X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moodliszka wariatka jestes :P
    Kochane jestescie, dziekuje <3 to sa buty do wygladania, nie do chodzenia :D ja tam kilogramy widze bardzo dobrze. ale mam to juz gdzies, spadnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:34

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałbym żeby moje kg tak wyglądały ;-D

haen lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buty robią swoje Cebulka.. uwierz, że ja widzę w lustrze jedną wielką masę ;) no i ja malutka jestem, więc jeszcze gorzej (162cm)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala wygladasz rewelacyjnie!
    I ja tez bym chciala zeby moje kg tak wygladaly ;)

A o butach na obcasie moge pomarzyć, bo po pierwsze wszystkie ktore mam to mi na stopke nie wejda, a po drugie nawet gdyby weszly to po 2 m bym szla pewnie na bosaka :)

perelka89 lubi tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała super wyglądasz :)

Powiem wam, że w Krakowie straszne upały znowu :/ Jutro rozpoczęcie roku i o ile dziewczynki mogą iść "leciej" ubrane, o tyle chłopcy nie i ten biedny Antek w garniaku :/ Szkoda mi go

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, gdzie tam wariatka :D Prawdę napisałam :D ostatnio się chwaliłam, że się sexy poczułam w kiecce, którą kupiłam na wesele kumpeli, ale jak Cię zobaczyłam na zdjęciu, to normalnie ja wyglądam jak wieloryb :D :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj dziewczyny jakos nie mam sily na nic....

Podczytuje was i coraz wieksze przerazenie mnie bierze - ale za bardzo jestem od was uzalezniona zeby nie wchodzic na listopadowki:)

Chodzi mi oto ze piszecie o zblizajacym sie porodzie, ze nie mozecie sie doczekac, szykujecie wyprawki itd... a ja jestem w lesie i nie wiem kiedy z niego wyjde.

Zamiast szykowac wyprawke caly weekend biegalismy z mezem po sklepach budowlanych i zeby jeszcze padly jakies konkretne decyzje ( z podejmowaniem decyzji u mnie coraz gorzej) ... a to w wiekszosci sie tylko nachodzilam.
    Jeszcze tak naprawde nie jest nic zaczete a ja chcialabym widziec juz koniec prac!!

Moglam wyprawka zajac sie wczesniej ale wczesniej uwazam ze bylo za wczesnie itak kolo sie zamyka...

Zawsze bylam hej do przodu, nic mi nie bylo straszne, wszystko zalatwilam itd... a teraz najchetniej schowalabym sie pod kocyk... :(

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w obcasach nie umiem chodzić, więc te buty na stałe mają miejsce w naszej sypialni :D ;)

Oj gorąco.. właśnie mobilizuję siły by wziąć się za sprzątanie ale coś kiepsko mi idzie

Nie wiem co ze mną nie tak, ale ujawniając się w ciąży na fb (takim ogólnym) dostaję prywatne wiadomości od znajomych czy to żart, czy prawdziwa ciąża..

Moodliszka, gdy ubrałam tą sukienkę w sklepie i zapytałam męża "i jak?" to on mnie spytał czy nie jest zbyt babcina.. wiec wiesz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:55

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlena spokojnie :) i ty ogarniesz :) Ja też za konkretne zakupy dla małego zabrałam się w mniej więcej twoim tygodniu ciąży :)
    Ja to zawsze mam tak, że muszę mieć wszystko wcześniej, bo inaczej spać po nocach nie mogę :p Teraz te owsiki w domu mi przesunęły pranie i pakowanie torby do szpitala przez co mam tylko dodatkowy stres :)

MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:

Nie wiem co ze mną nie tak, ale ujawniając się w ciąży na fb (takim ogólnym) dostaję prywatne wiadomości od znajomych czy to żart, czy prawdziwa ciąża..

Ja jeszcze się nie ujawniałam na fb :p Nie wiem właśnie czy to robić czy nie :) Ja w ogóle jestem z tych, co mało prywaty na fb mają. Głównie używam swojego walla do pomocy zwierzakom. Wiem, że udostępnienia jednym wydają się zbędne i że to wcale żadna pomoc psom czy kotkom, ale ja tak właśnie na mojego adoptowanego cziłka trafiłam :) Więc pomagam dalej :)

Sajgonara lubi tę wiadomość

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena, spokojnie :P ja do niedawna też byłam w lesie i przerażona, że niczego nie mam, ale jak się w końcu za to zabrałam, to nie było tak źle i nawet szybko się z tym ogarnęłam :) także bez stresu Kochana :D

Mała, żartujesz, że ktoś tak do Ciebie napisał? :P wiesz, ludzie chyba za bardzo są już przyzwyczajeni do tego, że gdy tylko kobieta zajdzie w ciążę, to się tym chwali na fb i w ogóle :P już widocznie dla ludzi jest nie do pomyślenia, że ktoś może po prostu chce zachować to dla siebie :D ja też się nie ujawniłam na swoim fb, bo nie mam takiej potrzeby, więc jak tak czytam, co Ciebie teraz spotkało, to się nie zdziwię, jak po pojawieniu się Małego, spotka mnie coś podobnego :P

Ja tam w tej sukience niczego babcinego nie widzę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:58

MadaLena30 lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy byliscie u lekarza?
    My też planowałyśmy na jutro koszulę 3/4

ja dopiero we wrzesniu zaczynam zakupy (narazie kupilam tylko troche kosmetycznych rzeczy, pieluchy i pojedyncze ubranka). ale mam nadzieje ze jak zxaczne kupowac to juz na calego i na raz ogatrne caly temat ;)

co do fb..
    no wlasnie ludzie to tak traktuja. 5tc i juz sie chwala. u mnie sie smiali ze brzuch na calego a na fb nawet aluzji. a przeciez kto mial wiedziec ten wie od dawna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:02

Micia, Kitaja lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_Czarna_89 wrote:
    Buffy byliscie u lekarza?
    My też planowałyśmy na jutro koszulę 3/4

ja dopiero we wrzesniu zaczynam zakupy (narazie kupilam tylko troche kosmetycznych rzeczy, pieluchy i pojedyncze ubranka). ale mam nadzieje ze jak zxaczne kupowac to juz na calego i na raz ogatrne caly temat ;)

Wizyta na 15 dopiero. Ale kupy nie robił od dwóch dni i nie było jak wymazu zrobić do laboratorium więc idziemy na ślepo :/ Bo ja nie wiem czy jemu się nie przewidziało albo czy sobie nie ubzdurał, a tej domniemanej kupy z robakami nam nie pokazał.

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy kuzynka miała ostatnio zrobić córce test na owsiki to miała na noc pupkę jej zakleić taśmą klejącą i tą taśmę zanieść do laboratorium..

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm, o tym nie słyszałam; no ale może dziś już zrobi...

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponarzekam sobie ok? Odezwała się do mnie stara koleżanka (też z pytaniem, czy ciąża prawdziwa ;) ). No i tak sobie klikamy o dupie marynie. Też jest w ciąży, 3 dziecko, 3 ojciec. Jednego dnia nie przepracowała. I się żali, jak to ludzie ją oceniają. a ja nie wiem, co jej odpisać. Wiem, że w życiu różnie bywa i nie zawsze się udaje. Ale łapać faceta po facecie i od razu dać sobie dziecko zrobić to już dla mnie kurewstwo. Nie napiszę jej tego oczywiście. Ale jakoś ciężko mi ją pocieszać. Wstawiając świeże zdjęcia z pierwszego usg sama naraża się na krytykę.
    Ulżyło mi :)

Sajgonara lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, dokładnie. I później jest szok, jeśli ktoś się pochwali większym już brzuszkiem czy co więcej, dopiero dzidzią :P
    Ja nie miałam parcia na oznajmianie tego całemu światu fejsbukowemu, bo też wychodzę z założenia, że ci, którzy mają wiedzieć i zależy mi na tym by wiedzieli - to wiedzą.

Oj też bym nie wiedziała co odpisać takiej dziewczynie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:11

Micia lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja sie ujawnilam na fb chyba w sobote:) ale u mnie same pozytywne reakcje nikt nie zapytal czy to ciaza prawdziwa:)
    Ja tez nie widzialam potrzeby zeby oglaszac to wszem i wobec kto wiedzial ten wiedzial.

Wlasnie jutro 35 st a ci chlopcy w dlugich spodniach ehh:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • anet Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madalena nie stresuj się pewnie ze wszystkim spokojnie zdążysz, ja tak, powolo powolutko idę do przodu, właśnie zamówiłam mebelki do pokoju Zu, czeka się na nie 5 tyg, więc uznałam, ze spoko akurat na październik będą, wózek mam już wybrany (chyba) Bebetto luca sline szary, ale zamówię go początkiem października na list będzie

MadaLena30, perelka89 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aparatka wrote:
    anet to jest czysta bawełna taka grubsza do tego dodaje orginalne minky przestalm sie bawic w podrobki bo szkoda kasy na nie mimo iz sa tansze. Do srodka mozna wlozyc ocieplenie 150g badz 300g
    gdzie moge zobaczyc Twoja oferte??:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ