Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiedawno odlaczyli mnie od ktg...kroplowka będzie pewnie.cala noc zchodzic bo ja nie widzę od kilku godzin zmiany. Mieli mnie przenieś na patologie ale malemu tachykardia w zapisie wyszla wiec zostajemy na przed porodowym.
MadaLena dzieki
na razie wszyscy mili 
-
nick nieaktualnyZa zgodą Aparatki:Jestem po cc szybkim. Mala 3140 g 52cm
haen, Mala_Czarna_89, Nymeria, Cebulka, Paaula84, izulkaa, Shibuya, Rozmarzona, mikado, Kitaja, justa1234, Zorro, natali101, agulla03, moremi, MadaLena30, szczesciara25, Ginger84, monia35, Molcia, Anulaa, Ona_89', perelka89, biedroneczka1910, Aga_502, MW26, Micia, lula.91, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
Buffy wrote:Za zgodą Aparatki:Jestem po cc szybkim. Mala 3140 g 52cm

Dzieki Buffy, cos tak mi sie zdawalo, ze pewnie jakies przygody sie wtdarzyly.
Mam nadzieje, ze u nich wszystko oki.
Rozmarzona nie spij, bo sie tu dzieje u nas:)!!
Rozmarzona lubi tę wiadomość

-
To która wygrała konkurs aparatki
??
Właśnie doczytałam was, położyłam się i zaraz padne bo dziś dużo wrażeń. Ja też zaczynam i kończę dzień z naszym forum
no i w miarę możliwości w dzień ogarniam
Dziś w ogóle nie wiem jak przypomniało mi się że bilety w tani wtorek zarezerwowałam na marsjanina w Heliosie
i z biegu polecielismy, wszystko było ok, młody tancowal cały seans ale pod koniec tak dogrzali że myślałam że wyparuje z gorącą i ciśnienie mi skoczy... Nogi mi spuchly... Ale jakoś wytrzymałam, a chce jeszcze przed porodem iść na spectre i kosoglosa ciekawe czy mati poczeka 
QRWA w ogóle co mnie ..uj dziś wkurzyl...
Jedziemy z mężem do wioski obok po karuzelke dla małego, pierwszy raz w tej wsi i jadę powoli rozglądam się i skręciłam w prawo a debil trabi (jak bym nie mogła sobie skręcić) więc zjechali na bok, pokazuje mu środkowy palec i otwieram okno więc on też i jazda drze na mnie ryja... Zaczęłam delikatnie ale to był taki burak że obluzgalam jak szmate w końcu a mąż prawie do niego wysiadł, jeszcze jego strabili bo zatarasowal drogę... No ale hormony zadziałały i ja w ryk... A po karuzele trzeba iść a ja oczy czerwone, przeszłam się chwilę, i przeszło troszkę wchodzimy do babki. Patrzę że super ta karuzelka ona chce włączyć nie działa więc otworzyła miejsce na baterie a one się rozlaly... Hormony.... Ryk
w końcu babka mówi że jej głupio że przed wystawieniem patrzyła i działało i że daje nam ja za darmo jak sobie naprawimy to nasze
Oczywiście mąż ogarnął temat i mamy za darmo zajebista karuzele
jeszcze o KFC zachaczylam na poprawę humoru
-
Aparatka gratulacje! Mam nadzieję, że z wami wszystko dobrze i jak nabierzesz sił to do nas się odezwiesz.
Przepraszam, że tak produkuje posty ale z tel tak prościej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 01:21
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
To ja to ja !!! Ja obstawiłam 20go !!haen wrote:Cebulka czy Ty nie obstawialas jakos 20-21 na rozwiazanie Aparatki w zabawie, ktora sama zainicjowala?

Uwaga dziewczyny, czarownica na pokladzie!!
W każdym,razie na pewno pisałam ze po 20 stym,sie zacznie u nas i ktos urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 05:03
perelka89 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzien dobry
I po spaniu
myslalam, ze nie zasnę bo zgagę miałam. Ale drugi kubek mięty i jakos sie uspokoiło. Obudziłam sie na siku i koniec, oczy jak 5zl!
Aparatka gratulacje!
Zaczelam 38 tc, od dzis juz niunia jest donoszona. Uff. Równo za tydzien cesarka i obym dotrwała, bo po dzisiejszych skurczach to sama zwątpiłam
na szczescie przeszło i cisza. Oby tak dalej.
Na pocieszenie mąż też nie śpi, wystraszył sie chlopina skurczy i juz buty chciał zakładać, wariat. Oj to by było za proste
ale zasnąć z wrażenia nie moze
i tak se gadamy o dupe maryni...
Zjadłabym cos a musze poczekać do 7-mej
to prawie 3h!!!! Ja tez ostatnio apetyt mam kolosalny, cały czas bym cos wciągała ale nie moge z ta cholerą cukrzyca, przerąbane 
-
Haen jestem,jestem! P
Przywolalas mnie duchowo,ale dlaczego o tak niewygodnej do usniecia porze
!
Moja dusza pewnie chciala wczesniej wstac,ale cialo nie pozwalalo hihi
Gratulacje Aparatka kolejnego dzidziusia
Sama sie dzisiaj zastanawialam czy cos sie nie rozkreci bo brzuch mnie pobolewal i sie napinal,ale troche bolesniej niz zwykle bo mala sie wiercila.
Pierwsza mysl to "jak ma sie zaczac to do godziny 5 poki Mezu w domu
".
Wszystko sie jednak unormowalo i dalej nudne czekanie na ten moment
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 05:26
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami
-
I sie zaczal poranny bazarek na listopadowkach hihi

Beebs, moj tez jak wstal i wbil do pokoju spojrzal,ze nie spie to pierwsze co pyta "co rodzimy?".
Juz mnie wkurza to kiedy rodzimy i czy rodzimy hihi
No prosze jak sie facetom na koniec pala wrotki do tych porodow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 05:31
Jestes juz z nami
-
nick nieaktualny