Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Większy za 27zł,a mniejszy za 20zł (bez grosza bodajże).
Jakby się Twojej szwagierce nie udało, to ja się jeszcze rozejrzę,bo mam niedaleko dwa sklepy. W tym moim został tylko jeden,ale i tak był uszkodzony.
W razie W podjadę do tego drugiego, może jeszcze będąSynuś
-
Kurcze poszłam z mezusiem na spacer a teraz strasznie brzuch mnie boli i jest twardy jak kamien i do tego napiercznicza mnie dół kręgosłupa ze tak powiem, wzięłam nospe leżę ale narazie nie przechodzi ech to się wybrałam
-
Boże dziewczyny co robic od 4 dni mam biegunke ale nie cały dzien tylko epizody w ciagu dnia a potem spokój później znowu w nocy i rano, nie wiem czym to moze byc spowodowane jem to samo co zawsze, całe życie i ciąże bardziej cierpiałam na zaparcia straszne, duzo pije bo wiem ze to wazne ale nie wiem czy to powód zeby dzwonic na pogotowie lub do lekarza;-/
Co mi radzicie?4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Dzień dobry;)
Ja juz od 4 nie śpięwiec wstałam z mężem bo on do pracy a ja stwierdziłam ze zamiast się wiercić z boku na bok w łóżku to zrobię obiad. I tak obiad juz gotowy wiec mam luz. Może uda mi się jeszcze zasnąć teraz
Kurcze znowu wrócił problem z hemoroidami które bolą tak ze siedzieć nie umiem:/
Ja nawet się nie boję samego bólu podczas porodu ale właśnie tego bólu hemoroidów bo wiem jak to wyglądało po pierwszym porodzie:/
W poniedziałek kupie korę z dębu i spróbuje jeszcze z nasiadówkami może to coś więcej i szybciej pomoże oprócz tej cebuli.
Izik jak też tak miałam kilka razy ze mnie czyścilo ale po kilku dniach przechodziło. Jeśli ci nie przechodzi to może zadzwoń do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 06:12
-
Jestem na nogach od 5:30 musze sie rozchodzic, żeby miec sile odwiedzic coreczke. Gabi oddycha sama, na zdjeciu to taki mały pyzaty skrzacik
ciekawi mnie bardzo jak wyglada na zywo.
P.S szew troszke ciagnie:(mikado, haen, MadaLena30, natali101, biedroneczka1910, Molcia, szczesciara25, Shibuya, Cebulka, Nymeria, Marta1986, Zorro, Micia, moremi, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez do 1 nie spalam ale nie chcialam sie rozpraszac telefonem. Jemu duzo i jadlam w nocy ale jak wiecie ja caly czas jem bardzo duzo. Po mnie widac a po kruszynkach nie bardzo. Teraz jestem podlaczona do KTG blizniaczego i tetna uciekaja a pani na to ze mala ciaza. No 34 wg OM to juz nie taka mala... tetna od 110 do 140 wiec wahania sa ale bardziej nie spadaja. Fajnie by bylo jakby bylo 140-150. Ok 10 usg. Ja sie urodzilam w sobote ale one moglyby chociaz w nastepna... duzo slabiej czuje ruchy niz w domu kiedy Wam mowilam ze jestem pokopana po zebrach i juz nie moge.
Troche pospalam. Przez 2 dni lacznie moze z 6h. Wiwm ze sen wazny ale na 4 osobowej sali ciagle cos sie dzieje...
Aga zbieraj sily a my czekamy na fotkiiii -
Izik w kwestii biegunki to ani Cebulka ani ja Ci nie pomozemy bo my to mamy na porzadku dziennym kilka razy i to nawet z krwia i zyjemy. Ale organizmy przezwyczajone.
Biegunka moze byc objawem porodu ale musza byc przy niej inne rzeczy spelnione czyli przede wszystkim skurcze. No i sie nie odwodnij. Moze organizm potrzebuje a moze zatrucie. Moze kto inny doradzi... -
Dzień dobry. Ja od 6 na nogach. Desery zrobione, mąż wyprawiony do kawiarenki. Ja po śniadaniu i już po kąpieli. Natka śpi jeszcze, o 9:15 obudze. Mój katar mniejszy, więc dziś dalszy ciąg herbaty z imbirem i sokiem malinowym.
Cała noc padało, teraz jest chłodno. Liczę na poprawę pogody, bo piknik na zewnątrz. -
Witam się i ja, musiałam wstać coś zjeść i włosy umyć i uczesac bo dziś idziemy na wesele, które zaczyna się o 13 a godzinę zajmie nam dojazd na miejsce masakra pewnie o 18 wyjdziemy w życiu nie dam rady tyle godzin wysiedzieć nie wiem co to za pomysł z taką godziną
-
nick nieaktualnyMolcia rzeczywiście bardzo wcześnie ten slub. U nas zazwyczaj jest o16 bądź 17.
Tak czy siak udanego weselicha
Ginger,biednas z tymi hemoroidami. A żadnej maści nie możesz używać?
Aga, czekamy na zdjęcie Twojej pyzuni małej
Olcia, a jak tam u Was dziewczynki?? Dobrze, że jesz więcej, może maluszki przybiora szybciej. I w miarę możliwości odpoczywaj i śpij jak najwięcej się da
Miłego dnia Wam życzę mimo tej deszczowej pogody !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 08:49
-
Biedroneczka no właśnie zwykle 16-17, najwcześniej po 15 ale są takie regiony gdzie właśnie jakoś tak wcześnie śluby mają u tu chyba tak jest normalnie to jeszcze ok, jakoś bym do tej 24 wytrzymała ale w 8 miesiącu to nie ma opcji zjemy obiad i do domu..gdyby to nie był bliski mi kuzyn to bym odmówiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 08:54
-
Molcia,ja bylam,na śląsku tez tak wczesnie na weselu
Ale jestem niewyspana...leb mi pęka..
Mala snilo mi się ze rodzilas dzisiaj
Ja w,nocy nie,wiem czy przez nerwy czy przez to ze więcej wczoraj chodziłam po mieszkaniu w nocy miałam skurcze,co chwile.. Podbrzusze bolalo,i spać nie mogłam..... Pierdziele dzisiaj leze na łóżku i sie nie ruszam