Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Perełka a nie mówiłam że do końca mdłości będą się mnie trzymać, chodź miałam nadzieje ze jak odstawie luteine a odstawiłam tydzień temu, to będzie lepiej. A tu co z dnia na dzień czuje się coraz gorzej
Kochana już nie długo a będziemy mieć nasze kruszynki przy sobie i przy nich na pewno sobie nie polezymy tak dla pocieszenia
Izulka. Wiedziałam że mnie samej nie zostawisz
Ja też czuje się jak słoń wogole nie potrafię znaleźć sobie żadnej pozycji kręce się i kręce a co dopiero żeby pojsc spać? Strasznie ciężko mi się oddycha, chyba mała coś mi uciska sapie jak lokomotywa, jak idę spać odchylam głowę do góry chodź i tak to g daje jeszcze wszystko boli. no i z dnia na dzień ciężej
Jejku jak ja kocham z Wami ponarzekaćNikt tak dobrze nas nie zrozumie jak my siebie teraz nawzajem
Nie bez powodu mój M mówi do mnie Ty mój kochany zdechlaczku -
Galaretka wrote:Zaskoczenie Was... jestem głodna ! Znowu,
Ginger a może trzeba do szpitala?
Na razie czekam na męża. Ale raczej nie trzeba bo z kostka się nic nie dzieje. Robię okłady będzie spał ze mną to będę miała go na oku. Niestety mąż wraca na chwile i idzie na noc do pracy. Mam dość
-
Moje psie dziecko w zabawie przez przypadek przejechalo mi zębami po brzuchu. Na górze lekka ryska do krwi. Poryczalam się. Wzięłam detektor serduszko bije tak samo jak zawsze dzidzia rusza się normalnie. Maz uspakaja ze nie ma opcji by skrzywdził maluszka ale się wystraszylam.
Jeszcze podłogi starlam i koniec na dzis.
Dostałam opiernicz od męża za kuchnię. Powiedział że mam leżeć i pachnieć.izulkaa lubi tę wiadomość
-
perelka89 wrote:Zorro ciekawe czy sie spelnia slowa twojego lekarza. Moze lez ten caly tydzien i nic nie rob to zyskasz pare dni.
Perelka, sama jestem ciekawaLekarz mnie dziś porządnie zaskoczył, bo byłam pewna,że jeszcze ze 2 tyg to na luzie wytrzymam. Oczywiście widzę, że brzuch mi się opuścił, skurcze zmieniły charakter (dłużej trwają i są bolesne) i boli spojenie (dowiedziałam się,że pewnie od ułożenia główki,bo jest nisko).
Będę się oszczędzać i chyba tylko tyle mi pozostało. Bardzo mi zależy żeby synek był donoszony.perelka89, moremi lubią tę wiadomość
Synuś
-
Mala_Czarna_89 wrote:Moje psie dziecko w zabawie przez przypadek przejechalo mi zębami po brzuchu. Na górze lekka ryska do krwi. Poryczalam się. Wzięłam detektor serduszko bije tak samo jak zawsze dzidzia rusza się normalnie. Maz uspakaja ze nie ma opcji by skrzywdził maluszka ale się wystraszylam.
Jeszcze podłogi starlam i koniec na dzis.
Dostałam opiernicz od męża za kuchnię. Powiedział że mam leżeć i pachnieć.
Nie martw się Kochana. Przecież Cię podrapał,a nie uderzył.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Synuś
-
natali101 wrote:Ginger polecam Altacet Ice. Po kolejnej kontuzji Nati zaopatrzyłam się. Ulga po chwili
Już posmarowalam. Teraz z mężem oglądaliśmy i nic się nie dzieje. Mam tylko nadzieję że jutro stanie na tej nodze bo nie uśmiecha mi się znowu zwolnienie w szkole. -
nick nieaktualnyZawsze to będę Wam mówić! Ale podziwiam Was , że dajecie rade z dzieciakami i drugim w brzuchu. Ja jak mi źle spadam i będę siedzieć a jak jest syf to mój tylko i wyłącznie. Moje bohaterki!!
Ginger plis bez nerwów !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 20:37
-
Mała bez paniki. Bardziej nerwami szkodzisz niż pies zadrapaniem.
Dla pocieszenia powiem Ci, że moja kicia kilka razy przebiegła po brzuchu i zadrapala mnie.
Tak więc słuchaj męża, bo prosisz się sama o porodówke.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
natali101 wrote:Ginger ten Ice chłodzi miejscowo,jest lepszy niż w żelu. Mam nadzieję,że jutro będzie tylko wspomnienie po dzisiejszej kontuzji
Też mam taką nadziejęw takim razie muszę kupić ten Ice bo teraz kontuzje będą częste. Nie zniechecil się i chce chodzić gorzej ze mną
Galaretka staram się ale kurde co chwile cos:/
-
Mala słuchaj męża,
nie denerwuj sie . Tez się nie rwz zadrapalam ..wystarczy delikatna ryska i robi sie czerwone bo brzuch napięty. U mnie mala po tym byla aktywna bardzo ,,chyba się zdennerwowala na mamę
Skarb ja luteine biorę a mdlosci mam :Pjeszcze,zgaga, jak,leze to jedzenie mi się zwraca ahaha . Kosmosjak przewracam sie z boku na bok,to sape i sie mecze jak bym biegla..
Najgorzej z tymi cyckami mam bo od,noszenia kręgosłup boli, uciskaja na,serce itd,
Ginger może zabandażuj mu, posmaruj maścią..
Mój mąż,ostatnio tak przywalil w noge ktora miał 4 razy skręcona.. Ale dziecko wiadomo,inaczej odczuwa..Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mała spokojnie napewno takie zadrapanie nic nie zaszkodzi malutkiej. Ja kiedyś z całą para wpadłam brzuchem na prasowalnice i czekanie na ruchy Patryka trwały wiecznie
Więc się nie denerwuj kochana ja się dziś zdenerwowalam przeforsowalam i teraz silne bóle mam:( także ucz się na moich błędach i spokojnie do tego podejdź ok?Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki kobietki jesteście wielkie.
Jutro wizyta- nie dość że siniaki na udach (szczeniak oczywiście) to rysa na brzuchu. Gin pomysli ze maz mnie leje.
W każdym razie juz się uspokoilam.
Ginger miałam rano spytac- tak z rana zapisy na trening? A co ze szkoła?
Oby jutro z noga było ok -
Ginger mi Nati od połowy kwietnia serwowala takie atrakcje. Kontuzje i słuchanie serduszka. A od początku września co chwila coś, w poniedziałek już miałam wizję gipsu. Obyło się. Nerwy tu nie pomogą,nie cofniesz czasu. Dobrze,że Patryk chce dalej chodzić.
-
No ja drzwiczkami od slupka w łazience walnęłam w brzuch kiedys.. Kiedys butelka walnelam.. Oczywiście niechcący.. Ale zaraz mala sie zaczela wiercić biedna..
Dziewczyny znacie,jakies sposoby na,wypadanie włosów? Rosną szybko ale tak mi wypadają w ciąży ze to szok jest.. Takie liche to dawno nie byly..