Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was wszystkie
Czytam wątek codziennie jadąc do pracy ale rzadko wieczorem mam czas żeby się odezwać. U mnie na połówkowym wreszcie wyszła płeć i będziemy mieć upragnioną dziewczynkę. Pani doktor też nie mogła czegoś tam pomierzyć i kazała wyjść na chwilę się poruszać. Jak wyszliśmy to wciąż powtarzałam: dziewczynka , dziewczynka!!! :-)Niestety też dostałam wskazania na echo serca, więc na wizycie u mojego lekarza dostanę skierowanie. Staram się nie nakręcać i wierze że wszystko będzie dobrze.
Micia, Ona_89', Galaretka, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Kobietki ja wam powiem.. Mieszkam w tum mieście ponad 6 lat a nie wiedziałam ze mamy takie zajebiste baseny, małe i duże i ze zjeżdżalniami i muzyczka, jedzonko, no wszystko czego trzeba do szczęścia. Wiec zaliczyłam dzis wszystkie baseny
A wieczorem pojechałam z Laura do piekarni na rowerach. I czuje się jeszcze bardziej fantastycznie niż wcześniejnatali101, Ona_89', Kitaja lubią tę wiadomość
-
No to moje wyjście wyglądało tak, że mąż wywiózł mnie do salonu samochodowego, bo kombinuje ze zmianą samochodu, a później zawiózł do teściowej.................................... Zajebiście. Tak wygląda niespodzianka w jego wykonaniu.
Mala_Czarna_89, haen lubią tę wiadomość
-
Co Wy tak malo naskrobalyscie przez tyle czasu, az w szoku bylam,a myslalam ze bedzie do nadrobienia
Dziewczyny pewnie leniuchowaly na Sloneczku
Sajgonara, gratulacje coreczki! W babeczkach sila hihi :)Mezowie beda miec ciekawie
Modliszka, faceci bywaja niedomyslni -.- Tez bym sie zirytowala
Izulka, z jednej str dobrze,a z drugiej nawet w lecie mi chlodno hihiJak chodzilam w kiecce dzisiaj to zalozylam stopki bo mi chlodno bylo
Buffy, sliczne ciuszkiWidze tez mania zakupow Cie dopadla hihi
Skarb , mam nadzieje,ze jest lepiej ??Jestes juz z nami -
Moodliszka nie przejmuj się... Dla niego to pewnie byla frajda...moj tez Malo domyślny jest... Generalnie nie wpadną na to ze ciezarna siedzi caly dzien w domu sama i wyszla by gdzieś sama z mężem...
Następnym razemm musisz mu w prost powiedziec bo oni tak juz maja...
Biedna.. Pewnie ci smutno... Tuli :-* -
A my na dworze. Nati zasnela na huśtawce, ja siedzę i rozkoszuje się ciszą. Mąż dziś wrócił po 16 i zrobił niespodziankę. Kotek biega po ogródku, właśnie odwiedził nas jeż
. Teraz Adam rozstawia basen, co by Nati jutro mogła szaleć.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona, Izulka - ja bym nie miała do niego pretensji, gdyby mi powiedział, że jedziemy tam i tam. Mogę z nim jechać gdzie chce, ale po cholerę mówi, że mnie gdzieś zabiera jakby miał mnie zabrać chociażby do durnego kina? Od dwóch dni czekałam na to co wymyślił, a on wylatuje z takim czymś...
Izulka, ja już mu milion razy wprost mówiłam, że moglibyśmy iść do kina, albo gdzieś do knajpki. To co wtedy? Krzywa mina i tekst w stylu: daj spokój. Jeszcze miałam wrażenie, że był zaskoczony, że nie byłam zadowolona z tego, że mnie tam zabrał.
Generalnie nie jestem na niego zła, ale czuję się wewnętrznie zirytowana, dlatego musiałam się tu wyżalić -
Modliszka standard..
Ni wiadomo. Nastawilas się na fajna niespodzianke a ta niespodzianka jest tesciowa
Masz prawo się wkurzyć, zwłaszcza ze mówilas ze masz chęć gdzies wyjść..a on wpadł na pomysł ze zamiast knajpki ucieszysz się z teściowej
Nie stresuj sięchłop to proste urządzenie
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona : dziekuje za pamiec, nie bardzo ;(
moodliszka : ale Ci mezus sprawil niespodziankeojoj
moodliszka lubi tę wiadomość
-
Wiecie Kochane, w sumie to chce mi się z niego śmiać
a raczej z jego myślenia. No cóż
będę mu marudzić dalej, to w końcu mnie gdzieś zabierze
a jak mu przypomnę czasy, gdy się o mnie starał, to się śmieje z siebie sam pod nosem, Głupek
wtedy nie miał problemu by gdzieś mnie zabierać co chwilę
Ach ci mężczyźniMicia lubi tę wiadomość
-
Moodliszka : wie ze zdobyl i teraz widzisz jakie Ci niespodzianki funduje ?
moodliszka, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Skarb, no normalnie takie niespodzianki, że nic tylko się chwalić
aaa jeszcze mi mopa dzisiaj kupił, bo starego mi złamał, hahahaa
także nie dość, że niespodzianka, to jeszcze prezent
mikado, Molcia, haen, Galaretka, Sajgonara, izulkaa, Micia lubią tę wiadomość
-
A widzisz ty jeszcze narzekasz
Przeforsowalam sie dzisiaj.. Cos mi sie stalo w stopę mam spuchnięte palce.. Pod druga odcisk.. Brzuch bolał a ja na drugim końcu miasta i jechałam tramwajem w ta duchotę bez klimy masakra!
Za to mąż dzisiaj o 18.30 juz byl w domu mieliśmy jechac i znowu z teściem porządek zrobic bo akcja rewelacja kolejny dzień ale na szczęście wybilam to mojemu z Glowy i tak spędziliśmy wieczór razem na wspominaniu strych bajek -
Nie wiem co robic, mam wysokue cisnienie...
Nie mierzylam kilka dni, bo nie mialam jak, a dzis wieczorem
1szy pomiar: 144 (pr.reka)
2gi pomiar: 139 (l. reka)
Po 10 min
1szy pomiar: 133 (pr.reka)
2gi pomiar: 145 (l.reka)
Jak bylam na izbie w 17 tc. z innego powodu mialam 145, 144, a po 10 min.139 z nakazem mierzenia i gdyby bylo powyzej 140 jechac na IP.
Generalnie nadcisnienie w ciazy uznaje sie od 140 i jest b.niebezpieczne w ciazy. Jestem zmevzona i chce isc spac, nue mam sily jechac na IP, gdzie moge sie naczekac nie wiadomo ile i moze tam wyjdzie mi nizsze (chociaz pobyt na IP raczej przysporzy mi tylko stresu).
Jutro ide do endo i oddac krew, to moze oprocz porannego pomiaru w domu, moze jakas pielegniarka mi je zmierzy.
Jechalybyscie teraz??
Ps. Oprocz zmeczenia po calym dniu, samopoczuvie jest b.dobre -
Haen, a jaka byla wartość rozkurczowego? Skurczowe nie jest jakieś przerażające. Jezeli dobrze się czujesz,a chce Ci się spać to nie jedz juz nigdzie. Przynajmniej ja bym tak zrobiła. Jezeli cokolwiek zacznie sie dziac- bol glowy, krwawienie z nosa czy zawroty głowy to wzywaj pogotowie.
Poproś jutro pielęgniarkę, na pewno Ci nie odmowi. Zglos to koniecznie swojemu lekarzowi. Moja kolezanka (juz Ci o niej pisałam kiedyś) przez cala ciążę musiała brać leki na nadciśnienie,bo tez miała z nim problemy. Tylko jej wartości byly znacznie wyższe. Ona każdy dzien rozpoczynala od pomiaru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 23:10
Synuś
-
nick nieaktualnyHaen nie mam pojęcia ja czytałam gdzieś ,ze od 145 w ciąży jet ryzykowne ale nie powstrzymuję Cie przed lekarzem w żadnym wypadku. Nie ma jakichś naturalnych sposobów na obniżenie?
Ja dziś miałam u lekarza 110/70 więc ekspert ze mnie żaden.
Mikado też dziś uszkodziałm dwa palce chyba mi nogi spuchły i się gniotły w butach.
Moodliszka musisz sama męża zabrać do kina. -
Haen, biedna trzymaj sie tam i oby wszystko sie unormowalo ..
Modliszka, taaa na poczatku to sie starali,ze cho cho,a teraz to juz udaja,ze nie wiadomo o co chodzi
Skarb, przespij sie Kochana,a jutro bedzie lepiej zobaczysz :*
Perelka, gratulacje pewnie szczesliwa po wizycie
Znowu pelnia i znowu klopoty z usnieciem ... masakraaaa
Jeszcze zaczal mnie brzuch w stylu ataku tych nerek,ale narazie slaby lapac .. Zeby tylko przestalomadzi4aam lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami