Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala ten wzór wzięłam, bo mi do pokoju pasuje http://imge.pl/p/18419/n/184193030232.jpg
Do tego dobralam klin i falbane pasujące
Czekam aż przyjdzie dopiero, ale sądząc po opiniach jakość powinna być okWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:06
-
aparatka Ty mi humor poprawiłaś na cały dzień swoimi dzisiejszymi wpisami. Twarda babeczka jesteś i radę sobie dasz,czy z nim czy bez niego. To co napisałaś: kto zechce babkę z 3 dzieci to tak samo ma się do Niego. To pismo o alimenty mu o tym na pewno przypomniało. On też ma dzieci!!! więc i obowiązki i odpowiedzialność.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Aparatka a masz gdzieś wzory tkanin? wysyłam ci zaproszenie
Buffy temat na fb się przewinął i dziewczyna która zamówiła też była zadowolonadaj znać jak przyjdzie
Ja mam duuuużo pościeli ale ta jakoś wyjątkowo mi do gustu przypadła. Tylko nie wiem jaki kolor, bo sypialnie mam w brązach i szarościach
-
nick nieaktualny
-
buffy gdzie zamawiacie takie piękne rzeczy?
Co do chodzenia po schodach ja mieszkam na 4 piętrze i chodzę góra- dół kilka razy dziennie, przynajmniej jakiś ruch mambabka na sr mówiła, że do porodu to dziewczyny koniecznie schodami a faceci ew windą
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anet wrote:a już znalazłam, aparatka a jak to jest z tymi kocykami, z jakiego materiału one są? jakbym chciała ten materiał w ptasie budki, to czy się to nadaje na kocyk?
Anet podasz namiar na fb Aparatki
-
A to ja i moje dziewczyny na początku 8 miesiąca
mikado, Buffy, haen, moodliszka, anet, Shibuya, MadaLena30, Aga_502, Ginger84, Micia, biedroneczka1910, Rozmarzona, Sajgonara, perelka89, MW26, Molcia, natali101, Zorro, agulla03, olcia88, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Mala ale laska z ciebie. Kurcze aż mi głupio i czuje się taka zaniedbana. Jak bym obcasy założyła teraz to pewnie bym się wyłożyła jak długa, a normalnie ti na jeszcze wyższych niż ty na zdjęciu chodzę...Twój mąż ma dobrze z tobą...
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013