Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sadze ze teraz większości z nas,bedzie się wydawać ze to,juz..ale to zalezy jaka kto ma ciaze i dolegliwości.. Bo jak ktos miał bezobjawowa ciaze to bedzie z każdym objawem myślał ze juz...a jak ktos przeszedł swoje to na niektóre rzeczy juz nie zwraca,sie,uwagi...
tak mysle
-
Dzieki za odp:) w takim razie nie bede ryzykowac, da sie bez tego obejsc:)
Trzymam tez kciuki za olcie, taka fajna pogodna osoba zasluguje na szczescie! -
nick nieaktualny
-
Izulka dokładnie ja przy moich dolegliwościach to się boję ze jak się zacznie to nie rozpoznam:/ ból miesiączkowy mam cały czas, bolesne skurcze tez. Także mam nadzieje ze mi poprostu odejdą wody i pojadę
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem. Przepraszam ze sie stresowalyscie. Czasu nie bylo przenosili mnie z odzialu na oddzial. KTG 2x dluzsze bo podwojne. Aparatka nie jestem na zaspie. Kliniczna lepsza dla blizniakow, kieruja tu z calej polski.
Ogolnie nic nie wiem bo tylko ktg dzis. Jutro decyzja czy wyciagaja panienkidostalam sterydy w dupsko. Na ktg serca w normie.i skurcze co 3-5min ale to Wam mowialam ze od ponad miesiaca mam.
Licze na blad pomiaru co nie zmienia faktu ze przeplywy (te czerwono niebieskie plamki na usg) u Tosi rowniutkie falki a u Zosi gory doliny plaszczyzny... no i waga by to potwierdzala. -
Profesjonalnie nazywa sie to centralizacja krazenia blizniaka prawego. Na IP uslyszalam wiele slow. No ze to bezposrednie zagrozenie zycia i ze jakbym nie przyjechala to moglby byc "trupek". Albo " woli Pani zywego wczesniaka czy martwy plod". Na oddziale juz bez takich tekstow...
-
izulka Wiola Ma parcie na odbyt
Olcia : kochana trzymaj się dawaj nam znać co i jak ja jednak zaciskam kciuki by to nie już by malenkie jeszcze w brzuszku posiedziały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:31
izulkaa lubi tę wiadomość
-
olcia88 wrote:Profesjonalnie nazywa sie to centralizacja krazenia blizniaka prawego. Na IP uslyszalam wiele slow. No ze to bezposrednie zagrozenie zycia i ze jakbym nie przyjechala to moglby byc "trupek". Albo " woli Pani zywego wczesniaka czy martwy plod". Na oddziale juz bez takich tekstow...
jejku biedna ale Cię potraktowali na tym IPja bym im w mordę dała takie rzeczy mówić.!
-
nick nieaktualny
-
Mala_Czarna_89 wrote:Olcia ahhhh tulam!
Ginger dziewczyna z fb właśnie takie parcie na odbyt ma od kilku dni. Dotąd pomagały nospa i magnez dzis nie wiec pojechała.
kurcze nie stresuj mnie;) dajcie znać co jej powiedzieli. Ja teraz wstałam z łóżka i znowu to parcie się pojawiło ale głównie wieczorem je mam tak najsilniej.