo taka promocja tam. Sobie kupiłam wkoncu pizame znaczy koszulę do spania w razie wcześniej szpitala to już o jedno jestem spokojniejsza że mam a Młodemu pajaca dwa body czapkę bawełnianą i szaliczek na rzepa polarowy do kombinezony i Zuzia bodziaka do przedszkola potem obiad i do domu. Mieliśmy jechać do miasta na lody ale upał taki ze masakra. Dzieciaki obkupilam u siebie w pracy kierowniczki nie było więc spokojnie weszłam w ogóle godzinę stałam i płoty z dziewczynami jak gdyby nigdy nic tak miłonawet ta co się rzucala że poszłam z dnia na dzień na zwolnienie powiedziała ze dobrze zrobiłam bo się źle dzieje teraz i najchętniej sama by się udała na zwolnienie ale kupili mieszkanie i będzie się starała o przeniesienie na inny salon a jak nie to się zwolni bo mieszkanie 350km stąd :p
Ale mi dobrze na kanapie przy wiatraki mąż obiecał kubeł lodów na deser więc tak czekam -
uff no i dotarłam, trochę rozpakowałam i cieszę się pobytem we wlasnym domku, niestety tylko ten upał masakra - odzwyczaiłam się, do tego mąż pod moją nieobecność ogarniał malowanie w przedpokoju (będą nam we wtorek wstawiać szafę i szafkę na buty) i w pokoju młodego i niestety śmierdzi mi
a nie chcę wietrzyć bo się całkiem zaduszę.. od jutra mam postanowienie wreszcie ruszyć z ogarnianiem wyprawki, a tydzień się zapowiada pod znakiem lekarzy - jutro badania, potem wreszcie wizyta kontrolna u gina (nie byłam od lipca
), poza tym konsultacja z endokrynologiem (bo jednak mnie skierowali do specjalisty, z czego się cieszę bo będę się czuła pewniej), okulista - mam nadzieję załatwię skierowanie na cc i jeszcze dermatolog (ale to już bez związku z ciążą) - ogólnie masakra, ale chcę to szybko ogarnąć żebym się mogła skupić na wyprawce
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jeśli nastawiacie się na karmienie piersią to może faktycznie ręczny wystarczy ? Moja bratowa chwaliła sobie medeli mini electric, ale to już większy koszt. Bliźniacze mamy mówiły, że w niektórych szpitalach można wypożyczyć. W Wawie 60 zł za miesiąc.
Wczoraj byliśmy na takich jakby targach w Auchan organizowanych przez fundacje " szczęśliwe macierzyństwo". Robili usg 4d za darmo, i dużo oczywiście próbek nazbierałam bo mówiłam, że bliźniaki i w konkursie wygrałam kocyk minky. Dawali 2 butelki aventu 150ml , pieluszki flanelowe i różne takie. Butelek mam już tyle że chyba zaczne sprzedawać, bo jeszcze mam z chicco z konkursu i oprócz tego całą szufladę z akcesoriami ze zdjęcia wylicytowaną za.... 66 zł! plus wysyłka. Większość nówki nie śmigane. I sterylizator 60 zł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9414cad9f67c.jpg
Ale nie sugerujcie się mną. Z bliźniętami różnie może się zdarzyć- albo za mało pokarmu i dokarmianie mm, albo mój pokarm z butli żeby karmić równolegle, no i dziadkom rozdamy, żeby mieli u siebie jak będziemy podrzucać księżniczki
Pytałam specjalnie o enfamil, bo Anulaa mnie zdziwiła tym, że ma na początku składu syrop glukozowy a ja uważałam, że to mleko z wysokiej półki, razem z Nan- racja, wysoko w składzie jest w specjanym na ulewanie i na alergie pokarmowe. W tym enfamil premium jest daleko w składzie. Kwasy omega 3 i 6 tylko z alg i grzybów i takie tam pierdoły. No i że zmniejszyli ilość żelaza, bo jednak były po tym mleczku problemy z brzuszkiem. Ja się zaopatrze w jedno, żeby się choć tym nie przejmować gdzieś z tyłu glowy.
A tu nasza Zosia, bo Tosia coś się nie chciała do zdjęcia ułożyć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d67ddd27efdb.jpg
Lekarz zauważył u niej za duży pęcherz moczowy i mamy to skontrolować na następnej wizycie u swojego lekarza. Niewykluczne, że Niuni chciało się siusiu i była przed samym "opróżnieniem" pęcherzaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 18:20
Galaretka, skarb15, Micia lubią tę wiadomość
-
Olcia, niezłe łupy
Ja póki co mam 2 butelki na start. Jedną Lovi,a drugą Avent (szklaną).
Laktator chciałam elektryczny z Lovi, Ma bardzo dobre opinie.
Kupię go na ostatnią chwilę, bo szkoda mi uciekającej gwarancji. A ze w mojej aptece jest dostępny, to nie powinno być problemuSynuś
-
nick nieaktualnyO kurde! Olcia przypomniała mi ,ze miałam się dziś wybrać na targi family days ! od 10-17 dziś no i jak ja mam zdobyć jakiś gratis albo rabat jak zamiast mózgu mam wode noooo...jestem wściekłą na siebie ,ze masakra bo przebimbałam z nudów cały dzień a mogłam zrobić coś pożytecznego ;(
-
nick nieaktualnyMama i ja w październiku o ile dobrze pamiętam i nie zapomnę pójść ! och to mój najgorszy objaw ciąży od pierwszych tygodni- mózg mi wyparował
Olcia teledysk super, jesteście piękni,aż serduszko się raduje,ze księżniczki będą mieć takich cudownych rodzicówWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 19:49
-
Buffy wrote:http://foteliki-pod-lupa.pl/kompatybilnosc/funkcja-lezenia-w-foteliku-0-13kg-nigdy-w-samochodzie/
co do leżenia w foteliku całkiem na płasko - w samochodzie nie wolno.
To leżenie służy bardziej kiedy fotelik zastępuje nam gondolę poza autem tak naprawdę
Buffy wiem,że nie do jazdy. Chodzi mi o czas zajęć Nati. Nie zawsze będzie mi się chciało gondole zabierać, a i do kawiarenki to fotelik.Buffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolcia88 wrote:Dziękuję kochana ! Zawsze rozpoznaję Twoje posty, że to akurat Ty, bo specyficznie piszesz i jesteś chyba taka zakręcona i rozkokarzona jak ja
ale jak był kotek w avatarze to było mi łatwiej
To był mój ulubiony avatar
syn jednak zwyciężył w bitwie na avatarki
Mala_Czarna_89, olcia88 lubią tę wiadomość