WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gdzieś w głębi serca bardzo chciałam córeczkę i mocno wierzyłam, lub wręcz wiedziałam, że będzie dziewczynka ;) <3

Kitaja lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to ja dziewczyny Leona czuję w okolicach pępka i nad, wysoko się młody ułożył. I w sumie brzuch też mam wysoko :)

Micia lubi tę wiadomość

• perelka89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:12

klz920mm8wuzprdr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Perełka, ja mam łożysko nisko, to może to też powód, że macica mi się tak wysoko podniosła :) W poniedziałek na usg młody był ustawiony, że dupcię miał w stronę szyjki macicy stąd pewnie uderzenia piąstkami czuję nad pępkiem, a wykopy w okolicach pępka :) Mi ginka dość wysoko tą głowicą usg jeździła by główkę małego zobaczyć, prawie przy samym biuście :)
    W ogóle wczoraj wykańczaliśmy urządzanie pokoju Antka i tak się zmachałam, że brzuch się bardzo napiął i musiałam odleżeć swoje. Dziś już się czuję ok, choć brzuch twardy dalej. Dlatego, mimo że plany były inne, dzisiaj wrzucam na luz :)

• Micia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perelka tak mam maść actiżel i kompres żelowy fajnie chłodzi, z dnia na dzień jest lepiej, więc idzie przeżyć ;).
    A z tymi bąblami to ciekawe, może od budowy ciała to wynika, albo każdy dzidziuś woli w innym miejscu się osiedlić, nie wiem :P.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:13

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to muszę się pochwalić, że w końcu zamówiłam dwie bluzeczki dla Małego :D haha, mała rzecz, a jak cieszy i jakie podekscytowanie przynosi :D
    Fakt faktem, mój M. pierwszy zakupił dla Młodego body, ale w ogóle nie brałam pod uwagę, że je mu założę :D Bo jak je kupował, to miała być dziewczynka, a body, to body z logiem jego ulubionego klubu piłkarskiego, więc stwierdziłam, że dziewuszce nie założę, a tu psikus, jednak będzie chłopak, więc mój się już szczerzy zadowolony :D na szczęście bodziak jest słodki, a logo nawet nie rzuca się w oczy, więc jakoś to przeżyję :P

A przy okazji oczywiście kupiłam sobie coś dla siebie ;) Kupiłam sobie tankini ciążowe, bo nie będę kombinować z większymi strojami, a poza tym i tak chcę brzusio chować, więc dla mnie taka opcja jest wygodniejsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:18

Micia, majeczka8, MadaLena30 lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff skonczylam 250 zdjec mi wyszlo..

Magdalena jak znajdziesz sposob jak zrobic polskie litery to daj znac bo ja juz tydzien sie wkurzam:/ tez cos nacisnelam i teraz nie umiem tego odkrecic wrr:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i dzisiaj My :D!

Skarb, nie spalam juz,ale najpierw ogladalam,a pozniej jak Was podczytywalam to tak mnie brzuch podczas siedzenia w dole bolal,ze musialam sie polozyc. Masakra jakie dziwne bole teraz odczuwam,ale mysle,ze to Malutka sie tak rozpycha. Wczoraj spac nie moglam bo katar ciazowy meczyl i ta piekielna pelnia ,przy ktorej widze nie tylko ja nie moglam spac ;)

Ginger,Skarb to sie biedne mialyscie z tymi piersiami :( Wlasnie tak jak Mala pisala slyszalam,ze trzeba odciagac pokarm jesli jest go za duzo by nie dostac zapalenia,ale jak to wyjdzie w praktyce :)

Izulka, Micia kurujcie sie dziewczyny w koncu musimy odzyc,a nie tylko nas wszystko lapie :D

Perelka, sliczny brzusio :* zycze udanego urlopu :)

Magdalena, ojjjj bo Ci wjazd na chate zrobimy przez to ciasto :D!

Ja tez odwiecznie mam ochote na slodkie ostatnio,ale tym sie nie przejmuje :D
    W koncu dziewczynka,a dziewczynki lubia slodkie ;)

Shibuya, znam to uczucie ciaglego glodu hihhi :D Wczoraj w nocy to tylko podjadalam bo co chwile glodna.

Modliszka, ciesze sie,ze zakupki poprawily humorek :*

Trzymam kciuki za przyszle wizytyyyy :)

Micia lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm miałam 8miesieczna córkę koleżanki na kolanach i pampers nam przepuścił siuski :P czas się przyzwyczajać hehe

Micia lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger Kochana :)! Witaj Sloneczko w tej piekny dzien :D

Edit: tez myslalam o wywolaniu zdjec wczoraj i nawet ogladalam stronki,ale musze sie z tym wstrzymac narazie wydatkiem :) Myslimy podobnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:58

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec pokazemy sie i My w ten upalny dzien :)

2mo86x0.jpg

Ginger84, Micia, moodliszka, Molcia, haen, justa1234, MadaLena30, Zorro, Galaretka, Ona_89', Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Ginger Kochana :)! Witaj Sloneczko w tej piekny dzien :D

Edit: tez myslalam o wywolaniu zdjec wczoraj i nawet ogladalam stronki,ale musze sie z tym wstrzymac narazie wydatkiem :) Myslimy podobnie ;)

Ja poki co wzielam sie za porzadkowanie tych zdjec ale z wywolaniem tez jeszcze zaczekam. Zobaczymy jak z funduszami a jeszcze wymyslilam sobie nowe rolety do okien wiec zobacze jak to wyjdzie wszystko.

Tez masz problem ze spaniem przy pelni no prosze:)

Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i boczkiem Maluszek :)

24bqngw.jpg

Micia, Ginger84, moodliszka, justa1234, izulkaa, Kitaja, Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona seksi mamusia:) slicznie wygladasz :*

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Micia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona jaka figurka fiu fiu :D. Malutki brzusio u Ciebie jak na ten etap ciąży.

Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana i to odwieczny problem mam z ta pelnia :D! Nigdy nie moge usnac chocbym nie wiem jak zmeczona byla to sie wierce. Maz wczoraj az z podziwu nie mogl wyjsc,ze jeszcze na komputer o 12 siadlam by Was poczytac,a rano mowil,ze sie strasznie wiercilam :)Coraz wiecej wspolnego ;)

Ale te zdjecia to tez jakbys czytala mi w myslach bo wczoraj szperalam po stronach i wspominalam Mezowi o wywolaniu zdjec z czasem hihi:)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochane :) Wlasnie wczyscy mi mowia,ze maly brzuszek i z podziwu nie moga wyjsc,gdzie tam sie miesci Oliwka :) Tylko znowu moze byc przy koncu tak,ze jak mi wywali pilke to jeszcze bede narzekala :D

Micia, perelka89 lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona to jakbys znalazla jakas fajna promocje na wywolanie to daj znac bo po obrabianiu folderow juz nie mam sil szukac promocji. Ale pewnie w najblizszym czasie sie zabiore za to.

No ja mam dokladnie tak samo przy pelni. Masakra jakas zanim zasne:/

U mnie mlody kopie dosyc nisko caly czas i jedno miejsce sobie upatrzyl na wypinanie pupki a mnie to boli wiec zawsze go stamtad przeganiam w inne miejsce :)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz wczoraj po forach czytalam jak to jakosciowo itp to chwalili strone superfoto.pl , ale sie jeszcze w to nie wglebialam bardziej jak odpuscilam wywolanie chwilowo :) Bedzie trzeba obadac ta stronke jak to cenowo wychodzi ;)

U mnie tez Malutka nisko kopie strasznie i tez ciagle praktycznie w tym samym miejscu hihi :) jak tylko reke na srodek w dole przyloze , to jest stale miejsce ;)

• Molcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    A wiec pokazemy sie i My w ten upalny dzien :)

wow jaka laska ;) ja to przy Tobie wyglądam w stroju jak wieloryb :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:43

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
‹‹ 706 707 708 709 710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ