Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulka :Moja malutka najczesciej daje mi kopniaczki na wysokosci pepka :*
Micia, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Micia ja tez lecze się jak ty.. Ale doszedł straszny kaszel i juz sama nie wiem czy nie iść czasem do lekarza na kontrole jakas.. Bo tydzień czasu trzyma..
Ile razy dziennie bierzesz rutinoskorbin?
Grunt ze czule bobaska ale zastanawiałam się czy normalne ze tak ciągle nisko czuje.. Kilka razy poczulam tylko kolo pępkaskarb15, Micia lubią tę wiadomość
-
Magdalena, mój wrócił przed 22, wiec pół godzinki pogadaliśmy i poszliśmy spać. Mam nadzieję, że dzisiaj wróci normalnie
ale już wiem, że w sobotę ma na 18, a taka pogoda piękna ma być
a nic zaplanować większego nie możemy
Mój Mały w różnych okolicach się wiercinajczęściej teraz jednak na wysokości pępka lub tuż pod gdzieś na bokach, ale wczoraj czułam go też nisko
więc zwiedza wszędzie
w ogóle wczoraj miałam wrażenie, że sobie trampoline urządził z mojego pęcherza haha, takie miałam odczucie
ruszał się, a mnie momentalnie parło na pęcherz i tak sobie brykał
-
Cześć dziewczynki:)
Mała Czarna piękny masz brzusio:) Rzadko ostatnio zaglądam, ale dopadła mnie jakaś niemoc:( Wy też tak macie? Cały czas jestem rozdrażniona, nerwowa jak cholercia, wszystko mnie denerwuje, nawet ludzie w sklepie. Sama się sobie dziwie. Boję się, ze to nie jest normalne:) Dodatkowo mam wyrzuty sumienia, bo nie mam nic dla maluszka, ani jednej rzeczy ale sama nie wiem co kupować żeby niepotrzebnie nie leżało w szafie:( I jeszcze czeka mnie remont kuchni, boże ja nie wiem jak to wszystko ogarnęMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Izulkaa ja jak miałam takie mocne przeziębienie 2 tygodnie temu to brałam rutinoscorbin aż 3 razy dziennie po 2 tabletki tak mi gin polecił, bo przy katarze zapobiega też krwawieniu z nosa. Co do kaszlu to męczył mnie 2 tyg.
, poszłam do lekarza ale nic mi na to nie dał bo się bał. Kaszel sam przeszedł piłam jedynie na własna rękę syrop z prawoślazu pomógł kosztuje grosze i bezpieczny w ciąży.
izulkaa lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Shibuya: jak rzeczy dla dzieciatka tez bym kurierowi wybaczyla hihi
Mi ciezko co kolwiek zjesc a tak wczoraj napadlam na ta czekolade ze mam wyrzuty sumienia co innego jak by to zdrowe bylo a slodkie zdrowe nie jest .. -
Co do jedzenia to... ja znów +1kg
a miałam nadzieję, że nie, bo byłam 22 czerwca! No i dziś rano myślałam, że będzie mniej. A położna jeszcze się śmiała, że teraz to dopiero będzie leciało w górę.
Mieszkanie ogarnięte, obiad w połowie gotowy. No dobra, może później niż wcześnie, ale jednak ta energia w II trymestrze przychodzi -
ania2071: kochana tez mam chustawki nastroju jak mnie dopadnie to juz masakra i zaraz moja gadka bo mojego nie ma jestem sama nikt mnie nie wspiera ble ble :*
No ale kochana mimo tej nie mocy wez sie w garc glowka do gory by maluszek sie nie smutal :*
Bo jaki humor ma mama taki humor ma maluszek .
A Rozmarzona chyba spi nam jeszcze -
perelka89 wrote:Piekne brzuszki dziewczyny
wiec i ja moim sie pochwale
Co do wagi to zaczynalam 51.5kg a teraz mam 50.5kg
Mala ta twoja dzidzia moze chce wam zrobic niespodzianke i przy porodzie okaze sie ze to chlopak
Powodzenie na pozostalych wizytach
Ja tez sie powoli szykuje i jedziemy z mezem na polowkowe i potem od razu na urlopwiec wizyta musi byc udana
Moja coreczka tez nisko kopie, az czasem wydaje mi sie ze specjlanie na pecherz mi uciska:p
Skarb ty mozesz milion czekolad zjesc i nie masz sie co przejmowac
w rosmannie sa fajne promocje z ich karta na balsamy dla kobiet w ciazy.
Izulka wracaj do zdrowia, niech to przeziebienie juz da Ci spokoj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:43
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Aniu kochana najwazniejsze ze maluszek dostaje wszystko co potrzeba :* a kilogramy zrzucisz po porodzie przy maluchu:*
Shibuya : apetyt zaczal powracac ja widzemnie tez widze ze chyba cos wzielo
Perelka : ja sie boje tycia bo ja bylam w ciazy w tamtym roku duzo przytylam i jeszcze tego nie zwalilam .
sliczny masz brzusio taki zgrabniutki
To trzymam kciuki za wizyte kochaniutka :*
Ja widze ze dzia nawal wizyt jest
I zycze milego pobytu na urlopieach zaaazdroszcze hihi
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Perelka ładniutki brzusio
.
Skarb dzięki, ale ja teraz to mam raczej pozostałości po przeziębieniu, więc spoko za to wiem jak taki kaszel co ma Izulkaa może męczyć ja wtedy aż spać nie mogłam. Perelka udanej wizyty i urlopu. Ja za to jestem uziemiona przez to skręcenie stopy we wtorek, już tak nie boli tylko jak trzymam nogę w dół to puchnie, więc leżę, myślę, że w sobotę już wyjdę z domu tym bardziej, że taka pogoda
.
Izulkaa ja na początku miałam kaszel suchy, ale jak katar zaczął gardłem spływać z zatok to zrobił się mokry blee i ten syrop jest zarówno na jeden i drugi rodzaj kaszlu, mi naprawdę pomógł. Kup koniecznie i po paru dniach powinnaś poczuć ulgę.
Ja dziewczyny przytyłam 4 kilo od początku ciąży, wczoraj sprawdzone na wizycie. Aż jestem w szoku długo długo nic i bam 4 kilo do przodu
. U nas siusiak od razu się rzucił w oczy, w końcu geny po tatusiu hehe
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:52
perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia: kochana kuruj sie do konca by Cie jeszcze jakies inne cholerstwo nie dopadlo :*
Micia lubi tę wiadomość
-
Skarb bardzo byłam ciekawa
na przekór kupowaliśmy niebieski przewijak, niebieskie pieluszki tetrowe, niebieski kombinezon. Ale takie w miarę neutralne
do dziewczynki też miałam sporo ciuszków, bo kupowaliśmy wtedy głównie mega paki na allegro. Ubranek typowo dla chłopca miałam dosłownie kilka. Potem gdy chodziłam do szkoły w weekendy, to mąż "przebierał" Laurę za chłopca
I jak dziś pamiętam, gdy małą wyciągnęli z brzucha to słowa mojego męża: "nie ma!"Micia, Kitaja lubią tę wiadomość