Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też po wizycie myślałm, ze będzie jak zawsze czyli nudy ale po pierwsze dostało mi się za to ,ze przytyłam (od początku ciąży 5 kg.) więc jej powiedziałam ,ze żyje normalnie, pracuje, sprzątam robie masakryczne kilometry na nogach i nie mam pojęcia dlaczego mi dupsko rośnie więc zaraz dostalam ochrzan ,że źle się odżywiam bo morfologia zła i anemia się zaczyna , kazała żelazo kupić ( przy mojej fazie ,ze przynajmniej 4 z 7 dni muszę jeść barszcz czerwony to dziwne). Ale dostałam skierowanie na echo serca płodu
i cały czas mi mówiła ,ze ona znaleźć serca nie może przez mój tłuszcz na brzuchu a położna tylko raz przyłożyła i serducho biło
heh
Potem pojechałam na zakupy i do niosłam karton z garami i wiele innych ciężkich rzeczy z wyrzutami sumienie ale z radością na buzi. Kupiłam synkowi kocyk o taki :http://home-you.com/pl/salon-koce-pledy/167013879-koc-froggy-5901162433901.html
i kilka ciuszków , wróciałm zjadłam kope moreli suszonych i lasagne z frosty ( wiem zła mrożonka ale lepsze to niż nic ) i idę spać bo nie zdaże ogarnąć zanim mąż wróci a nie zaczne sprzatać bo usypiam na stojąco.
Dziewczyny nie chorować leczyć przeziębienie !
Micia, izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Powiem narazie tylko tyle... wracam juz do domu, co do spacerow/aktywnosci to mam za soba jakies 3km bo pan w ztm zamknal mi drzwi pod nosem a zqdnej taxi nie bylo w poblizu wrrrr....
Jest duszno goraca i padam dla ochlody kuplam sobie loda
Czy cos zalatwilam... niby cos ale tak naprawde to nic!
Z kompa napisze wam wiecej... -
Oj Cebulka oby w koncu bylo lepiej i spokojniej tego Ci zycze :*
Micia, tez mam takie schizy czasem. Wczoraj np sie zapomnialam i zamiast przeturlac arbuza po stole bo chcialam go blizej to go podnioslam, a byl spory. Zaraz sie durna sama w duchu zganilam za ta bezmyslnoscTak samo jak duzy gar z woda przenosze na gazowke to juz sie zastanawiam czy to nie szkodzi choc mi sie az takie ciezkie nie wydaje. Poprostu schize ciazowe Nam sie wlaczaja, mamy do nich prawo
Uu Magdalena, to w taki gorac nie zazdroszcze maszerowac i to samej ;/ Uwazaj tam na siebie.
Galaretka, eh za malo przytyjemy zle za duzo tez zle i wez tu im dogodzPowiem Ci,ze ja tez 5 kg z groszami przytylam od poczatku ciazy,ale to w koncu cos bo tak to nic nie przychodzilo wagi.To co mamy sie glodzic
? A mi sie wydawalo,ze taki przyrost wagi w tak odleglym czasie to malo
Modliszka, cwaniaczki tylko by sie z nas nabijali,a zobaczymy jak beda niedlugo panikowac i kto sie z nich bedzie smial
Molcia, genialne postanowienieTez bym tak chciala,ale samej mi sie nie chce lazic tym bardziej,ze w galerii tyle znajomych mijam
Co innego z kims wieksza przyjemnosc i jakis cel,a tak to nawet na zakupy sama nie lubie po tych sklepach chodzic
Micia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona a myślałam że. tylko ja jakas jestem nienormalna co do tych schiz gar z zupa tez mi sie zdarzy przesunąć, czy przeniesc tak jak i mokre rzeczy :p.Ale dzis mnie cos naszlo na takie przemyslenia
.
Co do wagi to ja przytylam 4 kg od poczatku ciazy i nic lekarz zlego mi nie powiedzial ech,ze tacy lekarze istnieja :p.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Rozmarzona : nie spie humorek mi sie zly wlaczyl i nie chce Was nim zarazac masakra a nic sie nie stalo
Moze dlatego ze dzieci przyjechaly i mnie wymeczyly i wyczerpalam resztki energii ma dzis
ech masakra jakas
-
Micia, wiem o co chodzi Kochana
Przy przenoszeniu prania do powieszenia to niose je na raty,a nie w koszu
Takie przemyslenia sa najgorsze bo czlowiek jak sie jakiejs glupiej mysli czepi to juz koniec.
Eh Modlisza zazdroszcze! Moj w robocie do wieczora,wiec siedze w ten upal w domu. Mama dzwonila, gdzie ja jestem czy siedze w domu bym sie nigdzie w ten upal nie ruszala
Najlepsze,ze u mnie na mieszkaniu czuje lekki chlod,a tego goraca z zewnatrz ani troche hihih.
Skarb, zapewne dzieciaki Ci wigor caly zabraly. Odpocznij Kochana sobie troche to i zle mysli odejda ;*
Pojadlam nekaterynek, ciastek, lodow i co chwile mnie bierze ochota na cos nowego hihiMicia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widziałam na żywo te zestawy ubranek w tk maxx, sa śliczne!!! Tez miałam ochotę kupić,ale na start mam juz wszystko, wiec sie powstrzymalam. Szalenie korciła mnie jeszcze kurteczka Benetton baby - puchowa i cudna. Z ponad 100zl przeceniona na 30. Nie kupilam,bo stwierdziliśmy,ze kurtka dla takiego maleństwa bedzie niepraktyczna. A byla pięknaaaaaa
Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualny