Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mi smaka robicie - ja chcę czekoladę!!!! a muszę się zadowolić jabłkiem bo nie mam juz nic słodkiego. No chyba że już nie wytrzymam i wsiądę z mężem w samochód zrobić zapasy - jak teraz nie pojemy słodkości to po porodzie może być kiepsko. Ja karmiłam chłopaków ponad rok i przez pierwsze miesiące niestety musiałam bardzo uważać z dietą - bo inaczej brzuszki ich bolały albo krostki wyskakiwały....
Cebulka - przykro mi że musiałaś przeżyć i jeszcze dwukrotnie:( W nagrodę wygrałaś lekki poród:) -
A wiec tak:
Ja tez jestem uzalezniona od Listopadowe
Rano sie budze i sprawdzam w tel, a tak jak teraz wieczorem to w komputerze. Przez to moja bateria w telefonie trzyma juz tylko 1/2 dnia i maz krzyczy ze jak zaczne rodzic to bateria bedzie na wyczerpaniu i jak mu dam znac
Wczesniej kiedy jezdzilam wiecej komunikacja to ciagle was podczytywalam a teraz kiedy jest mi wygodniej samochodem (chodz juz robi sie ciezej) to nie mam jak was w ciagu dnia nadrobic... i tak jak teraz x stron na raz to juz sie gubie co komu mialam napisac..ale:
gratuluje pozytywnych inf na wizytach, to ze szyjka dluga i zamknieta to tylko sie cieszyc! Wiem ze jest juz wam ciezej bo mi tez, ale niech te dzieciaczki siedza jak najdluzej w naturalnych inkubatorkach.
Przylaczam sie do mezow jedzacych 2 danie w szczegolnosci miecho, moj sie zupka nie zadowoli no chyba ze dorzuce mu cale zeberko na ktorym gotowalam zupke ale to tez nie to samo co 2 danie.
Szczerze z reka na sercu z pidzamy przebralam sie o godzinie 14:30 bo musialam jechac do sklep z AGD w celu dalszego poszukiwania sprzetu. Pan ktorego poprosilam o porade strasznie mnie zdenerwowal swoim olewczym stosunkiem, wiec delikatnie go opier... i poszlam do drugiego ktory byl stworzony do tej pracy i w przeciwienstwie do wielu sprzedawcow nie zachecal mnie do jednej firmy tylko zrobil ogolny przeglad... tym sposobem juz (chyba) jestem zdecydowana na wszystkie sprzety..w tym tez na pralke wiec zaczne w koncu pranie Hanusi
Znowu mam dusznosci i problemy z oddychaniem - mam nadzieje ze noc przespie i bede slabeuszem
perelka89, MW26 lubią tę wiadomość
-
Kot śpi,mąż śpi a Nati leży. Przespala 4,5 godz i teraz spać nie może. Dałam drugą serię i liczę na poprawę. Teraz na gardło narzeka.
Ja leżę i tv oglądam. Ala fika więc jestem spokojna.
27.10 mam ktg,badania to zaliczam już od 7:45. Później na 13:20 jedziemy na usg,a na 15:30 zaprasza mnie moja gin. Ta moja zaufana. Mamy omówić plan porodu itp.
Jutro dzwonię skonsultować wyniki cukrów. Zobaczymy co powiedzą. -
Moja siostrzenica też chora. Ma zapalenie krtani. W jeden dzień ja rozlozylo. W niedzielę była jeszcze na urodzinach u nas. Boję się, że Miska mi się zarazila bo dziś strasznie powiększone węzły chłonne miałaSynek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka jak jest cos fajnego ( a co roku zimowe ubrania, dresy, spodnie narciarskie kurtki itd) to trzeba z samego rana tam jechac... wyobrazam sobie co sie dzialo jak byly teraz torby witchena. Kasjerka mowila mi ze kobiety sie niemal bija,kupuja w duzej ilosci jada na bazarki a jak nie sprzedadza to oddaja do sklepu.
Moja malutka tez jest bardzo ruchliwa, zazwyczaj tak ma wieczore, a w dzien straszy mame...
To co probujemy zasnac?
-
Paula, pociesze Cie,ze nie masz tej czekolady
Po niej straszetna zgaga na noc <wiem co mowie ostatnio myslalam,ze padne w nocy>
Edit: skusilam sie przez Was na batonika musli z zurawina,a w nim tez bylo troche czekolady.
Ciekawe jakie beda tego skutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 00:03
Jestes juz z nami -
Moje dziecię to starsze dopiero padło. Lezalysmy w łóżku i się chichralysmy, taka moja najlepsza przyjaciolka
Cebulka zapalenie krtani przechodzilysmy wielokrotnie z mala Laura i lekarze nam mówili ze tym się nie da zarazić.
39 tydzień ciąży
W tym tygodniu urodziłam Laurkę..Paolka_25, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozmarzona dzięki za pocieszenie:) ja ostatnio zjadłam jakoś koło 22-23 i nic mi nie było ale może tym razem bym się męczyła Spróbuję sobie to t a k wytłumaczyć
Kurcze zostały mi już tylko 2 tyg ale to zleciało... ale ja jeszcze nie chcę rodzić bo mieszkanie jeszcze nie gotowe!perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny