Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MadaLena: widzę że Cie chcą wyeksplatowac do samego końca. Mam nadzieje że i Ty niedługo dostaniesz upragnione zwolnienie.A wesel to masz sporo w tym roku
Haen: to jednak nie to samo wesele, bo u mnie pan Młody to zdecydowanie Polak :p
Izulkaa:to świetnego masz gina. U mojego nie było też zadnych problemów ale ja wcześniej nie chciałam
Molcia, Rozmarzona:tez mam ten szary zestaw z pepcoza 9.90zl aż żal było się nie skusić
Rozmarzona, a to nie mozna się smarować zwyklymi kremami z filtrem?
Ja tak jak Skarb bralam folik do 14tyg,a teraz dha z kwasem foliowym. A kwasu foliowego raczej nie da się przedawkowac bo wystepuje on tez w żywności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:54
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Shibuya ja na początku drugiego trymestru też miałam remont i często przebywalam w mieszkaniu i tym smrodzie. Na prenatalnych lekarz powiedział że wszystko dobrze z dzidzią wiec raczej nie zaszkodziło. Zresztą wcześniej czytałam fora i mamy sie wypowiadaly ze tez przebywaly w takuch pomieszczeniach i urodziły zdrowe dzieci. Ale faktycznie jak nie musimy to lepiej omijać takie pomieszczenia. A śpisz w tym mieszkaniu czy gdzieś indziej? Bo my spaliśmy u mojej mamy w tym czasie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 20:56
-
haen wrote:Zorro dziwnie z ta luteina, nie wpadlabym na to, ze to ona moze uczulac...
Ja pewnie też bym nie skojarzyła gdyby nie ta wysypka. Wzięłam ulotkę,a tam w skutkach ubocznych napisane moje objawy. Dzis jak nie wzięłam to swędzenia i pieczenia w ogóle nie mam,a wysypka o 3/4 mniejsza niż wczoraj.
haen lubi tę wiadomość
Synuś
-
Molcia 0.99zl?? To w lumpeksach drożej! Czapeczek w takich cenach tam nie widziałam. To Ci się udało! Te za 2.99zl też u nas byly, w sumie też tanio
Shibuya na noc proponowalabym sie wyprowadzić, bo to jednak wdychasz te smrody a co za dużo to niezdrowo.
-
A ja niedawno wróciłam do domu
Byłam na grillu u kumpeli i było fajnie. Posiedziałam, pośmiałam się, wygrzałam trochę na słoneczku. Brzusio pozwalał, nie boli, a Młody fikał co jakiś czas
Nie czuję nawet zmęczenia. Wzięłam prysznic, wyłożyłam się w łóżku i czekam teraz na mężusia
Będzie po 2 jak dobrze pójdzie
więc nie wiem czy wytrzymam, ale wolę teraz się przemęczyć niż jak ma mnie obudzić o 2 w nocy, wtedy będę nie do zniesienia
-
Tak polecam;) Maho sie nazywa i jest przy Hynka.
Wzielam kebapa (tak tam sie nazywa) z kurczaka i baaardzo dobry, jak domowy: dlugi, podzielony na 2 czesci, kawalki kurczaka grillowane, swieze warzywa i salata, a nie kapusta, pyszny po prostuja kebaba moge zjesc, ale bez szalenstw, a ten taki na swiezo robiony super. Wzielismy jeszcze przystawki na zimno (mix), maz sie zajadal, ja mniej, ale to nie moje smaki.
-
Dzien dobry
Patrzę ze wstydem o której Wy chodzicie spać. Ja wczoraj odleciałam jak dziecko. Po dniu na świeżym powietrzu zasnęłam jak zabita, dopiero nad ranem mąż obudził mnie chrapaniem
Haen, narobiłaś mi ochoty na pastę jajeczną i od wczoraj nie potrafię przestać o niej myśleć. Tuptam do kuchni ugotować jajka
Shibuya, pewnie,że nie ryzykuj. Skoro czuć aż na klatce,a przed Wami jeszcze parę dni malowania to ja też bym się wyniosła na ten czasskarb15, haen, Shibuya lubią tę wiadomość
Synuś
-
Witam mamusie :*
Zorro wysypiaj sie wysypiaj korzystajJa chce chodzic szybciej spac ale nie potrafie
Nie spie od pol do 7 bo moj do mnie zadzwonil i juz zaspac nie mogeMam takie mdlosci ze masakra , jak zjadlam loda to mi sie troszke lepiej zrobilo
I moja malutka wlasnie wstala hihi
-
Witam sir w niedzielny poranek
Cos spać w nocy nie mogłam.. Jeszcze podczas snu na boku czułam w mostku badz klatce piersiowej ucisk dziwny przy oddychaniu.. Pomoglo położenie się na plecach lub wstanie na chwile.. Jak myślicie moze to byc poważne ? -
Dzień dobry!
ja nie wytrzymałam do powrotu mojego z pracy :p o 00.40 padłam
ale przed drugą musiałam na siku, wiec tylko zdążyłam przysnąc i M. Wrócił. Trochę pogadaliśmy i do spania. Ja juz pełna sił na nowy dzień, a ten śpi :p zaraz go będę budzić. Niech się przyzwyczaja, z dzidzią takiego spania nie będzie
W nocy wstawałam juz częściej ha siku, bo z 3 razy. Ogólnie czuję, że łapie mnie jakieś zaparcie i znowu po grillua nie zjadłam dużo
dzisiaj tez grill u rodziców, to już chyba nie pojem, bo teraz cierpię
Kochane, czy krem z filtrem potrzebuję jakiś specjalny dla mamusiek czy zwykły wystarczy? -
Dzien Doberek...
Ja juz po sniadanku jajeczniczka kromka zytniego i ogoreczek....... a po chwili kanapeczka z indczkiem bo czulam niedosyt
I jade juz do pracy....
Jesli chodzi o krem do opalania to wczoraj po poscie Rozmarzonej sie zastanowilam. Nigdy tez sie nie kremowalam z natury mam ciemna karnacje. Wydaje mi sie ze te ktore sa przeznaczone dla dziecito my tez mozemy smarowac. Brzuszek i tak zakryty wiec po nim nie trzeba smarowac.
Musze tylko stroj zakupic bo z tych co posiadam cycki bokiem wypadaja
Dzis byla rozmowa na temat serduszkowania ... widze ze mojego az skreca a boi siee ze bedzie stukal w czulko
Jeszcze chwilka ... nie wytrzyma.... ja juz prawie pekamRozmarzona lubi tę wiadomość
-
I powiem wam cos po cichutku bo nie wiem czy to nie sen a nie chce zeby banka pekla
Wczoraj jak wrocilam z pracy usiadlam wygodnie w fotelu to Ktos zapukal do mnie 2 RAZY!! To nie bylo przelewanie bulgotanie tylko takie wyrazne puk :)tak ponizej pepka i na lewo w bok!
To byla moja corunia jestem tego pewna
I cisza....haen, Ona_89', moodliszka, izulkaa, Rozmarzona, agulla03, Shibuya lubią tę wiadomość