Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Aparatka, gratuluję zimnej krwi Kochana. A Mamuśki zawsze wyczują, że coś jest nie tak, bo u nas jest to samo. Mają w sobie jakiś radar nastawiony na nieporozumienia
Moja nocka ciężka. Zasnęłam bezproblemowo, ale później jakaś banda darła się na ogródkach do chyba 4. W międzyczasie pobiłam rekord w chodzeniu siku i byłam chyba z 6 razy. Dopadła mnie tradycyjnie też zgaga. Wzięłam rennie, przeszło, ale jakimś cudem po kilku godzinach znowu wróciła ta paskudastrasznie mnie to męczy. Poza tym czułam w nocy jak mi się brzuch spiął w nocy kilka razy... A może raczej to były takie skurcze. Łapało, trzymało, aż w końcu puściło. Może i nie było to bolesne, ale na pewno nieprzyjemne bardzo.
Upał się szykuje znów nieziemskisiostra chciała ze mną do galerii jechać, ale ja nie wiem czy mam na to siły
bo póki co nie chce mi się ruszać z łóżka.
-
aparatka wrote:tu mam kocyk z ptasimi budkami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a903d4ebbd4.jpg
A taki kocyk jak na zdjeciu to ma jakies wypelnienie? Czy to z 1ej strony bawelna, a z 2ej Minky?
Ja dzis i jutro raczej w domu, bo upaly maja byc, wiec od srody zaczne moze zyc. -
Aparatka brawo...czasem samo się wszystko jakoś pouklada...a z tego co piszesz to ten twój to po prostu nie dorósł do tego, ale cóż najwyższy czas! 3 dzieci do czegoś zobowiązuje. To co czekamy na wieści o zareczynach...tfu tfu żeby nie zapeszyc...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Wiecie co ja nigdy tka wredna dla niego nie byłam nawet jak nie bylismy razem zawsze jakos tak bylismy blisko i zawsze bylam taka potulna dla niego. Ale w tej ciazy to czasami zaczynam sie sama zaskakiwac ze potrafie.
I nawet dobrze mi z tym jest.
A tu rożek:) koor mi sie nei podoba ale skoro takie bylo zamowienie to co poradzic.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/671da33cb342.jpgAnulaa lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Wczoraj dzien zakonczyl sie u rodzicow,wiec przyjechalam z nowa dostawa warzyw,jajek i sloikow
Ciekawa sytuacja z chrzscinami bo nie maja jeszcze chrzestnej,moj ma odstarczyc papierki,a przeciez on z podkarpacia,wiec trzeba sie bedzie w przesylanie papierow bawic.
Ogolnie to sie w czas opamietali z tymi chrzscinami,ze sa za dwa tygodnie,a nic nie maja gotowe.
Mieli tez problem z zalatwieniem Kosciola bo wszedzie odmawiali na wzglad tego,ze nie maja slubu koscielnego tylko cywilny.
Jak juz w koncu znalezli to sie nasluchali od Ksiedza,ze sa bezboznikami.
Fajnie tylko,ze brat chcial koscielny,a bratowa nie.
Ona na wszystko w tylku wiecznie,a on pozniej kombinuje,ale no nic.
Ginger,Kitaja wozek wzielam w tym kolorku
http://olx.pl/oferta/wozek-3w1-barletta-firmy-adamex-ekoskora-CID88-ID9L4Fw.html
ale teraz zglupialam jaki stelaz wzielam bo chyba czarny,a wolalabym bialy
Tak to jest takie zakupy w sklepach stacjonarnych robic w ciazy kiedy sie nie ma sily i byleby szybko ;/
Teraz Wam nie powiem,ale za dwa tygodnie sama sie dowiem hihi
Tez wlasnie wzielam nosidelko z Kiddy bo bardzo mi sie spodobal i praktyczny.
O rozkladanie go bardziej mi chodzilo,ze np gdy dziecko usnie na zakupach w nim to mozna go wygodnie rozlozyc bez budzenia dziecka.
Mezu wczoraj byl na nocce,a dzisiaj idzie na 17 do pracy,wiec lipa bo praktycznie caly dzien do nocy bede sama w koncu musi odespac.
Olcia, swietnie,ze dostalas tyle gratisow zawsze sie to przyda,a szczegolnie przy blizniakach
Ceny wozkow dla dwojki sa kosmiczne bo wczoraj widzialam wlasnie w sklepie jaki wydatek Cie czeka
Aparatka, ciesze sie,ze wszystko sie tak ladnie potoczylo i problem sie rozwiazal mam nadzieje
Teraz musi byc juz tylko lepiej,jak Twoj dostal na glowe kubel zimnej wody nawet od wlasnej matki,ktora miala racje,ze Cie poparla
Ehh musze zebrac dupe i zejsc do sklepu bo Mezu bedzie dlugo spal,a ja juz glodna.
Nie chce mi sie wchodzic potem na 3 pietrooooooMicia, aparatka lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Tez mam nadzieje ze sie ulozy wkoncu i chyba na niego tylko dziala kubel zimnej wody a nie rozmowy.
Własnie zadzwonila do mnie kolezanka czy nie chce odkupic lozeczka ktore maja 5 miesiecy bo kupili kojec i wola te turystyczne ze wzgledu na kawalerke. Płacila za nie 599zl chce oddac za 100. Chcialam nowe ale teraz sama nie wiem czy nie wziasc od nich. Wyglada bez zarzutu. -
Brawo Aparatka, czasem tak trzeba z facetami
Rozmarzona co do wchodzenia na 3 piętro położna mówiła, że mąż ma schodami a żona windą wjeżdżać, za to schodzenie po schodach jest dobre, dziecko lepiej pod koniec ciąży w brzuszku się główką układa do wyjścia. Ale co zrobić jak windy nie ma przecież wnosić nas na rękach nie będą he he.
Ja wczoraj byłam u rodziców na działce zabraliśmy ze sobą kotkę, cała szczęśliwa bez smyczy latała po działce, a w samochodzie wyglądała przez szybę jak piesek. To taki nasz kotopies.
Ja dziś zamówię pieluszki tetrowe i flanelowe macie namiary na jakiegoś sprzedawcę z allegro dziewczyny które już zamówiły, czy jakościowo i w dotyku są spoko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:46
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc