Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala u mnie to podejrzewala moja polozna(mierzac brzuch miarka)tlumaczyla mi tak ,ze dziecko dostaje za malo wartosci odzywczych przez pepowine i lozysko zrobilo sie stare i w takim wypadku lepiej jest zakonczyc ciaze,bo dziecko ma wieksze szanse poza organizmem matki!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziewczynki sa duze i silne i nawet podczas cc dadza rade,sa szalone i dzielne jak ich mama nasza Olcia :-* mam nadzieje,ze wkrotce sie so nas odezwie,bo sie martwie...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Aparatka a po ile sa takie szkatulki na allegro? Szczerze nie mam zielonego pojecia za ile mozesz sprzedac,ja moglabym Ci smialo zaplacic za jedna 100zl nie wiem czy to malo czy duzo:-/Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Aparatka ja ostatnio ogladalam rozne posciele i koce i jak widzialam ceny hand made, minky itd to powiem ci ze ty bardzo tanio to sprzedajesz.
Olcia pisala 3,5h temu. dlugie tam u was kolejki na ip w trojmiescie? moze jak sie ma skierowanie to nie trzeba tyle czekac? -
Mała Czarna są kolejki spore. Nie wiem w ktorym szpitalu bo jak pojechala na Zaspe to posiedzi troszke tam zawsze ful ludzi ale dlatego ze maja 3 stopien.
Najpierw musisz sie zarejestrowac zbadaja cisnienie temperature jak ktg wolne to idziesz odrazu jak nie to czekasz az sie zwolni (maja 2) potem czekasz do lekarza. A tu no coż chwile sie czeka. On Cie zbada na fotelu i usg potem decyzja czy dajej badania do domu czy na oddzial. Na badania krwi i moczu czekasz okolo 2h do domu odrazu a na oddzial tez jakas godzinke.
Moja koleznakam ostatnio spedzila tam 7 godzin z krwawieniem bo tyle ludzi bylo. Tylko u niej bylo poronienie moze tez dlatego sie nei spieszyli z przyjeciem -
Jejku przeraza mnie to.. moze i nie bylam zadowolona z opieki w szpitalu w ktorym wyladowalam na podtrzymaniu ale po przyjezdzie czekalam jakies 5 min zeby mnie zarejestrowali, potem na wozku zawiezli na badanie i dalej na wozku od razu na oddzial..
-
Aga : cieszę się ze nie masz żadnych dolegliwości, ale jak by tylko się coś nie tak działo pojedz na IP .
-
MW. W takim przypadku na jej miejscu bym nie czekała tylko pedzila do innego szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:13