Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Naliczylysmy wlasnie ponad 30(!) czapek dla dzidziulki w tych najmniejszych rozmiarach I zadnej cieplej- Laura urodzila sie w Marcu.
Zarzadzilam że jedziemy na obiad i zakupy couchowe o dziwo nawet maz chętny bo chce się ubrać na chrzciny.
zrobiłam henne pełny make up i wyprostowalam włosy bo się zapuscilam przez ostatnie tygodnie nieziemsko. I jeszcze nie wyszłam z domu a brzuch się spial
O tej herbatce słyszałam dopiero niedawno może warto spróbować -
Ginger84 wrote:Haen to jak będziesz miała dostęp do notatek to się podziel
Jasne:) jutro lub w pon.
Ciekawa jestem czy to cos dziala czy tylko placego...czytalam rozne opinie, ale zaszkodzic nie zaszkodzi, a jak ma pomoc, to zawsze mozna sprobowac. -
nick nieaktualnyZdrzemnelam się trochę i co? Snily mi się listopadówki
w roli głównej: Rozmarzona, MalaCzarna i Olcia
A śniło mi się, że sobie plotkowalysmy i przyjechał mega rozradowany mąż Rozmarzonej mówiąc że właśnie kupił i odebral klucze do mieszkaniamieszkanie znajdowało się na jakiejś nieistniejącej ulicy w Kielcach i mąż Rozmarzonej stwierdził że za taką cenę to musiało być kradzione
następną scena była jak jesteśmy w jakimś pokoju i Olcia nas zaprasza do obejrzenia tego mieszkania (bo to już nie Rozmarzonej mąż kupił mieszkanie tylko Olci
). A potem Olcia mówi, że musi Małej oddać przyklajany pieprzyk,który pożyczyła i Mała demonstruje nam gdzie go przypina
i w tym momencie obudził mnie dzwoniący telefon
Dziewczyny stwierdzam że jestem uzależniona od forumOna_89', Micia, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, olcia88 lubią tę wiadomość
-
A u mnie mąż pojechał na zakupy spożywcze a ja siedzę po obiedzie i trzymam sie za brzuch bo tak kopie moja lejdi
Byla chwile szwagierka, poobgadywałyśmy troche i tyle
Senny dzien , nie sadzicie ?
Aa i puszcze kupon bukmacherski. Trzymajcie kciuki bo chce byc lepsza od męża i wygrać chociaz pojecia nie mam o pilce nożnejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 15:23
moremi lubi tę wiadomość
-
aparatka wrote:kurcze a ja nie umiem jakos po lumpach chodzic:( denerwuja mnie tam baby ktore sie pchaja i wyrywaja sobie towar-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Rany nie było mnie tu chwilę , a tu takie wiadomości:
Aga i Ewulka gratulacje!!!!! śliczne dzieciaczki
Olcia silna kobitka z Ciebie i Twoich córeczek,zaciskaj nóżki dzielnie i wytrzymaj jak najdłużej:) dobrze że jesteś pod fachowa opieką.
Przepraszam ale nie zdążyłam jeszcze nadrobićolcia88 lubi tę wiadomość
-
Jesienna pogoda to i blogie lenistwo wdarlo sie na forum hihi
Biedroneczka, no to jestes druga osoba z forum,ktorej sie snilam hihi
Az sie usmiechnelam i przeczytalam to Mezowi, ktory sie zastanawial dlaczego Ci sie snilismy czy wysylalam jakies zdjecia haha (on nie nawidzi pozowac do zdjec).
No coz ciezko wytlumaczyc,ze jak czlowiek zyje forum to i pozniej przezywa pewne rzeczy nawet w snach.
Co do snow i spania to chyba zaczyna mnie stres lapac bo jak budze sie w nocy na siuski to ciezko mi potem usnac i mam burze mozgow.
Za pare dni juz pazdziernik i cos czuje,ze niezle to poleci.
Ja dzisiaj puscilam ostatnie jak narazie pranie dzidziusiowe i troszke poprasowalam.
Ogarnelam obiad, troche kuchnie i czulam sie styrana jak kon po westernie bez kitu.
Nie mam nic do lumpeksow jak ktos wynajduje tam ciuchy bo nie jedna moja kolezanka swietne laszki wynalazla,ale mnie jakos one nie przekonuja.
Odraza mnie specyficzny zapach i sama mysl,ze to nosil ktos o kim nie mam zielonego pojecia.
Nie wiem taka jakas wewnetrzna oporabiedroneczka1910 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
No to zycze Ci takiego regenerujacego snu:*
Moremi a jak warsztaty Bezpieczny Maluch - podobaly Ci sie? Moze cos wygralas?
Moje dziecie dzisiaj aktywne tylko po jedzeniu wlasciwie (no czasami da znac w miedzy czasie, ale to pojedynczy ruch), tylko nie piszcie, ze Wasze nader aktywne sa, bo to czlowieka jeszzcze bardziej stresuje:P