Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka jesteś niesamowita.
Cebulka wzięłam o 14 apap,piję herbate z imbirem,sokiem malinowym i cytryną. Teraz mniej leci z nosa. Kryzys był 16-19 .
Na noc nasmaruje mi plecy amolem i liczę na poprawę.
Jestem zmęczona ale muszę to zrobić. Za to jutro nie tkne palcem do ciast -
Olcia dzieki ci ale widzisz czasem aniol potrafi wkurzyć
Mnie tak jakos nerwy biorą dzisiaj ze mala non stop sie rusza.. Potem,sie dziwić ze dziecko nerwowe jak ja sie denerwuje..
Mala tez mam takie parcie.. Ale ja sobie tlumacze tym,ze corka nisko dziedzi i mnie rozrywa teiche dlatego a nie ze poród
Przyszedł i sie pyta co robię na telefonie to mu mowie ze musze się czymś dają caly dzien.. To się pyta czy na prawdę jest taki zły ostatnio..
Moze będą z niego ludzie
Aparatkka efekt odwrotny,widzę
Jeszcze mnie sąsiadka wkurza bo starsza,babka ma,urojenia,i się drze,nie raz sama do siebie.. Jak mi dziecko tym bedzie budzic to uduszę -
o rany, rzeczywiscie przecudne!!!!!!!!!!!!!
Zorro lubi tę wiadomość
-
Zorro wrote:Dobrze wiedzieć
A te dwa tygodnie przysługują też po sn? Bo ja dotąd myślałam,ze tylko po cc
Zorro lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cebulka Ty wiesz ze to bardzo mozliwe ? Ja dzis dostalam druga dawke i zobacze jutro. W kazdym razie korzystam tu z wc mniej niz w domu i czuje jakby mnie wzielo na wstrzymanie. Czuje dzialanie sterydow bo pije wode jak szalona. W nocy z 3 litry. I juz piekne lokcie i kolana bo na twarz nie patrze lepiej.
Pojedzone i ide spac bo o 24 kolejny pomiar serduszek.
Zaczynam wierzyc ze bedzie dobrze a nawet bardzo. Nie chce miesiaca rozlaki i dowozenia pokarmuCebulka lubi tę wiadomość
-
Olciia mi po sterydach tez kazali jeść duzo zzeby ddziecko przybralo w razie czego i efekt taki ze w ciągu tygodnia jakos 2 albo 4 kg przytylam. Juz nie pamietamm bo przestalam kontrolliwac wagę..włanie,dlatego żeby dziecko cos z tego tluszczyku mojego miało dla siebie...
Teraz tez mi juz nie zslezy na tym ile ja ważę.. Ważne żeby dziecko bylo zdrowe i przybieralo -
haen wrote:Z tego co mowili nam na SR, to wszpitalu moga odmowic, ale wtedy mozna sprobowac u internisty. Takie zwolnienie jest platne 80% (chyba ze tu klamie, to nievh mnie ktos poprawi).
Edit: jednak 80% http://grzeczneczyniegrzeczne.blox.pl/2014/02/Wolne-dla-taty.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 21:42
haen lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
olcia my tu wszystkie trzymamy kciuki
spij dobrze -
Ginger, ja nie chce robic Ci problemu, bo Ty z tego co pamietam to tez nie jestes "na chodzie"... ale jakbys przy okazji byla i widziala ze są to kup mi, jeden wiekszy i jeden mniejszy
oczywiscie PRZY OKAZJI !!!
-
Anulaa wrote:ginger dziekuje ci bardzo, tylko ja nawet nie wiem jak one wyglądają..
może zorro masz jak wrzucic fotke?
Zorro właśnie wrzuć fotkę tych koszyków.
Edit widzę ze juz wrzucilas:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 21:41
-
Aparatka serio agresja po duphastonie? Zawsze dobrze mieć jakiś argument, a też biorę
Olcia jasne ze będzie dobrze innej opcji nie ma!
ja się wcale nie czuje jakby się miało zacząć. A wierze ze intuicja zrobi swoje i chocbym miała całkiem inne objawy niż za pierwszym razem to poczuje że to to.
Mój szczeniak od wczoraj przechodzi samego siebie testuje moja cierpliwość na Maksa. Potrzebuje mnostwa uwagi ciagle chce się bawić gryzie i warczy. Jestem podrapana jakbym miała kota.
powiedziałam mojemu że musimy coś wymyślić bo za miesiąc nie będę w stanie poświęcić mu tyle czasu. Czuje ze będzie dom wariatów -
super, dziękuję
)) i czekam na znak
znajac zycie to sie okaże ze juz nie ma
hehe
-
szczesciara pokazuj koniecznie