Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka dobrze ze się wstawily za toba..nie taka teściowa straszna..
Z drugiej strony czy,jest sens na sile brać slub ? To nie daje gwarancji na udane życie..
Ciekawe czy poruszy dzisiaj temat..,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:34
perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Aparatka zuch dziewczyna!
A dałabyś radę jeszcze uszyć kocyk dla mnie, czy już nie masz czasu i siły? Opowiadałam mojemu o tobie jakie cuda szyjesz i pytał, czy nie chciałabym czegoś zamówić
Buffy a pochwalisz się jaki wzór? I powiedz proszę jak jakościowo? Czytałam, że jakość niezłaperelka89 lubi tę wiadomość
-
Mi maja Zmniejszyć dawki leków..zobaczymy co sue stanie
Juz mam dość tego szpitala
Marudzicie o spaniu a ja mam pokrzywione lóżko ze wpadam dosłownie di niego, pelnia, budza mnie co 4 godziny w nocy na leki a w miedzy czasie do dziewczyny obok przychodzs o innych godzinach i mierzą tętno. Takze ja jestem tu ledwo zywaperelka89 lubi tę wiadomość
-
izulkaa tu nei chodzi o slub na siłe tylko jesli chodzi o urzedowe sprawy ja mam wszedzie blokade przez brak slubu i albo musze miec glupi slub albo alimenty sadowe. Ciezka ta biurokracja w polsce jest. Juz nie wpsomne o tym jak na nas nawrzeszczal ksiadz jak poszlismy załatwiac chrzest Lenki.
Mój doskonale wiedzial co ja pzeszlam z ojcem Oliwi ze slub odwolalam dwa miesiace przed wyznaczona data. Potracilam zaliczki i wogole. Wiedzil ze to jest moje marzenia zeby dzieci wychowywaly sie w katolickiej rodzinie a ja nawet do komuni nie moge isc.
A jeszcze te jego teksty ze slub tylko z jedyna
Ginger a łózeczko koleznaka ma moja do sprzedania własnie takie za 100zł bo oni zmienili na turystyczne ze wzgledu na miesce. Ale tu sie nie dziwie maja tylko 30 metrow a turytyczne zloz jak nei potrzebujaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:47
-
Mała Czarna pewnie ze uszyje:)
Moodliszka moja mama poiwedziala ze mam kupic z ziajki płyn do kąpieli dla dzieci i niemowląt matłuszczający z rybką. On jakies 12zł kosztuje i mowi ze rewelacja skora po tym sie robi.