Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala wygladasz rewelacyjnie!
I ja tez bym chciala zeby moje kg tak wygladaly
A o butach na obcasie moge pomarzyć, bo po pierwsze wszystkie ktore mam to mi na stopke nie wejda, a po drugie nawet gdyby weszly to po 2 m bym szla pewnie na bosaka
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aj dziewczyny jakos nie mam sily na nic....
Podczytuje was i coraz wieksze przerazenie mnie bierze - ale za bardzo jestem od was uzalezniona zeby nie wchodzic na listopadowki:)
Chodzi mi oto ze piszecie o zblizajacym sie porodzie, ze nie mozecie sie doczekac, szykujecie wyprawki itd... a ja jestem w lesie i nie wiem kiedy z niego wyjde.
Zamiast szykowac wyprawke caly weekend biegalismy z mezem po sklepach budowlanych i zeby jeszcze padly jakies konkretne decyzje ( z podejmowaniem decyzji u mnie coraz gorzej) ... a to w wiekszosci sie tylko nachodzilam.
Jeszcze tak naprawde nie jest nic zaczete a ja chcialabym widziec juz koniec prac!!
Moglam wyprawka zajac sie wczesniej ale wczesniej uwazam ze bylo za wczesnie itak kolo sie zamyka...
Zawsze bylam hej do przodu, nic mi nie bylo straszne, wszystko zalatwilam itd... a teraz najchetniej schowalabym sie pod kocyk...
-
Ja w obcasach nie umiem chodzić, więc te buty na stałe mają miejsce w naszej sypialni
Oj gorąco.. właśnie mobilizuję siły by wziąć się za sprzątanie ale coś kiepsko mi idzie
Nie wiem co ze mną nie tak, ale ujawniając się w ciąży na fb (takim ogólnym) dostaję prywatne wiadomości od znajomych czy to żart, czy prawdziwa ciąża..
Moodliszka, gdy ubrałam tą sukienkę w sklepie i zapytałam męża "i jak?" to on mnie spytał czy nie jest zbyt babcina.. wiec wiesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:55
-
nick nieaktualnyMadlena spokojnie
i ty ogarniesz
Ja też za konkretne zakupy dla małego zabrałam się w mniej więcej twoim tygodniu ciąży
Ja to zawsze mam tak, że muszę mieć wszystko wcześniej, bo inaczej spać po nocach nie mogę :p Teraz te owsiki w domu mi przesunęły pranie i pakowanie torby do szpitala przez co mam tylko dodatkowy stresMadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:
Nie wiem co ze mną nie tak, ale ujawniając się w ciąży na fb (takim ogólnym) dostaję prywatne wiadomości od znajomych czy to żart, czy prawdziwa ciąża..
Ja jeszcze się nie ujawniałam na fb :p Nie wiem właśnie czy to robić czy nieJa w ogóle jestem z tych, co mało prywaty na fb mają. Głównie używam swojego walla do pomocy zwierzakom. Wiem, że udostępnienia jednym wydają się zbędne i że to wcale żadna pomoc psom czy kotkom, ale ja tak właśnie na mojego adoptowanego cziłka trafiłam
Więc pomagam dalej
Sajgonara lubi tę wiadomość
-
Magdalena, spokojnie
ja do niedawna też byłam w lesie i przerażona, że niczego nie mam, ale jak się w końcu za to zabrałam, to nie było tak źle i nawet szybko się z tym ogarnęłam
także bez stresu Kochana
Mała, żartujesz, że ktoś tak do Ciebie napisał?wiesz, ludzie chyba za bardzo są już przyzwyczajeni do tego, że gdy tylko kobieta zajdzie w ciążę, to się tym chwali na fb i w ogóle
już widocznie dla ludzi jest nie do pomyślenia, że ktoś może po prostu chce zachować to dla siebie
ja też się nie ujawniłam na swoim fb, bo nie mam takiej potrzeby, więc jak tak czytam, co Ciebie teraz spotkało, to się nie zdziwię, jak po pojawieniu się Małego, spotka mnie coś podobnego
Ja tam w tej sukience niczego babcinego nie widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:58
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Buffy byliscie u lekarza?
My też planowałyśmy na jutro koszulę 3/4
ja dopiero we wrzesniu zaczynam zakupy (narazie kupilam tylko troche kosmetycznych rzeczy, pieluchy i pojedyncze ubranka). ale mam nadzieje ze jak zxaczne kupowac to juz na calego i na raz ogatrne caly temat
co do fb..
no wlasnie ludzie to tak traktuja. 5tc i juz sie chwala. u mnie sie smiali ze brzuch na calego a na fb nawet aluzji. a przeciez kto mial wiedziec ten wie od dawnaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:02
Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Buffy byliscie u lekarza?
My też planowałyśmy na jutro koszulę 3/4
ja dopiero we wrzesniu zaczynam zakupy (narazie kupilam tylko troche kosmetycznych rzeczy, pieluchy i pojedyncze ubranka). ale mam nadzieje ze jak zxaczne kupowac to juz na calego i na raz ogatrne caly temat
Wizyta na 15 dopiero. Ale kupy nie robił od dwóch dni i nie było jak wymazu zrobić do laboratorium więc idziemy na ślepoBo ja nie wiem czy jemu się nie przewidziało albo czy sobie nie ubzdurał, a tej domniemanej kupy z robakami nam nie pokazał.
-
nick nieaktualny
-
Ponarzekam sobie ok? Odezwała się do mnie stara koleżanka (też z pytaniem, czy ciąża prawdziwa
). No i tak sobie klikamy o dupie marynie. Też jest w ciąży, 3 dziecko, 3 ojciec. Jednego dnia nie przepracowała. I się żali, jak to ludzie ją oceniają. a ja nie wiem, co jej odpisać. Wiem, że w życiu różnie bywa i nie zawsze się udaje. Ale łapać faceta po facecie i od razu dać sobie dziecko zrobić to już dla mnie kurewstwo. Nie napiszę jej tego oczywiście. Ale jakoś ciężko mi ją pocieszać. Wstawiając świeże zdjęcia z pierwszego usg sama naraża się na krytykę.
Ulżyło miSajgonara lubi tę wiadomość
-
Mała, dokładnie. I później jest szok, jeśli ktoś się pochwali większym już brzuszkiem czy co więcej, dopiero dzidzią
Ja nie miałam parcia na oznajmianie tego całemu światu fejsbukowemu, bo też wychodzę z założenia, że ci, którzy mają wiedzieć i zależy mi na tym by wiedzieli - to wiedzą.
Oj też bym nie wiedziała co odpisać takiej dziewczynieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:11
Micia lubi tę wiadomość
-
Hehe ja sie ujawnilam na fb chyba w sobote:) ale u mnie same pozytywne reakcje nikt nie zapytal czy to ciaza prawdziwa:)
Ja tez nie widzialam potrzeby zeby oglaszac to wszem i wobec kto wiedzial ten wiedzial.
Wlasnie jutro 35 st a ci chlopcy w dlugich spodniach ehh:/ -
madalena nie stresuj się pewnie ze wszystkim spokojnie zdążysz, ja tak, powolo powolutko idę do przodu, właśnie zamówiłam mebelki do pokoju Zu, czeka się na nie 5 tyg, więc uznałam, ze spoko akurat na październik będą, wózek mam już wybrany (chyba) Bebetto luca sline szary, ale zamówię go początkiem października na list będzie
MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość