Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulkaa wrote:Molcia,ja bylam,na śląsku tez tak wczesnie na weselu
Mala snilo mi się ze rodzilas dzisiaj
Szybko poszło i mało bolało
No u nas śluby o 12, 13 i zabawa do białego ranaizulkaa, olcia88, moremi, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
złote usta poranka:
Laura: "przyniosłam pieskowi maskotkę. Jeszcze zastanawiałam się na rozowa ale stwierdziłam ze będzie zbyt pedalska"
Zorro, szczesciara25, Ginger84, izulkaa, monia35, Nymeria, Marta1986, biedroneczka1910, moodliszka, Ona_89', moremi, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Na obchodzie powiedzialam ze jem na sile wiecej niz moge. Ale niestety uslyszalam ze w tyn wypadku to do dzieci i tak nie dotrze
no nic, intuicja mowi ze cos tam dotrze. Ruszac sie nie moge i zgaga. Bleee.
Robimy z dziewczynami dzien ladnego wygladu. Jestesmy roczniki 95 89 i 88 i wszystkie na pierwsze dzieci czekaja. Ja z tymi przeplywami i 2 Martyny jedna w pon 36tc zaczyna i ma od 2 tyg rozwarcie na 3 palce i widac glowke ale zadnych skurczy. Ma lezec ale troche chodzi. Druga wody odeszly w 26tc. Ale jest ok. Oki koncze usg. Kciuki ! -
Hej dziewczynki ale mnie katar meczy sama ropa mi leci z nosa
A na katar chyba nic nam nie wolno???
Coś mnie łamać zaczyna jeszcze mi tego brakuje.
W nocy wstalam i sie chichrałam chyba z godzinę jak mi sie wyraz warzy policjanta przypomnial.Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
Juz po. Wage sprawdza dopiero za tydzien bo codziennie nie ma co bo jest ten blad pomiaru +- 15%. A w przeplywach bez zmian. Tosia ok a Zosia ani lepiej ani gorzej. Wiec obserwacja. Na nas laikow chodzi o to ze jest opor w dostepie krwi przez pepowine i mala nie dostaje substancji i jak to powiedziala "jest niedozywiona". Trzeba czekac. Nie jest to jeszcze najgorszy stopien ze nic nie dociera do niej wiec czekaja z decyzja. Kazdy dzien w brzuszku na wage zlota a ja wiem ze moje baby sa mocne i okaze sie ze urodza sie kolo 2 kg i jeszcze beda chcialy jesc jak szalone. Zobaczycie
mikado, Cebulka, Mala_Czarna_89, izulkaa, perelka89, justa1234, alus21, moremi lubią tę wiadomość