Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co Perełka, ja mam łożysko nisko, to może to też powód, że macica mi się tak wysoko podniosła
W poniedziałek na usg młody był ustawiony, że dupcię miał w stronę szyjki macicy stąd pewnie uderzenia piąstkami czuję nad pępkiem, a wykopy w okolicach pępka
Mi ginka dość wysoko tą głowicą usg jeździła by główkę małego zobaczyć, prawie przy samym biuście
W ogóle wczoraj wykańczaliśmy urządzanie pokoju Antka i tak się zmachałam, że brzuch się bardzo napiął i musiałam odleżeć swoje. Dziś już się czuję ok, choć brzuch twardy dalej. Dlatego, mimo że plany były inne, dzisiaj wrzucam na luz -
Perelka tak mam maść actiżel i kompres żelowy fajnie chłodzi, z dnia na dzień jest lepiej, więc idzie przeżyć
.
A z tymi bąblami to ciekawe, może od budowy ciała to wynika, albo każdy dzidziuś woli w innym miejscu się osiedlić, nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:13
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
No to muszę się pochwalić, że w końcu zamówiłam dwie bluzeczki dla Małego
haha, mała rzecz, a jak cieszy i jakie podekscytowanie przynosi
Fakt faktem, mój M. pierwszy zakupił dla Młodego body, ale w ogóle nie brałam pod uwagę, że je mu założęBo jak je kupował, to miała być dziewczynka, a body, to body z logiem jego ulubionego klubu piłkarskiego, więc stwierdziłam, że dziewuszce nie założę, a tu psikus, jednak będzie chłopak, więc mój się już szczerzy zadowolony
na szczęście bodziak jest słodki, a logo nawet nie rzuca się w oczy, więc jakoś to przeżyję
A przy okazji oczywiście kupiłam sobie coś dla siebieKupiłam sobie tankini ciążowe, bo nie będę kombinować z większymi strojami, a poza tym i tak chcę brzusio chować, więc dla mnie taka opcja jest wygodniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:18
Micia, majeczka8, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i dzisiaj My
!
Skarb, nie spalam juz,ale najpierw ogladalam,a pozniej jak Was podczytywalam to tak mnie brzuch podczas siedzenia w dole bolal,ze musialam sie polozyc. Masakra jakie dziwne bole teraz odczuwam,ale mysle,ze to Malutka sie tak rozpycha. Wczoraj spac nie moglam bo katar ciazowy meczyl i ta piekielna pelnia ,przy ktorej widze nie tylko ja nie moglam spac
Ginger,Skarb to sie biedne mialyscie z tymi piersiamiWlasnie tak jak Mala pisala slyszalam,ze trzeba odciagac pokarm jesli jest go za duzo by nie dostac zapalenia,ale jak to wyjdzie w praktyce
Izulka, Micia kurujcie sie dziewczyny w koncu musimy odzyc,a nie tylko nas wszystko lapie
Perelka, sliczny brzusio :* zycze udanego urlopu
Magdalena, ojjjj bo Ci wjazd na chate zrobimy przez to ciasto!
Ja tez odwiecznie mam ochote na slodkie ostatnio,ale tym sie nie przejmuje
W koncu dziewczynka,a dziewczynki lubia slodkie
Shibuya, znam to uczucie ciaglego glodu hihhiWczoraj w nocy to tylko podjadalam bo co chwile glodna.
Modliszka, ciesze sie,ze zakupki poprawily humorek :*
Trzymam kciuki za przyszle wizytyyyyMicia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ginger Kochana
! Witaj Sloneczko w tej piekny dzien
Edit: tez myslalam o wywolaniu zdjec wczoraj i nawet ogladalam stronki,ale musze sie z tym wstrzymac narazie wydatkiemMyslimy podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:58
Jestes juz z nami -
Rozmarzona wrote:Ginger Kochana
! Witaj Sloneczko w tej piekny dzien
Edit: tez myslalam o wywolaniu zdjec wczoraj i nawet ogladalam stronki,ale musze sie z tym wstrzymac narazie wydatkiemMyslimy podobnie
Ja poki co wzielam sie za porzadkowanie tych zdjec ale z wywolaniem tez jeszcze zaczekam. Zobaczymy jak z funduszami a jeszcze wymyslilam sobie nowe rolety do okien wiec zobacze jak to wyjdzie wszystko.
Tez masz problem ze spaniem przy pelni no prosze:)Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Kochana i to odwieczny problem mam z ta pelnia
! Nigdy nie moge usnac chocbym nie wiem jak zmeczona byla to sie wierce. Maz wczoraj az z podziwu nie mogl wyjsc,ze jeszcze na komputer o 12 siadlam by Was poczytac,a rano mowil,ze sie strasznie wiercilam :)Coraz wiecej wspolnego
Ale te zdjecia to tez jakbys czytala mi w myslach bo wczoraj szperalam po stronach i wspominalam Mezowi o wywolaniu zdjec z czasem hihi:)Jestes juz z nami -
Dziekuje Kochane
Wlasnie wczyscy mi mowia,ze maly brzuszek i z podziwu nie moga wyjsc,gdzie tam sie miesci Oliwka
Tylko znowu moze byc przy koncu tak,ze jak mi wywali pilke to jeszcze bede narzekala
Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona to jakbys znalazla jakas fajna promocje na wywolanie to daj znac bo po obrabianiu folderow juz nie mam sil szukac promocji. Ale pewnie w najblizszym czasie sie zabiore za to.
No ja mam dokladnie tak samo przy pelni. Masakra jakas zanim zasne:/
U mnie mlody kopie dosyc nisko caly czas i jedno miejsce sobie upatrzyl na wypinanie pupki a mnie to boli wiec zawsze go stamtad przeganiam w inne miejsceRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Wiesz wczoraj po forach czytalam jak to jakosciowo itp to chwalili strone superfoto.pl , ale sie jeszcze w to nie wglebialam bardziej jak odpuscilam wywolanie chwilowo
Bedzie trzeba obadac ta stronke jak to cenowo wychodzi
U mnie tez Malutka nisko kopie strasznie i tez ciagle praktycznie w tym samym miejscu hihijak tylko reke na srodek w dole przyloze , to jest stale miejsce
Jestes juz z nami