Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wesel dziewczyny -damy rade:)
Nasze bobaski dadza sie ostatni raz wyluzowac mamusiom przed narodzinami.
Ja mam 4wesela, za 3 tyg. W sierpniu i w pazdzierniku (9i10) poki co planujemy isc na 3.
Modliszka my tez pobralismy sie w pazdziernikupogoda idealna ani zimno ani upal... piekna zlota jesien
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Moje dziecię powedrowala z rana do dziadka bo nalał wody do basenu a my na małe zakupy. Maz kupił mi sukienkę, leżak ogrodowy i okulary przeciwsłoneczne. I drugi taki sam leżak dostałam od jego cioci
I teraz zamiast wygrzewać się w ogródku to gnijemy w domu bo popołudniu na urodziny
Jutro sobie odbijemy- cały dzień w ogródku, a Laura na Kinder party.
Chyba jednak ta pogoda mi nie służy.znowu jestem rozdrażniona
-
Ona_89' wrote:Haen mam w tym samym dniu wesele męża kuzyna. Zastanawiam się czy dam rade bo wtedy to już będę fest słonica. Nawet jak się bede dobrze czuła to w co to się ubrać jak będzie wielki brzuch i spuchniete stopy... Wczesniej mam wesele pod koniec sierpnia to założyliśmy ze pójdziemy.
A tak w ogóle to od wczoraj mam wakacje. Poprosilam lekarza o L4.
Juz chcialam pisac, ze moze idziemy na to samo po czym sobie uswiadomilam, ze pan mlody jest Belgiem, wiec chyba nue bardzoOna_89' lubi tę wiadomość
-
Za 2 tyg. tez mamy slub i wesele 350 km od siebie i mam nadzieje, ze bedzie ok. Sukienke sobie kupilam taka jak w linku (kolor granatowy), nic specjalnego, nawet bym powiedziala, ze malo weselna, ale mi odpowiada;) chyba od razu zaloze balerinki, dorzuce kopertowke, kolczyki, ladny make up i fryzura i tyle. Sukienke musze skrocic, tyle ze nie wiem o ile, bo jak mi wreszcie urosnie brzuch to sukienka tez pojdzie do gory (fajnie by bylo, zebym zmiescila sie w nia w pazdzierniku, ale jak nie, to trudno).
http://www.sklep.torelle.pl/amila-p1591.html -
witam się w ten upał! ja dzisiaj trochę zaszalałam w pepco dla siebie kupiłam sukienkę i bluzkę z wyprzedaży, a dla młodego dwa zestawy po dwie pary bodziaków i dwie czapeczki boziu jakie to wszystko cudne
dodaję foto całej dotychczas kupionej "wyprawki" jeden bodziak ten kremowy kupiłam już wcześniej i czapeczkę tę niebieską też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 14:07
Rozmarzona, izulkaa, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Molcia, tez mam ten zestaw szary i ta czapeczke kremowa hihi
W pepco idzie fajne rzeczy czasem dorwac i promocje
Magdalena, to poszalejesz tyle weselisk,a mi sie teraz zadne nie szykuje. Pewnie za pare lat wystartuja to bedzie po kilka naraz
Ona, wypoczywaj nalezy Ci sie jak najbardziej
Izulka, jeszcze sie rozbrykamy spokojnie tylko nie wiem kiedyhihi
Ona_89' lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona wrote:Molcia, tez mam ten zestaw szary i ta czapeczke kremowa hihi
W pepco idzie fajne rzeczy czasem dorwac i promocje
Magdalena, to poszalejesz tyle weselisk,a mi sie teraz zadne nie szykuje. Pewnie za pare lat wystartuja to bedzie po kilka naraz
Ona, wypoczywaj nalezy Ci sie jak najbardziej
Izulka, jeszcze sie rozbrykamy spokojnie tylko nie wiem kiedyhihi
mąż aż wierzyć nie chciał
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Molcia, widzisz bo faceci to mysla,ze jak kobieta pojdzie na zakupy to pojdzie caly dom z torbami
Takie juz meskie myslenie,a jak zaoszczedzi to juz cos im nie pasuje, szukaja podstepu hihi
Wgl to wczoraj poszlam do apteki po filtr ochronny na to Slonce.Oczywiscie w aptece nie potrafily konkretnie doradzic.. Babka w koncu znalazla krem dla niemowlat i dzieci z pharmaceris, wiec go wzielam bo byl po ponad 30 zl. Drugi,ktory mi pokazaly,ze niby mozna za ponad 70 zl.. Mowie,ze nie wole tamten z tym ze w tym pierwszym jest kwas foliowy i ta babka sie zastanawiala skoro go juz przyjmuje to czy moze to byc. Potem sie skonsultowala i niby,ze ok. jak myslicie mozna przedawkowac kwas foliowy w ten sposob jak jest tez w kremie? Ciagle go przeciez nie bede uzywala,ale zdziwilam sie,ze jest on nawet w tymJestes juz z nami -
och jak ja sie nie moge doczekac kompletowania wyprawki
przymierzam sie do kuchni i przymierzam i nie wiem co zjec bo na nic nie mam ochotyznalazlam kisiel wisniowy w kubku wiec to przelkne
-
Ciekawe jak Ginger daje rade z goscmi.
Mam nadzieje,ze sie za mocno Biedna nie przemecza
My z Mezem wlasnie zbieramy sie i jedziemy do moich rodzicow. Moze jakis gril, ktorego oczywiscie ja nie ruszePogoda daje czadu,ale w cieniu bedzie znosnie
Jestes juz z nami -
Rozmarzona jeszcze będą mieli dość
Co do kwasu foliowego to czytałam swojego czasu ze kwas foliowy i tak spożywamy w pokarmach i nie da się wziac za dużo bo i tak wydalamy to..dlatego w ciąży w tabletkach się tez bierze
Wiec wydaje mi się ze nic się nie stanie jak weźmiesz się nasmarujesz bo i tak juz chyba w tabletkach nie bierzesz. Nie?
Ja przynajmniej brałam do 3miesiaca kwas foliowy..a wy bierzecie jeszcze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 16:11
-
Ja bralam kwas foliowy do 14 tc i po 14 tc biore witaminy dla kobiet w ciazy ktory zawiera m. innymi kwas foliwy
teraz uzywam ten zestaw omega z DHA
Rozmarzona moim zdaniem jak sie nim posmarujesz to nie zaszkodzizreszta ile tam tego moze byc
-
Rozmarzona,poszaleje jak mi dzidzia pozwoli
W tamtym roku mieliśmy 9 wesel i 10 swoje.. maraton-ale daliśmy radę
A ja gniję w pracy... kolezanka mnie opuściła bo odebrała sobie 3 godziny więc sama kwitnę..
A tu cisza...
Pewnie się relaksujecie w gronie znajomych rodziny,nad woda, w ogrodzie... korzystajcie dziewczyny
-
Ja biorę nadal kwas foliowy, nie zaszkodzi uważam a wpływa również na produkcję krwinek..
Biorę wit d, jod, magnez, kwas foliowy, DHA.
Nie biorę witaminek typu A,C, B,itd ...
Czasami zdarza mi się wypić jakiegoś plusza... bo chyba Modliszka pisała ze można
moodliszka lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:Madziu ja jestem malym wyjatkiem i leze w domu w chlodzie przed telewizorem .
I też jest Ci zapewne przyjemnie relaksować się w chłodku
Zamieniłabym się z Tobąskarb15 lubi tę wiadomość