X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Micia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Olcia trzymamy kciuki <3
    Aga gratulacje :D
    A Moj mnie tez dzis wkurzyl wraca z pracy ma posprzatane pomyte naczynia pranie zrobione obiad podany. Wszystko robie sama czasem o cos poprosze. On po pracy siada i sobie gra w gre :P. Dzis bylam w pracy zaniesc L4 i nie zdążyłam zrobic obiadu bo wrocilam o tej co on i wielki problem ech.
    Ogolnie to w weekend robi On obiad dba o nas ale dzis mnie tym wkurzyl. Przyzwyczail sie do dobrego :P.
    Żeby rozladowac nerwy poszlam o 18 do lab odebrac wynik z posiewu na szczescie jałowy, zaszlam przy okazji do sklepu kupilam salatke szwedzka i lody bakaliowe :D

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga odpoczywaj...Malutką się zajmują troskliwie a ty zbieraj siły. Będzie bolało ale jak zobaczysz Gabrysie to cały ból przestanie mieć znaczenie...wyśpij się...:-)

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka ale wiesz ze syty glodnego nie zrozumie dlatego tu musze się wyżalić :P
    Oni pewnie mysla ze nam,dobrze bi nix nie musimy robuc, a ja wręcz przeciwnie , chciałabym mase rzeczy robic,, ale sie nie da bo brzuch, bi skurcze ...

Aga dalas czadu :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a jak z mala ? Wszystko dobrze ? Sama oddycha ?
    Czekamy na wieści ;)
    To wyników posiewu nie zdążyłaś odebrać ?

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 00:42

mikado, Micia lubią tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • mikado Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On chyba nie wie na co się właśnie zdecydowal:d

Cebulka, Ona_89' lubią tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na opieke jest 80% bo ciezkim sn tez sie nalezy..jak w szpitalu robia problem to internista moze. Trzeba korzystac. Moj sie strasznie jara ze to zalatwi i ze bedzie miesiac w domu - jeszcze nie wie jak w dupsko dostanie od zycia. Tylko na chwile obecna jak kwalifikuje sie do cc przy takich powiklaniach z przeplywaki i skaczacym tetnem a bąble dopoki nie beda mialy 2 kg to na neonatologii a ja do domu. Wiec maz bedzie sie "tylko mna opiekowal" ale wtedy nas czeka przeprowadzka ba spokojnie. Ile zajmuje takie przybieranie powiedzmy 700g ?

Izulka w wielu postach pisalas ze maz Ci zabrania czegos tam i ja zazdroscilam wiec i tak robi duzo i wieceh niz moj. Chociaz teraz dotarlo do niego ze to sie dzieje na prawde ale juz jestem tu.

Mala milo mi ze Laurka zyje naszymi wydarzeniami. Wiele razy juz myslalam o niej ze to taka fajna wrazliwa dziewczynka po tym ze zawsze paczki razem otwieracie itd :P mi ta reklama tez tak sie kojarzy a Koko zawsze tak je nosi. Teraz rozlaza sie po domu i piszcza ze stracily nas lub mame ze wzroku i ona wtedy hyc i za futro niesie.

Tesknie za nimi :(

Olusia Cebulcia- jelita dostaja w kosc ale tylko z rana kilka razy, wtedy wydaje mi sie ze jest hardkor i ze nie dam rady a po chwili zapominam o bolu po skurczu i funkcjonuje. Krew twu twu zniknela.

Staram sie jesc ile wlezie choc za wiele sie tu nie ruszam. Ale pakuje w siebie z nadzieja ze na sterydach na plucka i moim zwiekszonym jedzeniu moze panny przybiora nagle a to zawsze krotsza rozlaka. Chcialaabym tak jak panie ktore maja tu dzieci w tych przezroczystych wozkach <3 tak wiec moze przytyc tu jeszcze z 10 kg byle one cos z tego dostaly.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 20:27

Cebulka lubi tę wiadomość

• natali101 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka teraz tak gada, a jak przyjdzie co do czego to nie zdecyduje się zostać z dziećmi. Zobaczysz. Teraz bierze Misie i jedzie do rodziców,a tam pomoc. Co innego, jak 10 h siedzi sam z dzieckiem. Mój miał okazję przekonać się jak to jest i twierdzi,że on będzie zarabiać, a ja z dziećmi. Oczywiście wracam do pieczenia.

Muszę Wam powiedzieć,że deserki pięknie podniosły ruch w kawiarence. Na jutro muszą być nowe. Wszystkie sprzedawane,nawet zamówienie na 30 szt na piątek. Na poniedziałek tort. Będzie zabawa :-)

Cebulka lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusia tak pewnie z miesiąc...tylko na samym początku dzieci jeszcze zazwyczaj tracą na wadze...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba te sterydy domiesniowo podane sprawiły że na 2tyg przed porodem weszłam w remisje. Albo organizm sam tak inteligentnie zadziałał...bardziej w to pierwsze wierzę...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali ja Cię podziwiam...jeszcze przeziebiona i zasuwasz te ciasta i ciasteczka...jak już urodze to na pewno zawitam do twojej kawiarenki na te cudeńka...

natali101 lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zorro dziekuje za info odnosnie koszykow, niestety u mnie nie ma netto w calym województwie (skandal!!!). przeszukalam juz chyba calego neta i nic..kupie jakies zwykle w pepko lub jysku i tym bede musiala sie zadowolic;)

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula mogę sprawdzić u nas w netto czy są i ci kupić jeśli będą?

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechalam z moim po igłe do maszyny i wkurzal mnie cala droge jechal jak wariat pchal sie gdzie popadnie byle szybciej . Wydarlam sie z dwa razy na niego az wkoncu go zapali. Wysiadlam z samochodu i na caly glos a teraz Pan władza wystawi mu taki mandat zeby sie nei pozbieral bo jezdzi jak idiota i nie patrzy kretyn na nic.
    mina policjanta bezcenna i jedyne co powiedzial to bylo chlopie cos ty zonie zorbil dzisiaj jedz ostroznie i szerokiej drogi i tak pewnie w domu oberwiesz.

Ani mu dokumentow nei sprawdzil ani mandatu nie wypisal.

Ginger84, natali101, olcia88, Ona_89', moremi, Sajgonara, Galaretka lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka to jeszcze Ci powinien dziękować, że na niego nawrzeszczalas...:-P

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ty mnie już chyba niczym nie zdziwisz:)

Sajgonara lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginger dziekuje ci bardzo, tylko ja nawet nie wiem jak one wyglądają..

może zorro masz jak wrzucic fotke? :)

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Micia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka bo Oni myślą ze takie siedzenie w domu to super a tak naprawde wiele pracy a efektow za bardzo nie widac. Ja juz mojemu powiedzialam ze po roku wracam do pracy. Niezbyt zadowolony ale ja sobie nie wyobrazam siedziec caly czas w domu. I tez on mysli ze jak nie narzekam to sie dobrze czuje a na tym etapie wcale nie jest juz tak lekko ech. Pomarudzilam wyrzucilam to z siebie i mi lepiej ;)

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przywale mu dzisiaj tak mnei wkurza:/

Mówie mu ze Krzysiu sie oświadczył Monic a on ale głupi on jest. Patrze na niego i mówie "co głupi bo potrafi sie oświadczyć w przeciwieństwie do Ciebie"
    sie spojzal na mnie i mu jeszcze dowalilam " przynajmiej nie jest takim dupkiem ze narobi dzieci i ma wszystko gdzies"

Nie moge brac duphastonu bo mówie to co mysle i nie zastanawiam sie czy kogos to zaboli. Ale mi ciśnienie podniósł. Ale czytalam ze po duphastonei kobieta jest agresywna a ja jeszcze biore 3 razy dziennie

normalnie mnie irytuje za duzo go chwalilam ostatnio!!!!

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie mów o tym parciu na pęcherz bo ja dzis tak cały dzień mam. Co prawda peeling zrobiłam i obcielam paznokcie u nóg ale jutro miałam w planach kupić majtki i skarpetki :D

Napisz jak malutka. Ja rozumiem zamknięte oddziały ale żeby dzieciątka nie moc zobaczyć? :(

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 1390 1391 1392 1393 1394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ