Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Olcia trzymamy kciuki
Aga gratulacje
A Moj mnie tez dzis wkurzyl wraca z pracy ma posprzatane pomyte naczynia pranie zrobione obiad podany. Wszystko robie sama czasem o cos poprosze. On po pracy siada i sobie gra w gre. Dzis bylam w pracy zaniesc L4 i nie zdążyłam zrobic obiadu bo wrocilam o tej co on i wielki problem ech.
Ogolnie to w weekend robi On obiad dba o nas ale dzis mnie tym wkurzyl. Przyzwyczail sie do dobrego.
Żeby rozladowac nerwy poszlam o 18 do lab odebrac wynik z posiewu na szczescie jałowy, zaszlam przy okazji do sklepu kupilam salatke szwedzka i lody bakaliowe
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Na opieke jest 80% bo ciezkim sn tez sie nalezy..jak w szpitalu robia problem to internista moze. Trzeba korzystac. Moj sie strasznie jara ze to zalatwi i ze bedzie miesiac w domu - jeszcze nie wie jak w dupsko dostanie od zycia. Tylko na chwile obecna jak kwalifikuje sie do cc przy takich powiklaniach z przeplywaki i skaczacym tetnem a bąble dopoki nie beda mialy 2 kg to na neonatologii a ja do domu. Wiec maz bedzie sie "tylko mna opiekowal" ale wtedy nas czeka przeprowadzka ba spokojnie. Ile zajmuje takie przybieranie powiedzmy 700g ?
Izulka w wielu postach pisalas ze maz Ci zabrania czegos tam i ja zazdroscilam wiec i tak robi duzo i wieceh niz moj. Chociaz teraz dotarlo do niego ze to sie dzieje na prawde ale juz jestem tu.
Mala milo mi ze Laurka zyje naszymi wydarzeniami. Wiele razy juz myslalam o niej ze to taka fajna wrazliwa dziewczynka po tym ze zawsze paczki razem otwieracie itdmi ta reklama tez tak sie kojarzy a Koko zawsze tak je nosi. Teraz rozlaza sie po domu i piszcza ze stracily nas lub mame ze wzroku i ona wtedy hyc i za futro niesie.
Tesknie za nimi
Olusia Cebulcia- jelita dostaja w kosc ale tylko z rana kilka razy, wtedy wydaje mi sie ze jest hardkor i ze nie dam rady a po chwili zapominam o bolu po skurczu i funkcjonuje. Krew twu twu zniknela.
Staram sie jesc ile wlezie choc za wiele sie tu nie ruszam. Ale pakuje w siebie z nadzieja ze na sterydach na plucka i moim zwiekszonym jedzeniu moze panny przybiora nagle a to zawsze krotsza rozlaka. Chcialaabym tak jak panie ktore maja tu dzieci w tych przezroczystych wozkachtak wiec moze przytyc tu jeszcze z 10 kg byle one cos z tego dostaly.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 20:27
Cebulka lubi tę wiadomość
-
Cebulka teraz tak gada, a jak przyjdzie co do czego to nie zdecyduje się zostać z dziećmi. Zobaczysz. Teraz bierze Misie i jedzie do rodziców,a tam pomoc. Co innego, jak 10 h siedzi sam z dzieckiem. Mój miał okazję przekonać się jak to jest i twierdzi,że on będzie zarabiać, a ja z dziećmi. Oczywiście wracam do pieczenia.
Muszę Wam powiedzieć,że deserki pięknie podniosły ruch w kawiarence. Na jutro muszą być nowe. Wszystkie sprzedawane,nawet zamówienie na 30 szt na piątek. Na poniedziałek tort. Będzie zabawaCebulka lubi tę wiadomość
-
zorro dziekuje za info odnosnie koszykow, niestety u mnie nie ma netto w calym województwie (skandal!!!). przeszukalam juz chyba calego neta i nic..kupie jakies zwykle w pepko lub jysku i tym bede musiala sie zadowolic;)
-
Pojechalam z moim po igłe do maszyny i wkurzal mnie cala droge jechal jak wariat pchal sie gdzie popadnie byle szybciej . Wydarlam sie z dwa razy na niego az wkoncu go zapali. Wysiadlam z samochodu i na caly glos a teraz Pan władza wystawi mu taki mandat zeby sie nei pozbieral bo jezdzi jak idiota i nie patrzy kretyn na nic.
mina policjanta bezcenna i jedyne co powiedzial to bylo chlopie cos ty zonie zorbil dzisiaj jedz ostroznie i szerokiej drogi i tak pewnie w domu oberwiesz.
Ani mu dokumentow nei sprawdzil ani mandatu nie wypisal.
Ginger84, natali101, olcia88, Ona_89', moremi, Sajgonara, Galaretka lubią tę wiadomość
-
ginger dziekuje ci bardzo, tylko ja nawet nie wiem jak one wyglądają..
może zorro masz jak wrzucic fotke? -
Cebulka bo Oni myślą ze takie siedzenie w domu to super a tak naprawde wiele pracy a efektow za bardzo nie widac. Ja juz mojemu powiedzialam ze po roku wracam do pracy. Niezbyt zadowolony ale ja sobie nie wyobrazam siedziec caly czas w domu. I tez on mysli ze jak nie narzekam to sie dobrze czuje a na tym etapie wcale nie jest juz tak lekko ech. Pomarudzilam wyrzucilam to z siebie i mi lepiej
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
przywale mu dzisiaj tak mnei wkurza:/
Mówie mu ze Krzysiu sie oświadczył Monic a on ale głupi on jest. Patrze na niego i mówie "co głupi bo potrafi sie oświadczyć w przeciwieństwie do Ciebie"
sie spojzal na mnie i mu jeszcze dowalilam " przynajmiej nie jest takim dupkiem ze narobi dzieci i ma wszystko gdzies"
Nie moge brac duphastonu bo mówie to co mysle i nie zastanawiam sie czy kogos to zaboli. Ale mi ciśnienie podniósł. Ale czytalam ze po duphastonei kobieta jest agresywna a ja jeszcze biore 3 razy dziennie
normalnie mnie irytuje za duzo go chwalilam ostatnio!!!!
-
Aga nie mów o tym parciu na pęcherz bo ja dzis tak cały dzień mam. Co prawda peeling zrobiłam i obcielam paznokcie u nóg ale jutro miałam w planach kupić majtki i skarpetki
Napisz jak malutka. Ja rozumiem zamknięte oddziały ale żeby dzieciątka nie moc zobaczyć?