Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Mlode-mamy/525467,1,Objawy-porodu.html
Powiem wam ze nie ma,sensu czytać na necie nic,chyba..
Bo wychodzi ze mi,sie poród zacząłhaha
Bo ja teraz mam,inne skurcze niż wtedy co w szpitalu..teraz mam przy zmianie pozycji i bol okresowy promieniujacy na udaa według Internetu to się poród zsCzal
ale,tak,jak,perelka pisalas.. Mi juz dali sterydy., w domu raczej leze wiec co innego mogą zrobic ?
-
Tak Aparatka, pisałam do ciebie, a niedługo później kurier podjechał
Izulka, chyba masz rację z tym październikiemWystarczy spojrzeć ile mam rozpakowanych z tych październikowych
Cebulka spakowana, tylko muszę ją przepakować, bo się z niej wylewaAle mi się nie śpieszy
izulkaa, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Mała Ty się tutaj trzymaj - bo z tego co pamiętam miałaś umowę ze Skarbem;) umów się nie łamie:)))) do listopada już coraz bliżej...
Mała i Aparatka - przepiękny kocyk!!!! Koniecznie Aparatka musisz założyć własny biznes - my będziemy Cie reklamować))
Teraz to chyba coraz częściej wszytskie mamy te bóle a'la okresowe - najważniejsze że przechodzą - a macica musi trochę poćwiczyć - żeby potem nam i "jej" było łatwiej:) -
Izulka, na awatarze albo mi sie wydaje albo Ci brzuch do gory poszedl?
Na poprzednim mialas strasznie nisko,a tutaj tak masz zwyczajnie w sensie wyzej
Mala, poczekaj jak sie panika zacznie (czytaj jedna po drugiej bedzie ladowala na porodowce) wtedy to tu bedzie dopiero epidemia haha
mikado, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Witajcie Dziewczyny!
Nie wiem czy mnie pamiętacie... chciałąm Wam podziękować za wsparcie i modlitwe w tych najtrudniejszych dla mnie momentach i prosic o trzymanie kciuków znów startuję ze staraniami z wielkim strachem i ogromną nadzieją...
Całuję Was i trzymam za Was kciuki!!!Shibuya, izulkaa, mikado, Ginger84, haen, MW26, Buffy, alus21, skarb15, Izik, Nymeria, Mala_Czarna_89, moodliszka, biedroneczka1910, Paolka_25, Molcia, Cebulka, Rozmarzona, Micia, Kitaja, perelka89, Aga_502, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Fufka trzymamy kciukiii !!!
Rozmarzona wtedy to każda będzie już miała torbę spakowana i dopiero się wsluchiwala w każdy ból :p pewnie polecimy jedną po drugiej jak się worek rozwiążeRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Witam
Wczoraj dalej próbowałam wyjść na krótki spacer bo czułam się nawet dobrzeNo i dalej po nim skurcze, aż promieniowalo do kręgosłupa i miałam straszne parcie na odbyt ;/ Dziś czuje się lepiej ale do 36 skończonego tygodnia sobie podaruje, bo brzuszek na to nie pozwala a Malutka jeszcze ma czas.
Zaraz nadrobie Wasze posty chodź trochę tego jest