Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja wrote:Hean hm... Ciezko powiedziec, ale ja bym chyba wziela to zaswiadczenie na zas ! I przy przyjeciu na oddzial powiedziala, ze chce sprobowac rodzic sn, ale gdyby cos to cc ze wzgledu na astme, a co Twoj gin na to wszystko?pytalas go o zdanie ?
Jak gadalam z gin.to tez o SN, ale powiedziala, ze lepiej muec takue zaswiadczenie. Jak ten lekarz na poprzedniej wizycie mowil o zaswiadczeniu, to myslalam, ze to bedzie zaswiadczenie potwierdzajace astme, a tu sie okazuje, ze pod katem CC.
Gdyby nie to, ze boje sie (niezaleznie od astmy), ze beda przeciagac porod i nie zrobia ciecia, to bym olala temat., bo uznalabym, ze jak cos sie dzieje, to je robia, ale niestety nie zawsze tak jest.
Mysle, ze je wezme (chociaz to i tak za msc), zeby miec wobec siebie i dziecka czyste sumienie, ze zrobilam wszystko, by bezpiecznie przyszlo na swiat -
hej kochane ja już po wizycie
Zuzia ma się bardzo dobrze, wierciła się, uśmiechała, ssała kciuka, jest ułożona główkowo bardzo nisko, szykuje się już do ujścia, więc lekarka powiedziała, że raczej już się nie przekręci, jej główka jest duża, a ja mieszkam na 4 piętrze bez windy i chodzenie po schodach sprzyja jej takiemu ułożeniu
Waży 1680g a jest dziś 31 i 2 tc to chyba ładnie
Niestety moja szyjka się skróciła, ma 2, 5 mm mam się oszczędzać, brać magnez i leżec, w razie większej ilości skurczy zaraz jechać na IP
a jakie są wasze szyjki?Mala_Czarna_89, Ginger84, perelka89, Kitaja, Micia, haen lubią tę wiadomość
-
Czuje się jak wrak człowieka.
w pachwinach mnie kłuje jak nie wiem. Ruszac się dziś nie mogę bo gdzies mi mała naciska na nerw przy kręgosłupie. No żyć nie umierać
I zostało równe 30 dni do terminuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:21
-
perełka no tak jest bez nadruku niestety troszke lipnie to wyglada ale coz moj zamówił wiec i tak załoze:)
Kurcze martwie sie o Olcie i zastanaowiam sie czy jej cc nie zrobia skoro jedna ma złe przepływy:( Oby wsztsko bylo dobrzeperelka89 lubi tę wiadomość