Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia współczuje Ci pracy w takie ciepło, może pisałaś wcześniej, a nie widziałam, jeśli można wiedzieć gdzie pracujesz? co do pełnych piersi to mi chyba bardziej się podobały moje sprzed ciąży, miałam rozmiar e i jak dla mnie był idealny. A mojemu mężulkowi się podobały, dopóki mu nie powiedziałam, że mam siare bo coś od tamtej pory cisza z jego strony
biedy, chyba się wystraszył
-
Anet najgorzej jest do tej pracy sie dostac,bo tu ustawiam klime na 22 st. i jest chłodniej niż w domu. Pracuję w poradni dietetycznej, która niestety mieści się w CH wiec otwarta 7 dni w tyg... mocno dyspozycyjna dla klienta
A mój luby chciał dziś sprawdzić czy już mi coś cieknie z cycuszków
-
skarb15 wrote:MadaLena30: nie ma czego zazdroscic ciagle sama
Delektuj się Kochana tą ciszą bo niedługo to będzie: aaa maaaa maaa "czytaj daj cycka mamo"
"kochanie gdzie moje spodnie, koszulka, skarpetki( czy co tam kolwiek)
Wiem, że już nie możemy sie tego doczekać, .. ale wiem że przyjdą też chwile kiedy wspominimy o tej ciszy spokoju kiedy to dzidziusie były w brzuszkuhehe
A ja Skarb tez w większości wyleguję się przed TV samaskarb15 lubi tę wiadomość
-
Madziu kochana na pewno masz racje ze zatesknie jeszcze za ta cisza i spokojem
ale teraz smutno od poczatku ciazy jestem sama i tylko wizyta dzidziusia czy badania krwi i moczu i do domu ani z kims porozmawiac wyjsc czy cos bo nie moge troszke przykro
Ale to wszystko bajka Nikolcia moja kochana wszystko wynagradza
Czyli wiesz mniej wiecej jak to u mnie
Wiecie co mi sie przypomnialo Laura , byla u mnie dwa dni temu lezymy ona oglada sobie bajke noge miala tak ze dotykala mojego brzuszka czulam ze dzidzia sprzedala jej 3 kopniaczki ale nic nie mowilam a Laura do mnie 'Anita czemu w brzuszku Ci serce bije'haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:31
-
to prace pewnie masz ciekawą i przynajmniej będziesz wiedziała jak po ciąży wrócić do sylwetki idealnej
faktycznie najgorzej to jest gdzieś się dostać, w aucie ciepło, duchota a zanim się klima załączy to chwila mija. Mam nadzieje, że już niedługo będziesz wypoczywała na L4 w domeczku
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Skarb masz nas! Wiem że to nie to samo co kawka i ploteczki w 4 oczy ale zawsze coś
Służymy, wysłuchamy, poradzimy 24h!!
Uśmiałam się z serduszka w brzuszku
Anet: tak praca ciekawa i mobilizująca kiedy mam zadowolonych pacjentów z super efektami, a wiesz jak to jest szewc bez butów chodzi hhihihi ... nie no nie tak źle to nie jest
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Skarb mężuś zaobserwował brak czegokolwiek i stwierdził że cycki są jeszcze jego a nie dzidzi haha
Izulka a nie ma kto Cie zawieść??
Ja tez w pon. jadę na badanie ale mąż zaoferował się ze mnie zawiezie.. tyle że będę musiałą wstać o 6:30...skarb15 lubi tę wiadomość
-
MadaLena30: haha kochana moj mowil tak ze dzidzia sie z nim podzieli i jedna piers bedzie dzidziusia a druga jego
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Ja po sokoch mam zgage i po wszystkim gdzie jest wisnia - tak zaobserwowalam ;*
shibuya : ii jak sie czujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 19:31
-
Dziewczyny,pamiętacie jak Wam pisałam o mojej "infekcji intymnej"? Najpierw miałam przemywac tantum rosa. Dzialalo doraźnie,potem znów pieczenie i swędzenie. Poszłam raz jeszcze, dostalam clotrimazol, który nic nie pomagal (krem i globulki). Wczoraj zauwazylam wysypke na wew str obu ud i dopiero do mnie dotarlo- uczulilam sie na Luteinę... Dzis nie zaaplikowalam i wszystko jest super
Szkoda,ze wczesniej na to nie wpadłam. Często uczulam się na leki i kosmetyki...
Synuś