Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb fajnie ze zaglądasz i Ty:) myślę że muszę założyć bo tak przywyklam do tego naszego forum ze jak tylko mam chwile to az mi brakuje żeby zobaczyć co tam u Was:) a więc jutro postaram się za to wziac:) jeśli oczywiście to moje małe mi pozwoli bo ostatnio ciężko odejść od niej na chwilkę heh
biedroneczka1910, Nymeria lubią tę wiadomość
Mijagi -
Cześć mamusie
jestem lutówką 2015,wybaczcie za spam ale może któraś mamusia się skusi:) mam do sprzedania komplet do chrztu dla dziewczynki 5-cio częściowy w stanie idealnym :)mi się nie przyda a jest idealny na takie dni jak zima i wczesna wiosna -rozmiar 56/62 .
http://allegro.pl/show_item.php?item=5974444017
Pozdrawiam -
Czy jest jeszcze szansa dołączyć do Was? Wiem, że moje udzielenie się było praktycznie zerowe ale przy dwójce dzieci plus alergicznym psie z adhd ciężko mi jakoś było się ogarnąć. Ale już jestem na prostej. Fajnie byłoby się dowiedzieć co tam u Was, porównać osiągnięcia naszych skarbow.
-
Ja tez poprosze o zaproszenie czasem sie udzielałam ale mało, ale chciałabym sie wymieniac doświadczeniami i wogóle;-)4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito