Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja po przespanej nocy.
Tel mi sie zawiesza i nie moge przejsc na poprzednie strony ale dobre wiesci do mnie do chodza.
Aparatka urodzila?
Gratuluje!!!!
Mhhh ciekawe kto wygral zaklad?
Ale jestem glodna... a moja corcia chyba jeszcze spi.perelka89 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla Aparatki!
Madziu, kombinezon w porządku. Fajny jakościowo. Trochę faktycznie duży, ale mimo wszystko postanowiłam nie oddawać.
Nocka straszna mimo, że nie budziło mnie siku, ani zgaga. Jakieś głupoty mi się śniły. Wiem, że śnił mi się Mały... Jak się obudziłam przez to w nocy, to byłam tak niespokojna, że serce waliło mi jak głupie i przez długi czas nie było mowy o zaśnięciu.
Nie wiem... Obudziłam się z jakimś mega mega dołem. Nie wiem, czy to zmęczenie już czy jakieś moje głupie przeczucia, że coś będzie nie tak. Nie wiem co mi jest. Mąż przed sekundą wyszedł do pracy, a mi łzy same lecą. Dziwnie się czuję. Juz nie tyle co fizycznie, ale psychicznie. Nienawidzę takiego stanu. Na szczęście mam Was, a Wy zawsze nastrajacie mnie pozytywnie.
Miłego dnia Wam życzę Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 08:38
-
W ogole, pytam sie meza czy zamienimy sie stronami w lozku, jak W. sie urodzi (teraz on lezy blizej kolyski) i mowi, ze nie. Wiec ja krzyknelam "chcesz mnie odseparowac od mojego dziecka na 2 m
" A ten w smiech i mowi, ze przeciez to nasze dziecko
Na moje pytanie, jak sobie wyobraza karmienie, stwierdzil, ze bedzie mi mala podawac do lozka i potem odkladac albo bedzie spac z nami.
Ciekawa jestem, jak dlugo bedzie w tym wytrwaly i kiedy sam zaproponuje, zebysmy jednak zamienili sie stronami heheNymeria, Galaretka, MadaLena30, Shibuya, moremi lubią tę wiadomość
-
Aparatka gratulacje;)
To ja jednak jestem słaba istota bo spałam jak dziecko;) oczywiście co 2godz na siku ale od razu zasypialam. No i znów przeczyścilo tak od 4 dni codziennie
Szykujemy się do szkoły potem do was zajrzę. -
Dziewczyny gratuluję porodów, zaraz kazda będzie tulic maleństwo. Pamiętam jak rok temu dziewczyny były już po a ja czekałam do 25 listopada i takim cudem za miesiąc mój synek skończy roczek a w maju będzie miał rodzeństwo.
Trzymam kciuki, szczęśliwych i szybkich porodów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 08:59
MadaLena30, szczesciara25, haen, Paolka_25, Ona_89', mikado, moremi, Rozmarzona, Micia, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Agus to ja bede czekac tak jak ty do konca listopada
Gratuluje kolejnego bobaska, mam nadzieje ze ciaze zniesiesz bez problemu a synus nie bedzie ci dawal w kosc w slabszych dniachAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
Magdalena, dziękuję
synek daje czasami popalić , ale to nic i tak uważam, że jest grzecznym dzieckiem, czasami coś zepsuje, ale to bardziej z potrzeby poznania świata
ciąża słabsza niż z synkiem bo non stop muli, podbija i zbiera na wymioty, wiec męczy troszkę, przed jego urodzinami będę miała genetyczne wiec dowiem się kto siedzi w brzuszku.
-
Byl obchód, ogólnie to powiedzieli ze dadzą jeszcze kroplówkę alf to,juz 36Tydzień i nie będą wstrzymywać. Takze czekać trzeba na rozwój i tyle. Skurcze mam dalej , nawet silniejsze po 100% wiec raczej nastawiam,się ze,jak wyjde ze szpitala to,juz z Amelka . Czekaja póki,co na rozwój sytuacji
pewnie,jak wody odejdą albo rozwarcie,sie zrobi to dopiero cc. Szkoda tylko ze trzeba czekać,bo wolałabym się nastawić kiedy to bedzie
moremi, Micia lubią tę wiadomość
-
dzień dobry! widzę, że się działo tutaj całą noc - ja dzisiaj nawet wyspana wybyczyłam sie do 8:30 a teraz kawka i ciasteczko na śniadanie, a co! ;)gratulacje aparatka! coś faktycznie w tym jest, że dziewczyny się pchają na świat pierwsze
ja też czekam na połowę listopada i ani myślę wcześniej rodzić
beebs co do rozwarcia - to u nas też coś podobnego jest - lekarka mówiła tak obrazowo, że jak dziecko już ma prawie główkę na zewnątrz to nikt już cc nie robi, zatem nie jest tak że zawsze to cc zrobią..
perelka89, Beebs lubią tę wiadomość
-
Heh ja też należę do tych słabych, chociaż zawsze o 4 mam kryzys i do 6 nie śpię ale gdybym weszła na forum to już w ogóle koniec.
Co za wieści o Aparatka! Ale poczekam aż sama się pochwali
Szczęściara a chłopiec będzie jak urodzisz:)
Chyba wstaje dzisiaj z wyrka. Mam trochę prasowania, i pościel muszę zmienić, i pranie i dla siebie muszę pościel naszykować w pokoju Adasia. Trochę roboty jest.
No ale witam w 38 tyg. (Chyba) :p bynajmniej z OM.Paolka _25 -
Aparatka gratuluje!!!!
Kurcze ona miala termin tak jak ja i az mnie wzdrygnelo ze tez moglabym juz urodzić...
Ja w przeciwienstwie do wiekszosci z was jeszcze pochodzilabym w dwupaku 1 lub 2tyg:))))perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Shibuya a jak szyjka u ciebie ? Co to za zastrzyk ?
Mi powiedzieli ze nawet mgnezu nie dadzą juz. Ciekawe..
Jak z szyjka bedzie ok to mnie wypiszą do domu, a jak się poród zacznę ti cc.czyli wiem ze nic nie wiem
Ale jak bym byla w domu to,jak mam rozpoznać czy to porodowe czy przepowiadające ? -
Izulkaa w SR nam mowili ze skurcze porodowe występują co 7-5minut regularnie i trwaja po 60sekund i utrzymują się nawet dwie godziny. Jesli by Cię przez tyle czasu męczyło to chyba znak że to poród. Ale to tylko teoria. Praktyki nie znam tak jak Ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:22