Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To u nas z poronirniem zatrzymanym ideałami moja koleżankę na powtórka beta jedną zrobili jej w szpitalu i kazali czekać na wynik potem żeby po 48h powtórzyła a miała jak byk skierowanie od ginekologa swojego na zabieg ze wskazaniem właśnie poronienie zatrzymane. Wkurzyli się zabrali dokumenty i pojechali z Wrocławia do Katowic od ręki przyjęcie i zabieg. Ostatnio się z nią widziałam jakoś się trzyma ale nie było jak pogadać... I też czekalysmy ok 7 godzin na wszystko. Jak dobry szpital to duże kolejki a i czasem lekarzom się nie spieszy
-
Szok jak czytam o tych przyjeciach na ip .... Brak szacunku dla kobiety dla ktorej kazda minuta sie dluzy....istna znieczulica!!! Apartaka CO?35zl? Eeee,sorka ale za takie cos smialo mozesz wziasc 100zl! Ale to Twoj czas i praca i Twoja decyzja;-)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzwonili do innych szpitali i tam też nie ma miejsc, a póki co nie jest to zagrożenie życia
Ja jak w zeszłym roku w grudniu miałam poronienie zatrzymane. To lekarz pytał czy dać skierowanie od razu czy dopiero po świętach Bożego Narodzenia. Ale wolałam iść od razu, bo nie potrafiłabym funkcjonować wiedząc, że mam martwy płód w swoim łonie.
Przepraszam za takie smutki, ale wspomnienia teraz tak odżyły :'( -
Mikado ale poronienie zatrzymane i zabieg? moja corcia ktora z calych sil kopie mi wlasnie po zebrach to wlasnie "poronienie zatrzymane"
nie wiem czy na fb nie szykuje sie kolejny porod. tfu, tfu, oby nie..
nie zasne dzis
edit.
teraz czytam i dobrze mówicie. Sorki. "z objawami poronienia zatrzymanego" miałam na wypisieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:23
-
Moim zdaniem 35 zł to zdecydowanie mało Aparatka za takie dzieło
Kurcze ja to max 10 min czekałam na ip. Potem tak jak Mała na wózku przewiezli na oddział. Dla mnie to porażka tyle czekać jeszcze w sytuacji gdzie czasem każda minuta jest ważna dla życia naszego dziecka. -
nick nieaktualny
-
Mikado ja doczytałam na fb ,ze u niej 34tydz! oj goraco się robi u nas.....mam nadzieje,ze u Olci to blad pomiaru,a u Wiolki jeszcze maluch poczekaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziewczyny bierzecie czasem ciepla kapiel na tym etapie ciazy? Bo dzis mam ochote polezec w pianie, ale nie wiem czy mozna..przez cala ciaze tylko prysznic bralam
-
Nie doczytałam
tak czy siak wcześnie..
Ja biorę ale ciepłą nie gorącą tyko nie lezalam w wannie a na zasadzie usiąść umyć się i wyjść czyli zero relaksu. Ale ostatnio jak mnie krzyż bolał to w domu weszłam pod prysznic bardzo ciepły ale też nie gorący i stałam tak z pół godziny lejac strumień wody raz na plecy raz na brzuch... Nic mi ni byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:03
-
Anula ja nie biorę mi na każdej wizycie gin powtarza leżeć, oszczędzać się i tylko szybkie prysznice. Tak więc też robie.
A też już marze o gorącej kąpieli przy świecach muzyce itp choć przy małym to pewnie też będzie trudne do realizacji;)
Rozumiem ze na fb u kolejnej dziewczyny cos się dzieje?