Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sajgonara: nie masz czym sie przejmowac , ruchy malenstwa to bardzo indywidualna sprawa pierworodki nawet czuja po 20 tygodniu - wiec tym bardziej nie masz sie co przejmowac
Ja ciuszkow na przyklad nie kupuje tak dla pocieszenia - na zakupy mysle wyskoczyc pozniej
mala czarna : A co to jest power w ciazy hahah bo ja nie znam takiego pojeciaMam mdlosci tak wielkie jak na poczatku ciazy . Nie znam terminu : II tremestr najpiekniejszy czas w ciazy hihi
No i jak mowila zaczela sie gadka ze szkola dlugi czekac nie musialam . -
Shibuya, dokładnie! Tak samo reaguje mój mężulek
Kiedyś czytałam i się do mnie przysiadł, to ja do niego EEEEJ IDŹ SOBIE, TO BABSKIE SPRAWY! A on na to: no ja też chcę poczytać, może wtedy będę Cię lepiej rozumiał
:D:D uśmiałam się wtedy xD
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Co do lekow to ja biore luteine tylko ze pod jezykowo - przezwyczailam sie juz do tego strasznego smaku
-
Moodliszka haha moj to samo ostatnio wam opowiadalam ze moj tez chcial poczytac forum nasze
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Skarb, ja ostatnio mojego nawet przyłapałam na tym, że szukał przez google naszego forum, ale biedny nie zapamiętał, na którym forum się udzielamy i w rezultacie nie znalazł, a ja mu nie podpowiedziałam
Jakoś nie wyobrażam sobie tego, że miałby czytać to, co tutaj piszę
mimo, że nie piszę niczego o czym by nie wiedział
-
hahah tez sobie kochane nie wyobrazam by moj czytal co ja pisze , marudze i takie tam tak jakos dziwnie
-
Mój też wie jaki mam nick, bo używam go właściwie wszędzie, więc nawet bym nie musiała mówić jaki mam, a jakby przeczytał, to od razu by wiedział, że ma ze swoją żonką do czynienia
Na szczęście mój mężuś nie ma cierpliwości do czytania, to podejrzewam, że przy tej ilości notek, zwyczajnie szybko by się zniechęcił w poszukiwaniach tego, co piszę ja
-
Haen, to ja razem z Tobą popsuję statystyki. Do 15tc czułam się koszmarnie- mdłości przez caaaały dzień, wymioty, wielkie zmęczenie. Później naprawdę odżyłam
Fizycznie, bo psychicznie jest ze mną zdecydowanie gorzej. Mam humorki, jestem wybuchowa, dużo rzeczy mnie irytuje. No i jak gdzieś mnie zaboli to od razu rozmyślam czy wszystko jest OK...
haen, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Dziewczyny u mnie to samo
mąż na mnie mówił OVUmaniaczka a teraz BELLYmaniaczka.
Opowiadam mu też co u Was bo często Wasze historie przeżywam, martwie się i rozmyślam jak tam się czujecie itp. A on zawsze się śmieje 'jak twoje belly-przyjaciółki?'
A co do ruchów.. czasami czuje raz na 3 dni. Są dni, że nie czuje zupełnie nic. Także spoko, jeszcze mamy czas.
A tak z innej beczki.. Od kilku dni jestem niespokojna. Pobolewa mnie brzuch (ale ostatnio więcej chodzę), mam dużo wodnistych upławów, zaparcia przeszły i teraz od rana goni mnie do kibelka (fakt, że zmieniłam bardzo diete), znowu mu mdłości poranne wróciły. No kurde co jest?Martwie się, nie są to jakieś objawy skracania, otwierania szyjki?
-
Izzy, mam tak samo, ale nie wzbudza to we mnie jakiegoś niepokoju. Ból nie jest uciążliwy, do kibelka też latam rano, ale w sumie nie miałam z tym problemu w ogóle podczas ciąży do tej pory. Upławów też mam więcej, ale są normalne, że tak się wyrażę. Myślę, że nie mamy czym się martwić
-
Izzy! Ja dzisiaj pytałam Skarb o to skracanie szyjki,bo tez mnie czasem boli brzuch i mam sporo wodnistej wydzieliny. W poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi.
Myślę,że nic złego nam nie jest. Najgorzej to wpaść w ten wir zamartwianiaSynuś
-
Kochane ja przezywam do swojego nasze forum i historie i zeby tego bylo malo do swojego brata bo dziewczyny powiedzialy to tamto , ze tak samo wlasnie mi mowily i tak dalej
Takie tam male uzaleznienie :*
Izzy kiedy masz wizyte ? :* -
Co do toalety nie mam juz z tym problemow a co do wodnistej wydzieliny mam jej duzo ale u mnie tak przy pessarze, ale to normalne - az nosze wkladki bo po nocy jak wstaje mokne najbardziej
-
Witam Was Sloneczka
Nie moglam nadrobic z czytaniem ufff udalo sieJak trzeba to cisza,a jak nie trzeba bo potem duzo do nadrobienia to armagiedon jakby to moja babcia powiedziala
Mala tez mialam dziwna noc, budzilam sie a raczej bole brzucha mnie budzily i troche sie tym zmartwilam,ale teraz jest wszystko ok. Takze efekt taki,ze niewyspana i zmarnowana ;/ Gotowac mi sie nie chce, zreszta nic mi sie robic nie chce no szok jakis,a dokladnie jak mowicie niby 2 trymestr to miesiac miodowy dla kobiet -.- Niech mi wskaza kto to wymyslil
Co do oszczedzania trzeba,ale nie zawsze wszystkie czynnosci da sie pominac. Ja np nawet jak myje glowe pod prysznicem to sie boje,ze mam troche czasu rece uniesione do gory i tez sie wtedy szybko mecze. Przymierzam sie tez np umyc taka szafe (cholerstwo do mycia i kurzu )cala szklana,ale bede musiala na cos stana by nie unosic tak rak. I jak tu nie kombinowac eh.
aaa i forum tez raz zostawilam otwarte akurat jak narzekalam na meza i ktoras wstawila porady dla faceta tak by poczul co ona musi przezywac w ciazyhihih Wtedy to tu goraco bylo bo kazda cos narzekala na facetow i moj stiwerdzil ze smiechem ,ze same Matki Polki tutaj sie zebraly i narzekamy tak razem
Jednak co do tych porad to sama mialam mu to czytac,wiec dobrze ze choc troche moze sobie uswiadomi ile musimy zniesc
Modliszka, nooo w koncu widze postepy -jestes i sie udzielasz!
moodliszka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dzięki, trochę mnie uspokoiłyście..
Wizytę mam dopiero za równe 3 tygodnie!Ale okropnie się wystraszyłam tego skracania szyjki. Miałam mierzoną w 15tc i była ok, 4cm. Nie wiem czy nie podjade do lekarza wcześniej..
Zorro to daj znać co lekarz powie w tym temacie. -
nick nieaktualny
-
Widze kaza ma dzisiaj jakies wewnetrzne obawy to pewnie ta pogoda tak na nas wplywa ;/ Jak wstalam tez mialam mieszane uczucia po tych nocnych bolach bo jak w pierwszej ciazy stwierdzic czy to jeszcze normalne bole czy nie. Jednak lekarz za kazdym razem uspakaja,ze takie bole beda sie pojawiac noi staram sie byc spokojna wlasnie staramJestes juz z nami