Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Modliszka czuje sie wyrozniona <zawstydzona> hihi
Taka tam Rozmarzona Ci sie snila
A faceci niech beda zazdrosni, niech sie staraja
Tez zauwazylam,ze Mezowi sie podobaja moje ciazowe ksztalty hihi
Ostatnio go wolam do lazienki naga i pytam z takim niesmialym usmiechem czy wygladam jak maly slonik haha
Skarb, trzeba sie radowac aby nie zwariowac! Gleboki wdech, cycki do przodu (a wszystkie wiemy,ze ojj masz je masz
) wlacz muzyke i zobaczysz jaki swiat jest piekny
! Maluszki Nas kopia i inf przy tym,ze jest wszystko dobrze, wiec odwzajemnijmy im to wysmienitym humorem
:*
Izulka, te seksy to chyba juz nie dla nas hahajak stare babcie, nigdy nie sadzilam,ze do tego dojdzie kiedy ja zawsze pierwsza do seksu
moodliszka, skarb15, izulkaa lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona, ja paradowałam wczoraj w samej bieliźnie, jakoś tak się złożyło, że w czarnej
no i widziałam wzrok męża, nie musiał nic mówić
a i tak najlepsze było to, że jak patrzałam na taką siebie, to sama sobie się podobałam
co więcej - bardziej niż przed ciążą haha
Rozmarzona, skarb15, izulkaa, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
moodliszka: kochana ja mialam to samo ledwo co po wstaniu na wadze nie padlam , mam slaby wzrok wiec wage czytalam chwile
Najwazniejesze ze z dzidziusiami wszystko w porzadku
Rozmarzona : daj mi troche Twojego humoru bo ja taka rozlazla ze nawet na to sily nie mam jeszcze mi tak nie dobrze .Kopniaczki sa takie cudowne ze ojeju
A corcia po pierozkach poszla spacmoodliszka, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj jestem w dobrym nastroju
nie wiem czym to jest spowodowane
może tym, że wychodzę wieczorem spotkać się ze znajomymi, więc naładuję akumulatory związane z towarzystwem innych osób
pośmieję się i w ogóle... Mam tylko nadzieję, że brzusio pozwoli mi trochę dłużej posiedzieć, choć boję się, że około 21 już będzie się domagać tego bym się położyła
no ale zawsze coś
-
Skarb, dokładnie
kopniaki Maleństw są lekiem na wszystko
ja dzisiaj od 6 przewracałam się z boku na bok, już czułam, że będę marudna. Nie potrafiłam znowu zasnąć, a jak zasnęłam, to budziłam się co chwilę i już miałam serdecznie dość tego dnia. Mąż się obudził przed 9 (bo mucha usiadła mu na nosie
), a ja z taaaką krzywą miną na niego się spojrzałam. No i wtedy poczułam kilka kopniaków i zaraz uśmiech się pojawił na twarzy
Takie dzień dobry od synusia jest pięknym początkiem dnia
-
Skarb, chodz i napelniaj akumulator pelnymi garsciami, starczy dla kazdej ktora ma problem z dobrym nastrojem dzisiaj
Modliszka, tez zawsze mam problem szczegolnie jak pojade do rodzicow na wioske. Chcialabym posiedziec w ogrodzie,a nie lezec na wyrze,wiec sie mecze w roznych pozycjach na siedzaco badz chodze chwile. Na koniec i tak brzuszek daje o sobie znac,ze chce odpoczynkuTak chyba juz jest skonstruowana nasza natura
Masz racje dobrze Ci taki dzien zrobi wsrod bliskichmoodliszka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona, dlatego tak bardzo boję się tego wesela we wrześniu
to ślub i wesele jednej z moich dwóch najlepszych przyjaciółek, więc logiczne, że chciałabym wytrzymać jak najdłużej
Sama perspektywa kościoła mnie przeraża, bo robi mi się wtedy masakrycznie słabo, no ale jakoś myślę dam radę
Choć wiadomo, obawy jednak są
-
Modliszka, najwyzej nie na calej ceremonii w Kosciele bedziesz. Jezeli bedzie upal (u mnie na slubie w tamtym roku byly rekordy upalow..) to nie dasz rady tyle wysiedziec w srodku.Wyjdziesz wtedy sobie troszke na zewnatrz do cienia gdzies i najlepiej wtedy wode miej mala przy sobie. Wejdziesz do srodka na najwazniejszy moment by Cie nie ominela ta wzruszajaca chwila i wtedy wilk bedzie syty i owca cala ;)Co do imprezy weselnej to hmmm. Beda tam jakies pokoje badz pomieszczenia wolne? Musisz sie dopytac przyjaciolke tak byscie mogly dla Ciebie zorganizowac takie pomieszcxzenie, gdzie nawet jakis materac sobie rozlozysz i co jakis czas sie polozysz by wyprostowac kosci i by brzuszek odpoczal.Przy takiej mozliwosci dluzej bys wytrzymala na imprezie.
U nas np byly pokoje ponizej to dla Tescia zorganizowalismy bo ten mial strasznie rozwalony kregoslup i byl na narkotykach. Wgl sie dziwie,ze dal rade z drugiego konca Polski przyjechac w tym stanie. Logiczne bylo,ze dlugo nie da rady na siedzaco i tez mial przygotowane i znikal co jakis czas polezec. Taka mozliwosc bylaby,wiec dla Ciebie idealna.
Edit: no wlasnie widzialam,ze wczoraj poszalalas ze sprzataniemTrzeba bylo sie rozpedzic i wpasc tez do mnie jak taki power mialas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 12:46
moodliszka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona, ja brałam ślub w październiku i też miałam upał
Żona mojego kuzyna była wtedy w ciąży mniej więcej na takim etapie na jakim ja będę we wrześniu i jakoś dała radę, ale nie wiem czy przypadkiem właśnie nie chodziła trochę sobie poleżeć do pokoju, gdzie załatwiliśmy kącik, gdzie mamy mogły zająć się dzieciakami, przewinąć, czy nakarmić
Muszę się zapytać dzisiaj kumpeli jak to tam będzie wyglądać. Może faktycznie da się coś załatwić
a w Kościele najwyżej siądę na dupie i tyle
Bozia się przecież na mnie nie pogniewa
a jeśli będzie faktycznie źle, to wyjdę na chwilę i tyle. W szpilkach i tak na pewno nie będę, więc hałasu nie narobię
a wodę obowiązkowo będę mieć przy sobie. Już teraz jak szłam w czwartek po wyniki do przychodni, która znajduje się niedaleko, to wzięłam ze sobą, bo w taki upał, to nietrudno o odwodnienie.
No miałam power nie wiem skądale później byłam nieco zdechnięta
posiedziałam trochę na ogródku, pograłam w darta i pojechaliśmy do domu. O 22 już praktycznie spałam, gdzie w piątki zawsze sobie dłużej trochę siedzimy
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
zjadlam 2 kromki chleba zytniego z pasta jajeczna (pyszna wyszla) i co czuje, ze moglabym cos zjesc...cholera, co zrobic, zeby nie byc glodna...
my ten weekend spedzamy sami i w domu. wreszcie!! nie pamietam, kiedy tak bylo, ze z nikim sie nie widzielismy, wiec maz spi jeszcze, a na obiad jedziemy przetestowac knajpke tureckajejku jak dobrze jest miec swiadomosc, ze mozna tak sobie poodpoczywac;)
my mamy zaproszenie na slub i wesele 10 pazdziernika do mojej b.bliskiej kolezanki, na razie zakladam ze pojdziemy, ale to sie osatecznie okaze pewnie tuz przed w zaleznosci od samopoczucia -
Witam się i ja w ten upalny dzień. Moja gwiazda o 6 już wstała i zjadła śniadanie, po czym poszła spać i przed chwilą ja obudziłam. W końcu ma wakacje.
Ja zrobiłam już torcik dla bratanka. Moje kochanie we wtorek skończyło 6 lat. Na 15 jedziemy na Kinder party, a on już dzwonił i pytał czy Natalia przyjedzie. Uwielbiam tego łobuzahaen lubi tę wiadomość
-
moodliszka: hihi dzidzius wiedzial jak mamusie pocieszyc
tez mi nie wygodnie nie wiem na ktorym boku mam soqc bo sie przekrecam , czy wstaje siku to malutka zaczyna swoje charce a kiedy ja sie przebudzam ona idzie spowrotem spac
Rozmarzona : ja jedna ze swoim dolkiem to wyciaglabym wszystkomoodliszka lubi tę wiadomość
-
Haen mam w tym samym dniu wesele męża kuzyna. Zastanawiam się czy dam rade bo wtedy to już będę fest słonica. Nawet jak się bede dobrze czuła to w co to się ubrać jak będzie wielki brzuch i spuchniete stopy... Wczesniej mam wesele pod koniec sierpnia to założyliśmy ze pójdziemy.
A tak w ogóle to od wczoraj mam wakacje. Poprosilam lekarza o L4.MadaLena30, moodliszka, Molcia, haen lubią tę wiadomość
-
Ja nie musiałam prosić o l4
sam się klocil ze mi da.. Mowie mu ze najwyżej jak zle się poczuje wezmę urlop,a ten przy swoim sie upieral i tak juz siedzę w domu od 2mieciaca ciąży
Rozmarzona, żebyś wiedziałastaruszki hihi ani sily zacząć ani sily dominować
mam nadzieje ze odbije sobie po porodzie
Moja kruszynko zjadła obiad i kopie
Juzw nocy spać nie mogłam bo zawsze jak się obudziłam to czułam ruchy bo w nocy i pod wieczór zawsze kopala.. Kolo 4 i 6 standard.. A tu nic...
Na sCzescie pojadla to nabrała sily
A wiecie co ja biedna baba w ciąży zrobiłam ? Ugotowalam kalafior bo chciałam z bulka tarta zrobic i zamiast bulki tartej dalam... Make ... Haha ..i robota od nowa
Dostałam ciuszki od siostry cala reklamówkę ! ale nie miałam sily jej zabrać do domuczesc ciuszków takie na później ale czesc się nada od urodzenia
śliczne różowe sukieneczki
Ona_89' lubi tę wiadomość