Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hoho mała czarna jaka dżaga:)
Też bym chciałabyć taka chuda w ciąży:)
a tu podusia z dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd597f3e890b.jpg
a i drewno juz tez mi nie straszne okiełznałam tą maszyne do drewna:)jupi:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b10e78aabe3.jpg
teraz jeszcze wymaluje na biało i ozdobie, polakieruje i będą gotowe:)
teraz jeszcze wymaluje na biało i ozdSajgonara, Micia, MW26, natali101, agulla03, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Łoooo Aparatka jakie śliczności mi wysłałaś! nAjchętniej to bym z 5 kocyków zamówiła
musisz mi dać trochę czasu, żeby wybrać jeden wzór, ale na pewno się odezwę.
64kg na ost wizycie miałam, więc chuda nie jestem
Kto mi wysłał zaproszenie?????? Bo imię i nazwisko niewiele mi mówi.
Nie da się przy was sprzątać. Moja mama by powiedziała, że trzeba zmienić towarzystwokwiatakacji lubi tę wiadomość
-
hehe ja tez uwielbiam te tkaninki i dlatego polecam bo jakosciowo sa naprawde super. Są pare groszy drozsze ale warto dopłacic:)
Powiem szcerze ze zamówiłam kocyk za 45zł z allegro ale po praniu juz nie powiem co sie z tym zrobiło.
A własnie wysyłam Wam kocyki juz odszykowane do użytkowania po prasowaniu parowym takze nie trzeba ich prac dodatkowo już
Dzisiaj ide z pierwszymi dwiema paczuszkami na poczte:)Anulaa, moodliszka, Molcia lubią tę wiadomość
-
aparatka wrote:hehe ja tez uwielbiam te tkaninki i dlatego polecam bo jakosciowo sa naprawde super. Są pare groszy drozsze ale warto dopłacic:)
Powiem szcerze ze zamówiłam kocyk za 45zł z allegro ale po praniu juz nie powiem co sie z tym zrobiło.
A własnie wysyłam Wam kocyki juz odszykowane do użytkowania po prasowaniu parowym takze nie trzeba ich prac dodatkowo już
Dzisiaj ide z pierwszymi dwiema paczuszkami na poczte:) -
nick nieaktualny
-
Dzieki Dziewczyny,
Buffy tez jestem z tych co to maja wszystko przygotowane i zaplanowane, a pozatym tak naprawde chcialabym miec spokojna glowe i odpoczac sobie przed sama akcja.
Moj M chyba zauwazyl ze juz tak lekko nie biega mi sie po sklepach i sam stwierdzil ze musimy sie wybrac po wyprawke dla Malej...
No nic musze sie uspokoic, wziasc gleboki oddech i ustalic plan dzialania!
Co do FB - ja jeszcze sie nie ujawnilam i w ostatnich dnaich nad tym myslalam. Moi znajomi ktorzy mieli wiedziec to wiedza, a wiadomo ze na fb ma sie tez takie osoby z ktorymi dawno nie utrzymywalo sie blizszego kontaktu. Oczywiscie sa dziewczyny ktore tak jak Mala piszesz 5 tc i oglaszaja calemu swiatu...
Mam kolezanke ktora jest w tym samym tyg, miala ciaze zaglrozona, lezala w spzitalu a na fb wrzucala fotki. Kiedy ja jej powiedzialam ze tez bede mama pierwsze co uslyszalam " o a nic nie bylo widac na fb " odpowiedzialam jej wprost ze nie jestem z tych osob co sie tak bardzo uzewnetrzniaja na profilu.
A teraz juz chyba czuje ze chcialabym pokazac swoj brzusio,.. ale zobaczymy
perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
ja tez sie nie ujawnilam na fb i do konca ciazy nie mam zamiaru (ale nie wykluczam, ze juz po, ja czy maz wrzucimy jedno czy dwa zdjecia)
ale pewnego razu kolezanka wrzucila na moja tablice jaki smieszny obrazek dot. rodzicielstwa, wiec ktos sie mogl domyslic.
Troche tez sie boje, ze psychicznie bedzie mi ciezej niz na poczatku, ze juz tak blisko, a ja sie boje, ze cos moze byc nie tak, teraz, kiedy mam swiadomosc, ze gdyby ktoras z nas urodzila, to dziecko mialoby szanse na zdrowe zycie.
MadaLena, miedzy podlogami i kafelkami spisz sobie liste rzeczy do kupienia, w Waszym wypadku chyba najlepsza bedzie jakas hurtownia lub sklep stacjonarny, nawet kosztem przeplacenia (100-200 zl), ale wybrac wiekszosc rzeczy, a potem stopniowo dokupywac. I w ogole to moze nawet lepiej miec zajecie przed sama koncowka, zeby jej nie wyczekiwac i sie nie meczyc, bo szybciej czas Ci uplynie, wiec kiedy my bedziemy marudzic, ze juz chcemy byc po i mamy dosc, Ty bedziesz wtedy w ferworze remontu i czas Ci szybko minie:)perelka89 lubi tę wiadomość
-
Haen ta liste to juz pisze ktorys dzien i nie moge sie za nia zabrac hahah,
Planuje jechac do Starych Babic, latwiej bedzie mi sie zdecydowac jak podotykam i zobacze,a pozniej kosmetyki itd zamowic przez neta.
Czuje jak Hania doslownie chodzi mi po kiszkach
Ok ide rysowac lazienke, bo chce troszke przerobek i moja ekipa musi wiedziec czy to da sie wykonac i jak bedzie najlepiej...
Wiec kartka i kredki ida w ruch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny