Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zorro, jak juz tak popatrzysz w swoja kule, to wez rzuc okiem co sie dla mnie szykuje:)
W ogole tak czulam, ze wiekszosc urodzi w terminie lub blisko i chocby nie wiem co, to w wiekszosci przypadkow dzieci same zadecyduja kuedy wyjsc:)
Izzzzaaa daj znac co Ci powiedzieli na IPZorro, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie zawsze tak jest ze jak sie czegos bardzo chce to nie wychodzi musicie teraz narzekac ze nie chcecie jeszcze rodzic jeszcze nie teraz i sie stanie☺ a tak na serio to lepiej zyc dniem dzisuejszym i cierpliwie czekac kiedys na pewno wyjda a i wylaczyc telefony☺
-
No jestem .. Ale w szpitalu
Skurcze miałam 40-100% na ktg co 8-10 min...jak jechaliśmy samochodem to miał prawie non stop skurcz..
Dali magnez.. Lekarka stwierdziła ze popatrza jak poród sie rozkręci to cc jak nie to do domu po kilku dniach.. Czyli to samo shibuya co u ciebie..
Jutro badania ..
Szyjka zamknięta póki co
Ciekawe czy wyjdziemy w dwupaku czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 21:40
-
Witam się i ja po kolejmej wizycie Córcia waży ok 3260g więc trochę spowolnila z tym przyrostem
Szyjka nadal dluga i zamknięta Kolejna wizyta 27.10 bez USG i 3.11 jeśli dotrwam to z Usg
Kiepsko sie dziś czuje,kręci mi się w głowie i ogolnie słaba jestem, nie wyspana,ale widzę że nie jestem z tym sama
Izulka trzymaj się Czekamy na wieści
Kitaja, MW ja też czekam na zamówienie od Aparatki ( ciekawe co tam u niej, jak sie czuje) jakbyście mogły zapytać czy mnie też możecie podać numer to byloby super Oczywiście jak się odezwie Czekam na kilka waznych rzeczy ktore sa mi potrzebne juz na początekhaen, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, MadaLena30, Nymeria, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Iza czyli do przewidzenia. A Amelka nie przekrecila sie glowka w dol?
Paula polubione tylko za 1sza czesc posta.
Cebulka tez daj znac jak sie czujesz i czy zdjety masz krazek.
A ja czuje zgage, puka juz do mych drzwi (pokusilam sie na herbate z cukrem i cytryna), ale mam Rennie, to nim sie bede ratowac.
-
nick nieaktualnySzczesciara, moodloszka, Paula wasze dzieciaki w 38 tv maja tyle co mój tydzień starszy.
Zostalismy w szpitalu ciśnienie po lekach ciągle pow. 150/100. Na razie na przedporodowym ale chca mnie przenieść na patologie bo brakuje miejsc. Leze sama w.sali 2 osobowej. Maluch wazy 3198g.
Mam Male rozwarcie ale nie cisną na rodzenie.
Haen jestem ba Brodnowskim. -
Haen dalej jest miednicowo
wazy 2840
Shibyya no takie,tez miałam w domu skurcze. Czułam wszystkie.. Bardzo.. Moze ze 2 byly talie,których,nie,czułam a sie pisaly
Pierwszy raz mnie babka badala tak dogłębnie reka żeby sprawdzić rozwarcie. Bol masakryczny -
Cebulka miałam pisać właśnie co z Tobą.
Trzymam kciuki ,co byś wytrzymała do listopada.
Coś czuję,że sama zostanę na polu bitwy w listopadzie.
Teraz za wcześnie,a i dopiero we czwartek wyprawka przyjedzie. No i łazienki nie ma, tzn jest w rozsypce -
nick nieaktualny