Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno dzialaja po 48h.
A czy objawem hemoroidow moze byc tylko swedzenie odbytu ? Zadnych zmian nie mam. Mysle ze moze grzybka z przodu przenioslam na tyl ? Oczywiscie wstydze sie zapytac. Swedzi tylko czasem.
Co do monitorowania to faktycznie sie staraja. Jeny dzis mialo byc baby shower a ja sie czuje identycznie jak kilka dni temu. Gdybym miala miec wizyte w przyszlym tyg to nic bym nie wiedziala. Az strach pomyslec.
Ide spac bo ovzywiscie wszystkie juz spia...
Dobranoc !
Ps: Cebulka Stefan super, lubie oryginalne imiona. Aleksander to moj chrzesniak najslodszy i tez mowie ze imie po cioci. Przeraza mnie ze w przedszkolu mialam tylu "Alexow" nawet nie Olkow ani Alkow. W podstawowce juz tylko 1. Ol tez sie rodzi duzo i wcale sie nie dziwie hihiCebulka, Micia lubią tę wiadomość
-
Izulka mi też się wydaje ze wzrok się pogorszył. Trzeba będzie wybrać się do okulisty.
Moja corcia aktywna jak zwykle. A do tego cały dzień kopie w jeden punkt juz mam chyba siniaka od środka.
A wiec wymalowalam się porządnie przed sklepami i mowie mężowi chodz przy okazji spaceru z psem wejdziemy do twoich rodziców bo ostatnio twoja mama ciągle mi mówiła ze się po buzi zmieniłam a chodziłam tam bez makijażu.
Tesciowa jednak znowu stwierdziła ze mam inna twarz. Ale ze brzuch niby wysoko (ostatnio niby był nisko).
Październik chcę!Shibuya, moremi lubią tę wiadomość
-
tak mi sie przypomnialo ze mam w telefonie fotke z przed pakowania do kartonu:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38aebefe654.jpg
Na @ poodpisuje jutro nie mam cos dzisiaj sily na nic. Rozłożyło mnie jakies paskudztwo. Wzielam jakies leki dozwolone i lezeShibuya, Kitaja, natali101, szczesciara25, Micia, Ona_89', Nymeria, moremi lubią tę wiadomość
-
Laktator juz przetestowany i jak na razie tylko do pobudzenia laktacji jest ok.Tylko nikt mi nie powiedzial, ze przy laktacji pobudza sie macice do obkurczania i mam troszke bolesne skurcze
A tak sie zastanawialam czemu na wieczor gorzej sie czuje.
Dzisiaj bylam prawie caly dzien z kruszynka. Jestem pod wrazeniem minek i zaczeła niesmialo otwierać oczka
No i w wiekszosci cała tatusiowa, w tych samych miejscach znaki szczegolneMala_Czarna_89, Kitaja, olcia88, monia35, Sajgonara, Buffy, Marta1986, Cebulka, MW26, haen, Ginger84, natali101, szczesciara25, Micia, Rozmarzona, skarb15, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
Olusia z tym swedzeniem to obstawiam to drugie bo mi się często zdarza przy infekcji drozdzakowej miejsc intymnych...cały czas o was myślę i modlę się żeby dziewczynki były silne tak jak ty jesteś...ściskam Cię mocno, będzie dobrze, musi być!
olcia88 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Dziekuje Cebulko w imieniu moich corek
ja juz jak na szpilkach..moj organizm sam sie budzi o godzinach KTG. Sącze herbatke z miodem co by panny sie troche obudzily. Brakuje mi tych ruchow a miejsca nie maja za malo bo wszysycy mowia ze duzo. Zaczynam sobie wyobrazac ze je wyciagaja ( moze jutro jak bedzie normalny dzien tyg i wielkie grono lek. dr i prof. a tak to jeden na dyzurze i nie wiadomo czy wezmie odpowiedzialnosc) no i jak sobie probuje wyobrazic to nie wierze...
Jak chodze po korytarzu i chodza z tymi przezroczystymi wozkami z noworodkami to zagladam i rycze. I jak na scianach czytam o ciezkich przypadkach. Np o Jasiu jednym z blizniakow ktory ur sie w 32 z waga 490g! A jego brat 1600g. Ogolnie na scianach historia 90% blizniat. -
Aga napisz nam wiecej! Mala nie spi z Toba w pokoju codziennie ? Jest na neonatologicznym ? Jak to wyglada ? Ile spadla z wagi ? Co jej daja skoro jeszcze nie masz laktacji ? Czy na moim miejscu cwiczylabys juz laktatorem jeszcze przed rozwiazaniem ? Bo i tak nastapi lada chwila. Jak organizm zareagowal na cc ? Dlugo bolalo ? Czulas jak Ci grzebia i wyciagaja mala ?
Ale duzo pytan -
Kitaja stosowalas i maść i czopki jednocześnie? To jest na receptę? Kurde obawiam się ze przy takim bólu nie dam rady czopka włożyć
ale widzę ze ma w składzie substancje przeciwbólowa wiec może cos pomoże bo posterisan nie daje mi żadnej ulgi.
-
Ginger lekarz kazal mi stosowac czopek rano i wieczorem a masc 1-2 razy w ciagu dnia.Ulge dopiero poczulam po 2dniach a tak strasznie sie meczylam! Jest nie na recepte.Ginger polecam,bo wiem kochana jak sie meczysz. Olcia jestem z Toba i dziewczynkami myslami :-* moja ciocia(kiedys juz o niej wspominalam)pracuje w szpitalu jako pielegniarka i czasami opowiada historie maluszkow mojej mamie,ostatnio opowiadala o blizniakach ktore ur sie w 29tc na poczatku wrzesnia i z dnia na dzien maja sie coraz lepiej! Takze ja o Twoje dziewczyny jestem spokojna,bo wiem ze sa silne i dzielne jak ich mama!
olcia88 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzis juz od rana tulilam porcelane
oj juz nie bede narzekac na bol plecow i zgage ,bo przypomnialam sobie mdlosci i wymioty w 1 trym.
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Jasio uwielbia winogrono i po nim szaleje w brzuchu
olcia88, Micia lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mi się znow snil poród. Tym razem bolało. Czy teraz będę rodzic co noc?
I bliźniaki się urodziły a ja przecież adaptery do wózka kupiłam tylko na jeden fotelik.
A potem snilo się że babcia zmarła.
Cale forum mi się w nocy przeplata, jak tu być wypoczetym z rana. -
Jej, dziecko w suwaczku zrobiło kopyrtke
Wczoraj wzięłam 40centymetrowa lalę Laury i przylozylam do brzucha w takiej pozycji jak moim zdaniem jest dzidzia. Niemożliwe ze mieści się tam taki duży szkrabWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 09:17
olcia88, Micia, skarb15, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość